Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Są wpłaty dla Emusi:
alice midnight +10 zł - nadpłata z bazarku :loveu::loveu::loveu:
Martika@Aischa + 59 zł z bazarku :loveu::loveu::loveu:
Emusia przesyła buziaki! :)

Kochane podnoście czasem wątek, bo ja znikam na 5 dni :)

Posted

Podnoszenie to jedno, ale o ogłoszeniach trzeba pomyśleć. Poszuka ktoś bazarku? Emka ma trochę na koncie, ode mnie dostanie jeszcze z bazarku...
To mało adopcyjna psina i trzeba jej odnawiać te pakiety co 2 tygodnie na pewno.

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Zosiu poleci niebawem 59 zł dla Emusi z bazarku ....pieniążki już wcześniej były obiecane :) spadek po zwierzyńcu ;)
Jak pieniążki dolecą poproszę o potwierdzenie :)
http://www.dogomania.pl/threads/209972-KONIEC!-Rozliczamy-)-Słoiczki-na-przyprawy-kieliszki-szklaneczki-doniczki-)20.00/page8
Moja deklaracja poleci po 20 września za co bardzo przepraszam :(
Bardzo się cieszę że pieniążki już są :) jeśli możesz proszę potwierdź Zosiu na bazarku że pieniążki przekazane ;) Z góry dziękuję :)

Posted

też bym jakiś bazarek zrobiła, ale narazie wypruta z fantów jestem na amen, mam jakąś ciucholandię na dniach robić, ale to już zaklepane na szczuraki
może jakby ciotki miały ochotę jakąś zrzutę fantową zrobić, a same nie mają czasu poprowadzić bazarku to tu bym się przydała, bo narazie nie mam jak pomóc :(

Posted

Kochane ciotki, musze to od razu napisac, bo dzisiaj prawie mi oczy wychodzily, jak patrzylam rano na machajacy ogonek Emki !!!!
Jej ogon zaczyna normalnie sie zachowywac. Emka juz nie nosi go bezwladnie obwisajacego za tylnymi lapkami, ale ogonek jest uniesiony, odsuniety sporo od lapek, a jego koncowka wywinieta lekko do gory, jak to jest wlasnie u owczarkow.
No ja bylam naprawde zaskoczona. Wyglada na to, ze w tylna czesc cialka Emci wraca zycie !
Do tej pory Emci ogonek byl bezwladny, a robiac kupki, po prostu szla i je za soba gubila .... teraz robi to w jednym miejscu i to samo jest z siusianiem. Nie sika sobie po ogonie, ale go unosi lekko.
No ale najbardziej mnie wzruszylo to jej merdanie ogonkiem na powitanie ..... Emcia wreszcie moze pokazywac swoje emocje.

Posted

zuziaM napisał(a):
Kochane ciotki, musze to od razu napisac, bo dzisiaj prawie mi oczy wychodzily, jak patrzylam rano na machajacy ogonek Emki !!!!
Jej ogon zaczyna normalnie sie zachowywac. Emka juz nie nosi go bezwladnie obwisajacego za tylnymi lapkami, ale ogonek jest uniesiony, odsuniety sporo od lapek, a jego koncowka wywinieta lekko do gory, jak to jest wlasnie u owczarkow.
No ja bylam naprawde zaskoczona. Wyglada na to, ze w tylna czesc cialka Emci wraca zycie !
Do tej pory Emci ogonek byl bezwladny, a robiac kupki, po prostu szla i je za soba gubila .... teraz robi to w jednym miejscu i to samo jest z siusianiem. Nie sika sobie po ogonie, ale go unosi lekko.
No ale najbardziej mnie wzruszylo to jej merdanie ogonkiem na powitanie ..... Emcia wreszcie moze pokazywac swoje emocje.

Dziękujemy Ci kochana, dziękujemy za Emusię! :loveu: