Zosia123 Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 Są wpłaty dla Emusi: alice midnight +10 zł - nadpłata z bazarku :loveu::loveu::loveu: Martika@Aischa + 59 zł z bazarku :loveu::loveu::loveu: Emusia przesyła buziaki! :) Kochane podnoście czasem wątek, bo ja znikam na 5 dni :) Quote
mmd Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Podnoszenie to jedno, ale o ogłoszeniach trzeba pomyśleć. Poszuka ktoś bazarku? Emka ma trochę na koncie, ode mnie dostanie jeszcze z bazarku... To mało adopcyjna psina i trzeba jej odnawiać te pakiety co 2 tygodnie na pewno. Quote
Zosia123 Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 Ogłoszeń sunia ma bardzo dużo - zajrzyj parę postów wcześniej :) Quote
mmd Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Wydawało mi się, że one były z końca sierpnia :) Quote
Martika&Aischa Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 [quote name='Martika@Aischa']Zosiu poleci niebawem 59 zł dla Emusi z bazarku ....pieniążki już wcześniej były obiecane :) spadek po zwierzyńcu ;) Jak pieniążki dolecą poproszę o potwierdzenie :) http://www.dogomania.pl/threads/209972-KONIEC!-Rozliczamy-)-Słoiczki-na-przyprawy-kieliszki-szklaneczki-doniczki-)20.00/page8 Moja deklaracja poleci po 20 września za co bardzo przepraszam :( Bardzo się cieszę że pieniążki już są :) jeśli możesz proszę potwierdź Zosiu na bazarku że pieniążki przekazane ;) Z góry dziękuję :) Quote
majowa Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 buziaki dla Emki w nos i drapanko za uchem :) Quote
Gabi79 Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Zaglądam do Emusi ślicznej. Właśnie przelałam piątaka za wrzesień Quote
alice midnight Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 też bym jakiś bazarek zrobiła, ale narazie wypruta z fantów jestem na amen, mam jakąś ciucholandię na dniach robić, ale to już zaklepane na szczuraki może jakby ciotki miały ochotę jakąś zrzutę fantową zrobić, a same nie mają czasu poprowadzić bazarku to tu bym się przydała, bo narazie nie mam jak pomóc :( Quote
Martika&Aischa Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Emeczka się wita z cioteczkami :) Quote
Zosia123 Posted September 17, 2011 Author Posted September 17, 2011 Udalo mi sie na chwile dostac na neta :) Dzieki za obecnosc u Emusi! Wszelkie wplaty uzupelnie w poniedzialek - na razie dziekuje za pomoc!!! Quote
Zosia123 Posted September 17, 2011 Author Posted September 17, 2011 Ja mam jeszcze pare bluzeczek od Havanki i troche ksiazek od znajomej, wiec na pewno bede robic bazarek, moze juz w przyszlym tygodniu :) Quote
KatarzynaJanik Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Allegro, Gumtree, Tablicę (i parę innych) odświeżyłam; niektóre ogłoszenia jeszcze wiszą. Quote
Zosia123 Posted September 19, 2011 Author Posted September 19, 2011 Dziękujemy Kasiu!!! :loveu::loveu::loveu: Są wpłaty od marudy, majowej i gabi - Emusia dziękuje! :) Quote
zuziaM Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Kochane ciotki, musze to od razu napisac, bo dzisiaj prawie mi oczy wychodzily, jak patrzylam rano na machajacy ogonek Emki !!!! Jej ogon zaczyna normalnie sie zachowywac. Emka juz nie nosi go bezwladnie obwisajacego za tylnymi lapkami, ale ogonek jest uniesiony, odsuniety sporo od lapek, a jego koncowka wywinieta lekko do gory, jak to jest wlasnie u owczarkow. No ja bylam naprawde zaskoczona. Wyglada na to, ze w tylna czesc cialka Emci wraca zycie ! Do tej pory Emci ogonek byl bezwladny, a robiac kupki, po prostu szla i je za soba gubila .... teraz robi to w jednym miejscu i to samo jest z siusianiem. Nie sika sobie po ogonie, ale go unosi lekko. No ale najbardziej mnie wzruszylo to jej merdanie ogonkiem na powitanie ..... Emcia wreszcie moze pokazywac swoje emocje. Quote
Martika&Aischa Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 No i się popłakałam ......cudownie:loveu: Kochana dziewczynka odzyskuje wiare w ludzi :multi::loveu::loveu::loveu: Quote
Zosia123 Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 zuziaM napisał(a):Kochane ciotki, musze to od razu napisac, bo dzisiaj prawie mi oczy wychodzily, jak patrzylam rano na machajacy ogonek Emki !!!! Jej ogon zaczyna normalnie sie zachowywac. Emka juz nie nosi go bezwladnie obwisajacego za tylnymi lapkami, ale ogonek jest uniesiony, odsuniety sporo od lapek, a jego koncowka wywinieta lekko do gory, jak to jest wlasnie u owczarkow. No ja bylam naprawde zaskoczona. Wyglada na to, ze w tylna czesc cialka Emci wraca zycie ! Do tej pory Emci ogonek byl bezwladny, a robiac kupki, po prostu szla i je za soba gubila .... teraz robi to w jednym miejscu i to samo jest z siusianiem. Nie sika sobie po ogonie, ale go unosi lekko. No ale najbardziej mnie wzruszylo to jej merdanie ogonkiem na powitanie ..... Emcia wreszcie moze pokazywac swoje emocje. Dziękujemy Ci kochana, dziękujemy za Emusię! :loveu: Quote
mmd Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Ogonek najważniejszy :) Jak ogonek zaczyna wyglądać wesoło, to jesteśmy na dobrej drodze :) Quote
bros Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Zosiu poprosze o numer konta Emeczki prześlę pieniążki z bazarku chustowego :) Quote
Basia1244 Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 zuziaM wspaniałe wiadomości! dziękujemy! Quote
majowa Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 cudne wieści, Emeczka wraca do świata machających ogonków :) Quote
Zosia123 Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 Wpłynęło 260 zł od mmd z bazarku! :):multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: http://www.dogomania.pl/threads/213365-Swetry-sweterki-sp%C3%B3dniczki-i-troch%C4%99-ksi%C4%85%C5%BCek-dla-Emki-do-5.09.?p=17495901#post17495901 Quote
Recommended Posts