Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zosiu ja jednak musze podzielic wpłaty na dwa miesiące, miałam zapłacic hurtem za sierpień i wrzesien, ale kiepsko u nas z finansami w tym obecnym.
poszła wpłata za sierpień
Za wrzesień zapłacę ok 12-13 tego :oops:

Posted

A ile masz tej dekl. za sierpień? Zapłacę za Ciebie w sierpniu i już :) To wszystko moja wina, bo na bazarkach kusiłam :D Ale we wrześniu będę robić na Emcię :)

Posted

[quote name='mmd']A ile masz tej dekl. za sierpień? Zapłacę za Ciebie w sierpniu i już :) To wszystko moja wina, bo na bazarkach kusiłam :D Ale we wrześniu będę robić na Emcię :)[/QUOTE]
Kochana, ja za sierpien wlasnie przelałam
umawiałam sie tylko z Zosia ze zapłace dwie raty tez za wrzesien bo bede dopiero po 12 w Polsce
także nic się nie dzieje
edytowałam post żeby się Zosia nie pogubiła :)

i nie kusiłaś, gdybym wiedziała, ze się tak podzieje to bym mniej szalała, bo stałe deklaracje przede wszystkim

Posted

[quote name='majowa']Zosiu ja jednak musze podzielic wpłaty na dwa miesiące, miałam zapłacic hurtem za sierpień i wrzesien, ale kiepsko u nas z finansami w tym obecnym.
poszła wpłata za sierpień
Za wrzesień zapłacę ok 12-13 tego :oops:[/QUOTE]

Spoko, nic się na szczęście nie dzieje :)

Posted

Emcia ma sie swietnie. Przytyla sporo, chodzi juz doskonale i nie ma mowy o potykaniu sie.
Z predkoscia swiatla przemierza ogrod. Gania natretne kolezanki straszac je swoimi calkiem ladnymi zabkami.
Podchodzi do nas i daje sie glaskac.
Zostala juz wyczesana, ale jeszcze caly czas nowe stare kepy podszerstka wylaza na wierzch.
To naprawde super dziewczynka.

Posted

Odwiedzam Emusię... Ona naprawdę jest śliczna !!!! Czerwona obróżka pasuje jej do "karnacji":cool3: i faktycznie wciąż sierść wychodzi...
Czy Emka lubi sie czesać, czy sprawia jej to przyjemność? Czy ucieka przed grzebieniem?

Posted

Dziękujemy Zuziu za fotki!
Te kłaki to wyjdą pewnie po którymśtam czesaniu.
Tak jak nasz Alf - czesałam go i szarpałam codziennie przez dwa tygodnie, zanim zaczął normalnie wyglądać.

Posted

Cioteczki organizowałam bazarek dla zwierzyńca z którego uzbieraliśmy kwotę 159 zł ponieważ pieniążki nie mogą być przekazane gdyż psiaki nie są do adopcji i nie szukają domów :( poprosiłam o zgodę licytujące cioteczki o przekazanie 100 zł na konto podpalonej żywcem ONeczki Marysi :( oraz 59 zł na Emeczkę :) Jak tylko dotrze ostatnia wpłata pieniążki zostaną przekazane Emci :)
Jak pieniążki dotrą dla Emusi bardzo proszę o potwierdzenie na bazarku :)

http://www.dogomania.pl/threads/209972-KONIEC!-Rozliczamy-)-Słoiczki-na-przyprawy-kieliszki-szklaneczki-doniczki-)20.00/page8

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Cioteczki organizowałam bazarek dla zwierzyńca z którego uzbieraliśmy kwotę 159 zł ponieważ pieniążki nie mogą być przekazane gdyż psiaki nie są do adopcji i nie szukają domów :( poprosiłam o zgodę licytujące cioteczki o przekazanie 100 zł na konto podpalonej żywcem ONeczki Marysi :( oraz 59 zł na Emeczkę :) Jak tylko dotrze ostatnia wpłata pieniążki zostaną przekazane Emci :)
Jak pieniążki dotrą dla Emusi bardzo proszę o potwierdzenie na bazarku :)

http://www.dogomania.pl/threads/209972-KONIEC!-Rozliczamy-)-Słoiczki-na-przyprawy-kieliszki-szklaneczki-doniczki-)20.00/page8

Dziękuję kochana :):):loveu::loveu::loveu::loveu:
Pieniążki pewnie będą dopiero we wtorek, bo jutro święto :)

Posted

[quote name='Zosia123']Dziękuję kochana :):):loveu::loveu::loveu::loveu:
Pieniążki pewnie będą dopiero we wtorek, bo jutro święto :)[/QUOTE]

Zosiu z bazarku czekamy jeszcze na jedną wpłatę i dopiero po jej uiszczeniu będzie można przekazać pieniążki :) nie mniej jednak na pewno we wtorek dojdzie moja sierpniowa stała deklaracja dla Emusi ;)