Zosia123 Posted June 12, 2011 Author Posted June 12, 2011 majowa napisał(a):jesli w grę wchodziłaby adopcja np w Krakowie to ja chetnie rozwieszę ogłoszenia na uczelni Mimo wszystko znam wielu przyrodników którzy maja psy z problemami a Kraków to psiolubne miasto Rozwieszaj kochana, rozwieszaj gdzie się da, dziękuję!! :loveu::loveu: Quote
majowa Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Macie jakiś plakacik gotowy? Albo ogłoszenie to ja cos machnę, tylko żeby były dane prosto do Was Quote
Zosia123 Posted June 12, 2011 Author Posted June 12, 2011 [quote name='majowa']Macie jakiś plakacik gotowy? Albo ogłoszenie to ja cos machnę, tylko żeby były dane prosto do Was Mam gotowy, tylko mogę Ci go przesłać mailowo, inaczej nie umiem. zofiazosia123@gmail.com albo z.chlopek@wp.pl Quote
Zosia123 Posted June 13, 2011 Author Posted June 13, 2011 Kochana Emeczko będzie dobrze, zobaczysz!... Quote
Nadziejka Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Przyszlam kochana moja Zosienko , ale teraz nic ze mnie ech ..... bom przed chwilka wyczytala o ...smierci:-(:shake:jednego cudownego psiaczka o ludu moj ludu , jutro zajrze bo teraz mie lza zalewa ....a przed chwila skakalam jak ten waryjot na bazarkach:shake::oops:[FONT=Franklin Gothic Medium]Emunku cudna , niechaj los twoj sie odmieni :thumbs::calus:[/FONT] Quote
Basia1244 Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Posłuchajcie dobrzy ludzie - Zosia załatwiła dla Emki miejsce u zuziaM, ale nie mamy ani grosza stałych deklaracji - nie wyobrażam sobie wysłać tam psa bez połowy chociaż stałych deklaracji (koszt 380 na mc) - więc dziewczyny do dzieła - rozsyłać watek i szukać pieniędzy na Emkę, bo Zosia123 sama opłacać hotelu nie da rady - jak nie będzie stałych deklaracji, to Emka nie pojedzie. Quote
bros Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 na razie się zameldowuję, będę myśleć ................ Quote
zuziaM Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 A ja zapisuje watek. Miejsce czeka na dziewczynke od zaraz. Koszt to 360 zl za miesiac. Quote
Nadziejka Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 :cool2::thumbs:hohoooooo , u Zuzienki mialaby rajus nasza mamulka , cioteczki przybywajcie , choc po grosiku dajcie , prosimy Quote
Zosia123 Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 zuziaM napisał(a):A ja zapisuje watek. Miejsce czeka na dziewczynke od zaraz. Koszt to 360 zl za miesiac. Zuziu, bardzo Ci dziękujemy! :loveu::loveu::loveu: Kochane Cioteczki, bardzo proszę o pomoc, nawet piątaka miesięcznie?......... Quote
Nadziejka Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 :oops: dziesiataczka miesiecznie proponuje narazie ciotenko Zosienko Quote
Zosia123 Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 [quote name='ewa gonzales']:oops: dziesiataczka miesiecznie proponuje narazie ciotenko Zosienko Ewuniu kochana, na pewno?... wiem że masz ciężko... W każdym razie bardzo, bardzo Ci dziękuję, masz wielkie serce! Quote
Nadziejka Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Dyszenka to malunio , niewiele , ale bym nie mogla spac , jakbym choc grosikow nie mogla darowac dla nini , moze jeszcze nadejda ciotenki z grosikami , byloby cudnie i rano i w poludnie Quote
Mysza2 Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 melduję się, będę rozsyłać w miarę czasowych możliwości Quote
Zosia123 Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 Mysza2 napisał(a):melduję się, będę rozsyłać w miarę czasowych możliwości Dziękuję Myszko :loveu::loveu: Dziękuję Ci Ewuniu :loveu::loveu: Quote
Jusia&Szila Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Zosia, ja jednorazowke dam 50 zl narazie... daj dane na pw pomysle co tu jeszcze wydumac dla niej Quote
Havanka Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Cioteczki po dyszce przez 5 miesięcy. Nie pracuję, ale nie mogę bezczynnie patrzeć na smutek Emki... Gdyby ktoś robił bazarek dla niej, to może mogłabym coś dorzucić. Quote
Zosia123 Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 Jusia&Szila napisał(a):Zosia, ja jednorazowke dam 50 zl narazie... daj dane na pw pomysle co tu jeszcze wydumac dla niej Havanka napisał(a):Cioteczki po dyszce przez 5 miesięcy. Nie pracuję, ale nie mogę bezczynnie patrzeć na smutek Emki... Gdyby ktoś robił bazarek dla niej, to może mogłabym coś dorzucić. Kochane, Bardzo bardzo Wam dziękuję!!! :multi::multi::loveu::loveu: Będę robiła oczywiście bazarki, bez tego się nie obejdzie - dziękuję za obietnicę fantów!! Wieczorkiem roześlę dane, bo wpadłam tu teraz na sekundkę. Quote
Nadziejka Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Jusia :buzi:Havanka:iloveyou:serce sie raduje od ranka do ranka , Emusiu achhhh , ilez cioteczek mysli o tobie! w gorenke lecmy Quote
Igiełka Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Jestem na zaproszenie Cioteczki Ewunii Gonzales, dzięki za cynk :) patrzę na fotki Emki i aż serce się kraje, najgorsze co możebyć to starość w schronisku biedna sunia w obecnej chwili nie mogę pomóc finansowo :-( Quote
majowa Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Dorzucam dychę do towarzystwa i kolejny bazarek m. in. dla Emki Plakaciki juz wiszą Quote
fochu Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 finansowo wesprzeć niestety nie mogę ale mogę zrobić banerek dla dziewczynki :) i podrzucić Quote
Maruda666 Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Na zaproszenie Gonzika :) Dyszkę stałej mogę dać, postaram się też dokładać coś okazjonalnie. Na pierwszą Emka :) Quote
Recommended Posts