Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U Emusi wszystko dobrze, przytyła sobie ładnie, w trakcie ostatniej rozmowy telefonicznej Zuzia chwaliła jej futerko.
Trochę burzy wprowadziła w serca chłopców swoją cieczką, nawet dotychczas oziębły Karmelek zainteresował się ostatnio Emusią :)
No i tylko tego domku nie widać...

Posted

zuziaM napisał(a):
No tak wlasnie. Teraz Emcia ma mniej swobody, bo musi sie podzielic z Karmelkiem i Amorkiem, ktorych rowniez wypuszczam ... a razem juz biegac nie moga .....

Dadzą radę :) Buziaki dla Emusi :)

Posted

No jakos daly .... cieczka sie konczy i chlopaki juz nie sa zainteresowane Emusia.
Moga nareszcie chodzic sobie wiecej na swobodzie.
Emcia miala ostatnio przez ok tydzien jakas biegunke nie wiadomo skad...... a mozliwe, ze to przez to podenerwowanie cieczka.
Musialam jej zaczac podawac antybiotyk, bo mimo zmniejszanych racji zywnosciowych, a nawet jednego dnia prawie bez jedzenia, nie chcialo przejsc.
Dostanie 5 dni antybiotyk, chociaz po wczorajszym wieczornym podaniu, dzisiaj juz kupa byla normalna.
Ze starszymi psiakami to czasem tak jest, ze nie wiadomo skad sie pojawiaja takie niespodzianki.

Posted

Juz jest zupelnie dobrze. Kupka dzisiejsza super !!! Minelo i Emeczka juz znow zdrowiutka.
Wiecej antybiotykow nie bede dawala , nie ma potrzeby ja wyjalawiac.
Pozdrawiamy !

Posted

majowa napisał(a):
moja wpłata jak zwykle z pomyłka w tytule
tym razem wpłaciłam za październik, chyba mi sie czas zatrzymał ;)

Emusia się nie gniewa i bardzo dziękuje! :):loveu::loveu::loveu: