Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Zosieńko jak tylko stanę na nogi i wrócę do świata żywych dołącze Emusię do kolejnego bazarku. Nieustannie trzymam kciuki za zdrowie naszej kochanej Emeczki :*[/QUOTE]

Oj to życzę szybkiego powrotu do zdrowia!!

Posted

[quote name='Zosia123']Zuziu przelałam pieniądze za hotel Emusi.
Napisz mi, ile jeszcze wydałaś (chyba kupowałaś jej znowu preparat na stawy?).[/QUOTE]

Tak Zosienko, ale moze mi tych 100 zl nie zwracaj. Niech to bedzie ode mnie.
Zaluje, ze nie moge wziac na siebie kosztow leczenia Atoska, ale to bylo za duzo. Niestety, nie mam teraz takich mozliwosci.
Kilka osob nie placi mi za psiaki. A przeciez ich nie wywale za plot .... ech.......

Posted

[quote name='zuziaM']Tak Zosienko, ale moze mi tych 100 zl nie zwracaj. Niech to bedzie ode mnie.
Zaluje, ze nie moge wziac na siebie kosztow leczenia Atoska, ale to bylo za duzo. Niestety, nie mam teraz takich mozliwosci.
Kilka osob nie placi mi za psiaki. A przeciez ich nie wywale za plot .... ech.......[/QUOTE]

Nie Gosiu, oddam Ci je, tylko powoli :)
Ja też jestem bardzo rozżalona współpracą z ludźmi.

Posted

Emuniu:iloveyou::iloveyou::iloveyou::buzi:sciskam sercem babulinko cudnaja z pozdrowieniami ogromnymi:iloveyou::thumbs: Zosiu wplacilam przed chwilka 20 zl dla Emuni

Posted

[quote name='ewa gonzales']Emuniu:iloveyou::iloveyou::iloveyou::buzi:sciskam sercem babulinko cudnaja z pozdrowieniami ogromnymi:iloveyou::thumbs: Zosiu wplacilam przed chwilka 20 zl dla Emuni[/QUOTE]

Emusia przesyła buziaki :loveu:
Jutro uzupełnię, bo dzisiaj padam na nos :)

Posted

+308,90 z mojego bazarku http://www.dogomania.pl/forum/threads/242276-Rozliczony-zako%C5%84czony-bardzo-dzi%C4%99kuj%C4%99-wszystkim-za-pomoc-dla-Emki!?p=20729093#post20729093

Bardzo dziękuję wszystkim Ciociom, które podarowały fanty!!!