Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oj ta Emeczka ..... Mowie Wam, jaka to kochana dziewuszka !!!!
Taka sie robi pieszczocha z niej. Podchodzi i daje sie przytulac i po pysiu glaskac.
Kiedy siedze na tarasie, to przybiega szybciutko i sie przytula, a potem sie kladzie obok .... no slodzinka straszna !!!

Posted

zuziaM napisał(a):
Taka sie robi pieszczocha z niej. Podchodzi i daje sie przytulac i po pysiu glaskac.
Kiedy siedze na tarasie, to przybiega szybciutko i sie przytula, a potem sie kladzie obok .... no slodzinka straszna !!!

:):):):)
Jak wszystko dobrze pójdzie i uda się wyciągnąć Atosa ze schroniska, to w ten weekend zobaczę Emusię :)

Posted

zuziaM napisał(a):

:loveu::loveu::loveu::loveu: Zosiu jutro wpłacę swoją wrześniową deklarację :( przepraszam że tak późno ale wrzesień po prostu mnie dobił !!!!!!!! :shake:

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
:loveu::loveu::loveu::loveu: Zosiu jutro wpłacę swoją wrześniową deklarację :( przepraszam że tak późno ale wrzesień po prostu mnie dobił !!!!!!!! :shake:

Spokojnie kochana, nic się nie dzieje :)

Posted

Emusia wygląda już całkiem całkiem, zobaczcie ile kochanego ciałka! :)
Nie boi się obcych, spokojnie podchodzi, chociaż jak zobaczy, że niczego dobrego nie dostanie, to traci zainteresowanie :)
Fotki takie średnie, bo ciemno już było:

Tutaj z Atosem:

Posted

[quote name='mmd']Zaglądam, ale powiem Wam, że już moje siły nadwątlone... dzisiejszy dzień to jakiś koszmar[/QUOTE]

Wiem, co rusz to nowe nieszczęście...
Gdybyś mogła, to porozsyłaj troszkę wątek Atoska.
Ja się jutro może nareszcie zbiorę w sobie i zrobię bazarek dla Emki i Atosika.