Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wklejam paragon za leki Emci.
Musialam jej kupic Opokan, bo zaczela troszke kulec na lapke. Nie wiem, czy to wynik wieku czy gdzies sobie uszkodzila lapke ( potknela sie ... czasami niestety jej sie to zdarza ). Opokan dziala przeciwzapalnie i przeciwbolowo. Podalam go Emci przez 2 dni i jej przeszlo. Tabletki mi zostaly i beda rowniez dla innych psiakow, jak bedzie potrzeba, wiec nie licze nic za nie.

Natomiast dostalam 10 zl od pani z Warszawy na swoje prywatne konto ( nie wiem skad pani je miala ) i bylo napisane, ze to dla Emki.

Paragon za leki Emci
Jak pisalam Zosiu na watku Atoska .... za leki Emci ( Glukozamine ) i szczepienia p.wsciekliznie - 60 zl.

Posted

[quote name='zuziaM']

Natomiast dostalam 10 zl od pani z Warszawy na swoje prywatne konto ( nie wiem skad pani je miala ) i bylo napisane, ze to dla Emki.
Ta pani to chyba ja - mam Twoje konto w stałych odbiorcach obok Zosi123. Dobrze,że pieniądze trafiły
finalnie w dobre miejsce. Przepraszam za kłopot.
Pozdrawiam.

Posted

Jo37 napisał(a):
Ta pani to chyba ja - mam Twoje konto w stałych odbiorcach obok Zosi123. Dobrze,że pieniądze trafiły
finalnie w dobre miejsce. Przepraszam za kłopot.
Pozdrawiam.

Joasiu kochana !!! Wlasnie dzisiaj sobie wlasnie uzmyslowilam, ze to na pewno Ty !
Zaden klopot, bo czasami ktos na prywatne jeszcze wplaca. Jeszcze Ci, ktorzy placili, kiedy nie mialam zarejestrowanej dzialalnosci i konta sluzbowego.
Bardzo Ci dziekujemy.

Emusia jest bardzo uwodzicielska panienka i zawsze kreci sie rano pod furtka, kiedy spacerujemy z psiakami.
Kazdy sie musi z nia przywitac i .... obwachac.
Emusia znow chyba ma cieczke, bo zauwazam wieksze zainteresowanie psiakow .

Zapomnialam napisac, ze kiedy byla u nas pani doktor szczepic psiaki, to pokazalam jej to zgrubienie , ktore ma na lapce kolo pazura.
Myslalam, ze to poduszczeczka jest taka duza i pilnowalam zeby pazur nie byl nigdy ostry i nie draznil jej.
Okazalo sie jednak, po blizszym obejrzeniu, ze poduszeczka jest obok tego zgrubienia na swoim miejscu normalnej wielkosci.
To grube i duze, to guzek.
Wyglada to ogolnie tak jak na ludzkich stopach halluxy.
Nie boli to Emci ani nie doskwiera w zaden sposob. Po prostu sobie jest.

Posted

Emcia jest naprawde powabna panna.
I naprawde , trudno uwierzyc, ale w niej sie kochaja wszystkie psiaki.
Ktory by u nas nie byl, to kazdy gania za Emeczka ....
No i Emcia znow miala cieczke, ale juz koncowka chyba, bo i Karmelek juz sie uspokoil i nie dreczy Emci.

Emusia gania, jak konik wyscigowy po ogrodzie i za mna zawsze, kiedy spaceruje z psiakami.
Zawsze gna do kazdego i odprowadza nas pod furtke, a potem na nas czeka i kazdego odprowadza do jego kojczyka.
Towarzyska bardzo dziewuszka.
Jest naprawde slodka !!!