Zosia123 Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 majowa napisał(a):odwiedzam Emeczkę jak tylko uda mi sie rozliczyć bazarek będzie dla Emki kasa, niewiele ale zawsze Hitoshi napisał(a):Ja też czekam na trzy ostatnie wpłaty na bazarku i kaskę przeleje wawer napisał(a):Dzisiaj wyszdł przelew dla Emki na 81 zł z ostatecznego rozliczenia. Emusia przesyła całuski! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
majowa Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Zosia123 napisał(a):Emusia przesyła całuski! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: jak ja lubie takie całuski, byle były odpowiednio mokre i mlaskajace :) Quote
Martika&Aischa Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Ja ostatnio na dogo tylko gościnnie ale nie mogłam nie zajrzeć do Emeczki ;) buziaki w nochal kochana :* Quote
Zosia123 Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 Buziaki mokre i mlaskające dla wszystkich kochanych Cioteczek! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Zosia123 Posted July 29, 2011 Author Posted July 29, 2011 Zapraszam do podrzucania: http://www.dogomania.pl/threads/211988-KSI%C4%98GARENKA-dla-Emki-i-Alfa-do-12-sierpnia-%29 Quote
Beatkaa Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 [quote name='Zosia123']Zapraszam do podrzucania: http://www.dogomania.pl/threads/211988-KSI%C4%98GARENKA-dla-Emki-i-Alfa-do-12-sierpnia-%29 już biegnę na bazarek :) Quote
Zosia123 Posted July 29, 2011 Author Posted July 29, 2011 Słuchajcie, wymyśliłam coś takiego - bardzo proszę o uwagi: Emka jest to śliczna, miła, grzeczna i spokojna, 10-letnia sunia, mieszaniec owczarka niemieckiego. Trafiła do schroniska we Wrocławiu 1 stycznia 2011, lecz ponieważ cierpiała tam na depresję, została umieszczona w hoteliku, za który płacą na razie dobre duszyczki z internetu. Emka w pierwszym kontakcie z obcymi jest raczej nieufna, ale nie jest agresywna. W stosunku do innych psów zachowuje spokój, z niektórymi nawet się bawi. Niestety bardzo słabo słyszy. Sunia bardzo potrzebuje swojego domku i kochającego człowieka. Na pewno odwdzięczy się miłością, jaką potrafi obdarzyć tylko pies! Kontakt: .................... Quote
mmd Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 To idę podmienić w gumtree (które cały czas jest). Wyróżnienie się skończyło, ale jakoś po połowie sierpnia może znów nabędę tydzień. Będzie ktoś robił ogłoszenia? Quote
Zosia123 Posted July 29, 2011 Author Posted July 29, 2011 mmd napisał(a):To idę podmienić w gumtree (które cały czas jest). Wyróżnienie się skończyło, ale jakoś po połowie sierpnia może znów nabędę tydzień. Będzie ktoś robił ogłoszenia? Kochana zaczekaj do jutra, poprosiłam Zuzię na pw żeby tu zajrzała i oceniła ogłoszenie. No i kontakt musi być do niej. Zresztą Basia teraz wyjechała i uprzedzała, że nie będzie miała zasięgu, czyli tamten nr telefonu na nic jest obecnie. Quote
mmd Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Numeru telefonu to ja nie miałam nigdy w tym ogłoszeniu - jakoś tak wyszło. Mogę tam zmieniać tekst, więc nie problem. Teraz podmieniłam zdjęcia jeszcze. Proszę bardzo - można sobie grymasić ;) Będę poprawiać http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Bardzo-smutna-starsza-suczka-owczarek-niemiecki-potrzebny-dom-W0QQAdIdZ289113137 Quote
