Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Emusia .... naprawde jest cudowna suczka. Jest taka dostojna i dumna kiedy tak sobie przemierza ogrod ze swoja przyjaciolka Magi.
No jest sliczna !!!

Z Bunią

z Rozalką

Posted

Zosia123 napisał(a):
Śliczna Emusia, dziękujemy za fotki!!! :multi::loveu::loveu:
Gdybyśmy tak mieli domek tam obok Zuzi... ehh...

Marzenia podobno się spełniają.

Posted

Pare miesiecy temu wyadoptowalam do swojej bardzo dobrej kolezanki starego ONeczka Bingusia.
Przyszla niedawno do nich ich kolezanka i na jego widok powiedziala, ze chce takiego samego ......
Oczywiscie zostala powiadomiona, gdzie mozna znalezc takie cudo .... no i ma sie do nas zglosic na wiosne, kiedy juz beda mogli zamieszkac w swoim nowym domu.
Kto wie ....... moze to wlasnie Emusia bedzie ta szczesciara, ktora zamieszka w nowym pieknym domu .....
Ja bede za to mocno sciskala kciuki.

Posted

Pozdrowienia dla podglądaczy! ;)
A może zajrzycie do Ramzesa z mojego podpisu? co prawda nie posiada urody i uroku Emusi, ale zdaje się, że wisi nad nim strzykawka... :(

Posted

[quote name='Basia1244']oj tam, dołoży jej Atoska na pociechę i pójdzie :)

Nooo jeśli chodzi o Atoska to była miłość od pierwszego wejrzenia, ale nie wiem, czy Emusia się do niego przekonała ;)

Emusia dziękuje cioci Marudce za wpłatę deklaracji!:loveu::loveu::loveu:

Posted

Emusia to juz zboj !!!! Dziamgoli i gania za moimi sukami .... Kasią i Inusią i jeszcze jedna taka mala dziewuszke probuje tresowac na swoja nutke ...
Kto by pomyslal, ze toto ledwie chodzilo kiedys ....
A zebyscie ja widzialy, kiedy niose miske z jedzeniem .... tak podskakuje, ze wszystkimi 4 lapami od ziemi sie odrywa i to calkiem wysoko ....

Posted

Zaglądam do Emeczki i cieszę sie, ze ma sie dobrze. Wygląda zupełnie inaczej niż na początku, kiedy ją poznałam. Tak niewiele już brakuje do pełni szczęścia !