Zosia123 Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 Wpłynęło 92 zł z bazarku zorganizowanego przez majową: http://www.dogomania.pl/threads/209677-koniec-!!!-Sako-Emki-Mini-Isi-i-Cookie-rozliczamy/page11 Bardzo dziękujemy!!! Quote
majowa Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Zosiu ja jednak musze podzielic wpłaty na dwa miesiące, miałam zapłacic hurtem za sierpień i wrzesien, ale kiepsko u nas z finansami w tym obecnym. poszła wpłata za sierpień Za wrzesień zapłacę ok 12-13 tego :oops: Quote
mmd Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 A ile masz tej dekl. za sierpień? Zapłacę za Ciebie w sierpniu i już :) To wszystko moja wina, bo na bazarkach kusiłam :D Ale we wrześniu będę robić na Emcię :) Quote
majowa Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='mmd']A ile masz tej dekl. za sierpień? Zapłacę za Ciebie w sierpniu i już :) To wszystko moja wina, bo na bazarkach kusiłam :D Ale we wrześniu będę robić na Emcię :)[/QUOTE] Kochana, ja za sierpien wlasnie przelałam umawiałam sie tylko z Zosia ze zapłace dwie raty tez za wrzesien bo bede dopiero po 12 w Polsce także nic się nie dzieje edytowałam post żeby się Zosia nie pogubiła :) i nie kusiłaś, gdybym wiedziała, ze się tak podzieje to bym mniej szalała, bo stałe deklaracje przede wszystkim Quote
Zosia123 Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 [quote name='majowa']Zosiu ja jednak musze podzielic wpłaty na dwa miesiące, miałam zapłacic hurtem za sierpień i wrzesien, ale kiepsko u nas z finansami w tym obecnym. poszła wpłata za sierpień Za wrzesień zapłacę ok 12-13 tego :oops:[/QUOTE] Spoko, nic się na szczęście nie dzieje :) Quote
zuziaM Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Emcia ma sie swietnie. Przytyla sporo, chodzi juz doskonale i nie ma mowy o potykaniu sie. Z predkoscia swiatla przemierza ogrod. Gania natretne kolezanki straszac je swoimi calkiem ladnymi zabkami. Podchodzi do nas i daje sie glaskac. Zostala juz wyczesana, ale jeszcze caly czas nowe stare kepy podszerstka wylaza na wierzch. To naprawde super dziewczynka. Quote
Gabi79 Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Przelałam właśnie moją skromną deklarację za sierpień. Quote
Zosia123 Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 Doszły pieniążki za sierpień: Gabi79 5 zł :loveu::loveu: majowa 35 zł :loveu::loveu: Ślicznie dziękujemy!!! Quote
Havanka Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Odwiedzam Emusię... Ona naprawdę jest śliczna !!!! Czerwona obróżka pasuje jej do "karnacji":cool3: i faktycznie wciąż sierść wychodzi... Czy Emka lubi sie czesać, czy sprawia jej to przyjemność? Czy ucieka przed grzebieniem? Quote
Zosia123 Posted August 12, 2011 Author Posted August 12, 2011 Dziękujemy Zuziu za fotki! Te kłaki to wyjdą pewnie po którymśtam czesaniu. Tak jak nasz Alf - czesałam go i szarpałam codziennie przez dwa tygodnie, zanim zaczął normalnie wyglądać. Quote
Martika&Aischa Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Cioteczki organizowałam bazarek dla zwierzyńca z którego uzbieraliśmy kwotę 159 zł ponieważ pieniążki nie mogą być przekazane gdyż psiaki nie są do adopcji i nie szukają domów :( poprosiłam o zgodę licytujące cioteczki o przekazanie 100 zł na konto podpalonej żywcem ONeczki Marysi :( oraz 59 zł na Emeczkę :) Jak tylko dotrze ostatnia wpłata pieniążki zostaną przekazane Emci :) Jak pieniążki dotrą dla Emusi bardzo proszę o potwierdzenie na bazarku :) http://www.dogomania.pl/threads/209972-KONIEC!-Rozliczamy-)-Słoiczki-na-przyprawy-kieliszki-szklaneczki-doniczki-)20.00/page8 Quote
Zosia123 Posted August 14, 2011 Author Posted August 14, 2011 [quote name='Martika@Aischa']Cioteczki organizowałam bazarek dla zwierzyńca z którego uzbieraliśmy kwotę 159 zł ponieważ pieniążki nie mogą być przekazane gdyż psiaki nie są do adopcji i nie szukają domów :( poprosiłam o zgodę licytujące cioteczki o przekazanie 100 zł na konto podpalonej żywcem ONeczki Marysi :( oraz 59 zł na Emeczkę :) Jak tylko dotrze ostatnia wpłata pieniążki zostaną przekazane Emci :) Jak pieniążki dotrą dla Emusi bardzo proszę o potwierdzenie na bazarku :) http://www.dogomania.pl/threads/209972-KONIEC!-Rozliczamy-)-Słoiczki-na-przyprawy-kieliszki-szklaneczki-doniczki-)20.00/page8 Dziękuję kochana :):):loveu::loveu::loveu::loveu: Pieniążki pewnie będą dopiero we wtorek, bo jutro święto :) Quote
Martika&Aischa Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 [quote name='Zosia123']Dziękuję kochana :):):loveu::loveu::loveu::loveu: Pieniążki pewnie będą dopiero we wtorek, bo jutro święto :)[/QUOTE] Zosiu z bazarku czekamy jeszcze na jedną wpłatę i dopiero po jej uiszczeniu będzie można przekazać pieniążki :) nie mniej jednak na pewno we wtorek dojdzie moja sierpniowa stała deklaracja dla Emusi ;) Quote
majowa Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 podnosimy Emkę wysoko i na dobranoc całusa w nos :) Quote
Havanka Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 [quote name='majowa']podnosimy Emkę wysoko i na dobranoc całusa w nos :)[/QUOTE] Przyłączam się i też przesyłam buziole w pysio !!!! Quote
Recommended Posts