Zosia123 Posted July 30, 2011 Author Posted July 30, 2011 [quote name='mmd']Numeru telefonu to ja nie miałam nigdy w tym ogłoszeniu - jakoś tak wyszło. Mogę tam zmieniać tekst, więc nie problem. Teraz podmieniłam zdjęcia jeszcze. Proszę bardzo - można sobie grymasić ;) Będę poprawiać http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Bardzo-smutna-starsza-suczka-owczarek-niemiecki-potrzebny-dom-W0QQAdIdZ289113137 Bardzo dziękuję! :loveu::loveu::loveu: Quote
Zosia123 Posted July 30, 2011 Author Posted July 30, 2011 Emusia na pierwszą! Nadal zapraszamy do księgarenki :) Quote
Zosia123 Posted July 31, 2011 Author Posted July 31, 2011 [quote name='Zosia123']Zapraszam do podrzucania: http://www.dogomania.pl/threads/211988-KSI%C4%98GARENKA-dla-Emki-i-Alfa-do-12-sierpnia-%29 Emusia zaprasza na bazarek :) Quote
Havanka Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 "Moje ogłoszenia" są wciąż aktualne. Na Tablicy Emka ma ponad 1300 wejść. Muszę pozmieniać jej tylko zdjęcia. Ale to wieczorem. Quote
Zosia123 Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 Havanka napisał(a):"Moje ogłoszenia" są wciąż aktualne. Na Tablicy Emka ma ponad 1300 wejść. Muszę pozmieniać jej tylko zdjęcia. Ale to wieczorem. Bardzo Ci dziękuję! Zadzwonię dzisiaj do Zuzi, może nie przeczytała mojego PW z prośbą o przeczytanie ogloszenia (post 559). Quote
zuziaM Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Zosiu, wszystko w ogloszeniu sie zgadza. Nie wiem tylko, czy nie warto napisac o tym, ze ma troszke problemow z poruszaniem. Co prawda juz super sie poprawilo, ale nadal jeszcze te tylne lapki sa mniej sprawne. I to juz pewnie nie minie. Emka nie jest calkiem glucha, wiec dobrze napisalas, ze slabo slyszy. Reaguje na glosne wolanie i gwizdanie i klaskanie. No i kochana .... to jest sunia ON, a nie mieszaniec ....... Emka zrobila sie bardzo smiala. Juz biega sobie wszedzie, a kiedy zbliza sie pora jedzenia, to potrafi stanac przed gankiem i ujada dopominajac sie glosno jedzenia ! Fajnie zgadza sie ze wszystkimi kolezankami i kolegami, a i one nie robia jej krzywdy. Jedynie Perelka zaczepia Emke nadal, a ta sie odszczekuje, klapiac do niej zebami. Perelka na szczescie jest sprytna i nie daje sie nimi dosiegnac. Oczywiscie, mozna podac moj numer telefonu. Quote
Zosia123 Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 zuziaM napisał(a):Zosiu, wszystko w ogloszeniu sie zgadza. Nie wiem tylko, czy nie warto napisac o tym, ze ma troszke problemow z poruszaniem. Co prawda juz super sie poprawilo, ale nadal jeszcze te tylne lapki sa mniej sprawne. I to juz pewnie nie minie. Emka nie jest calkiem glucha, wiec dobrze napisalas, ze slabo slyszy. Reaguje na glosne wolanie i gwizdanie i klaskanie. No i kochana .... to jest sunia ON, a nie mieszaniec ....... Emka zrobila sie bardzo smiala. Juz biega sobie wszedzie, a kiedy zbliza sie pora jedzenia, to potrafi stanac przed gankiem i ujada dopominajac sie glosno jedzenia ! Fajnie zgadza sie ze wszystkimi kolezankami i kolegami, a i one nie robia jej krzywdy. Jedynie Perelka zaczepia Emke nadal, a ta sie odszczekuje, klapiac do niej zebami. Perelka na szczescie jest sprytna i nie daje sie nimi dosiegnac. Oczywiscie, mozna podac moj numer telefonu. Dziękuję kochana! :):loveu: Super wieści! Ja myślałam, że to mieszaniec :oops: Tyle lat miałam rasowego ONka i jeszcze nie rozpoznaję :) Quote
Zosia123 Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 Doszła wpłata 81 zł z bazarku zorganizowanego przez wawer! :) http://www.dogomania.pl/threads/210681-NIE-%C5%BBA%C5%81UJ-GROSIAKA-%E2%80%93-WYBIERZ-PSIAKA!-10-PIESK%C3%93W-WYGRYWA!-BAZARKI-quot-2-w-1-quot-DO-20.-LIPCA Bardzo dziękujemy!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts