Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj w parku spotkałam znajomą od psów. Ma trzy małe suczki, jest sama, emerytura... Zaczęłyśmy rozmawiać, najpierw o jej pieskach, potem o Dog Fun Fest, wreszcie opowiedziałam jej historię Emki. I... dała mi 100 złotych dla Emuni...

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
Piękna sunia!!!
Zosiu, a jak Harald - dzisiaj mieli po niego sie zglosic nowi wlasciciele?

HOWARD kochana, z angielska :)
Państwo mają przyjechać o 15-16, tam będzie już Basia i... 99,99% pojedzie do domku z ogrodem :):):)
Howard dostał ode mnie czerwoną obróżkę na szczęście, tę którą miał dostać Apcio - muszę Apciowi kupić nową :)

Posted

majowa napisał(a):
Emka jest cudna, żal na nia patrzeć
dziś wieczorem ruszam z bazarkiem także dla Emeczki to już sobie pozwole podesłać namiar
http://www.dogomania.pl/threads/209677-Dla-Sako-z-dysplazj%C4%85-Emki-Mini-Isi-i-Cookie-bi%C5%BCuteria-perfumy-i-inne

Zosiu będziesz skarbnikiem, który mi potwierdzi wpływ z bazarku na Emke?

Kochana dziękuję!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Na wszystko się zgadzam! :)

Na naprawę auta w tym tygodniu raczej nie można liczyć... :-( Czyli wyjazd byłby prawdopodobnie w przyszłym...

Posted

I bardzo dobrze, bo w następny weekend - pierwszy lipcowy, będę we wro i chętnie pomogę i zapowiedziałam w biurze, że Emka wybiera się do dt :) - ucieszyli się ogromnie!