Martika&Aischa Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Zosiu proszę prześlij mi jeszcze raz numerek konta do wpłat dla Emusi ....okazało się że niestety nie mam :( Quote
Zosia123 Posted August 17, 2011 Author Posted August 17, 2011 Są następne wpłaty od Martika@Aischa i [SIZE=2]Maruda666 :loveu::loveu::loveu: Powoli zaczynam się stresować, że się pomylę w rachunkach, chociaż używam Excela :) Chyba nie nadaję się na księgową :) Quote
Havanka Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 [quote name='Zosia123']Są następne wpłaty od Martika@Aischa i [SIZE=2]Maruda666 :loveu::loveu::loveu: Powoli zaczynam się stresować, że się pomylę w rachunkach, chociaż używam Excela :) Chyba nie nadaję się na księgową :) Zosiu, nie stresuj się !!! Robisz to wspaniale !!! Quote
KatarzynaJanik Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 [quote name='Katarzyna Janik'] Niestety, nie wyrobiłam się czasowo i kolejne ogłoszenia zrobię dopiero w okolicach połowy miesiąca (wszak dziś wylatuję z PL). Mam jednak nadzieję, że psina znajdzie dom do tego czasu :) [quote name='Zosia123'] Kasiu - super, DZIĘKI!!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Nawet lepiej, że druga część będzie później, bo może do tego czasu będziemy mieć jeszcze lepsze fotki! Czy kolejne ogłoszenia robić z tym samym tekstem i z tymi samymi zdjęciami? Quote
Zosia123 Posted August 20, 2011 Author Posted August 20, 2011 Katarzyna Janik napisał(a):Czy kolejne ogłoszenia robić z tym samym tekstem i z tymi samymi zdjęciami? Wiesz co Kasiu, tekst raczej ten sam, ale zdjęcia przydałyby się może inne... Zapytam dzisiaj Zuzi, czy jest szansa na nowe. Quote
KatarzynaJanik Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Zosia123 napisał(a):Wiesz co Kasiu, tekst raczej ten sam, ale zdjęcia przydałyby się może inne... Zapytam dzisiaj Zuzi, czy jest szansa na nowe. Czekam więc na decyzję :) Quote
Nadziejka Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 :iloveyou::bye::thumbs:Emusiatko cudnee , super ze ma kolezaneczke przyjacioleczke , ach Emuniu ale ci dobrze u Zuzienki! Quote
Havanka Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Czekam na lepsze zdjęcia Emeczki do nowych ogłoszeń. Quote
Zosia123 Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 Jestem już, sorki za opóźnienie :) Zuzia obiecała zrobić nowe foty. :) Emusia już jest prawie do końca wyczesana, chociaż nie bardzo to lubi i troszkę łapie za ręce podczas czesania, ale nie mocno. Poza tym dziewczynka przytyła, jest grzeczna, żywa, szczeka jak chce dostać jedzonko albo jak ktoś przejeżdża obok bramy. Zarówno wobec ludzi jak i innych psów sunia jest bardzo łagodna, Zuzia nie mogła się jej nachwalić! :) Patrzcie, jak zmienia się pies, gdy uwolni się go ze schronu! Quote
Mysza2 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Zosia123 napisał(a):Patrzcie, jak zmienia się pies, gdy uwolni się go ze schronu! albo od "czułych" właścicieli Cioteczki zajrzyjcie do Medoxa http://www.dogomania.pl/threads/213272-Pi%C4%99kny-ON-Madox-znaleziony-na-trasie-szybkiego-ruchu.Czeka-na-operacje!-Amputacja Quote
zuziaM Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Zgadza sie wszystko, co napisala Zosia. Emka jest super psinka. Jest radosna, energiczna i bardzo juz zzyta z miejscem. Zna dobrze nasze obyczaje i sie do wszystkiego super dostosowala. Chetnie wraca do swojego kojca. Najchetniej lezy sobie w cieniu kolo domu, albo pod garazem. Cieszy sie juz na nasz widok i na powitanie radosnie macha ogonkiem. Nie ma juz mowy o jakims podpieraniu sie na ogonie, kiedy stoi w miejscu. Jest silna i bardzo ladnie zwawo sie porusza. I Emka na pewno nie jest glucha. Slyszy moze nie za dobrze, ale reaguje zawsze na szczekanie, czy gdy podjezdza auto jakies do nas. Nowe zdjecia Emci ( nie pamietam, ale chyba to pierwsze jest juz robione kilka dni wczesniej i chyba juz jest wklejone do watku.... ) Quote
mmd Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Bazarek dla Emusi: http://www.dogomania.pl/threads/213365-Swetry-sweterki-sp%C3%B3dniczki-i-troch%C4%99-ksi%C4%85%C5%BCek-dla-Emki-do-5.09.?p=17494295#post17494295 Quote
Zosia123 Posted August 23, 2011 Author Posted August 23, 2011 Dziękujemy za fotki! :loveu::loveu::multi::multi::multi: Drugie i trzecie na pewno muszą pójść do ogłoszeń. i może czwarte. Te następne warto by troszkę przyciąć :) Quote
Zosia123 Posted August 23, 2011 Author Posted August 23, 2011 [quote name='mmd']Bazarek dla Emusi: http://www.dogomania.pl/threads/213365-Swetry-sweterki-sp%C3%B3dniczki-i-troch%C4%99-ksi%C4%85%C5%BCek-dla-Emki-do-5.09.?p=17494295#post17494295 Dziękujemy!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
Havanka Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Emeczka faktycznie wypiękniała !!! Sierść wygląda już dużo lepiej. No i nabrała trochę ciałka. Zrobię trochę świeżych ogłoszeń z nowymi zdjęciami. Quote
alice midnight Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Hej ja na moment, z mojego bazarku który jest w trakcie rozliczenia będzie coś koło 200 zł dla Emki :) Mam nadzieję, że z następnego też coś Emce wpadnie, ale to dopiero po moim powrocie we wrzesniu. Trzymajcie się wszyscy dzielnie! Quote
Recommended Posts