Martika&Aischa Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Dobranoc Emusiu kochana :* Kciuki nadal zaciśnięte ;) Quote
Martika&Aischa Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Emeczko jestem i zaglądam w oczekiwaniu na dobre wiadomości :* Quote
Zosia123 Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 Telefonowaliśmy dzisiaj do Zuzi. Emeczka cieszy się na jej widok. Zuzia otworzyła jej dzisiaj kojec, ale z początku nie wyszła, tylko zaglądała, ale potem jak Zuzia weszła do domu to wyszła sobie i chodziła po podwórku 1,5 godzinki, a potem uciekała przed Zuzią, nie chciała dać się złapać. Zuzia mówi, że już chodzi troszkę lepiej. Dostała wczoraj tabletki na robale i dzisiaj kupki były bardzo ładne. Quote
Martika&Aischa Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Cudowne wiadomości że Emeczka powoli zaczyna ufać swojej opiekunce :multi: Quote
Zosia123 Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 Jeszcze mam takie zdjęcie niuni z pierwszego dnia: [IMG]http://i53.tinypic.com/2v9xicn.jpg[/IMG] Quote
alice midnight Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Emka rozchmurz się! Cioteczki [B]wawer[/B] zrobiła bazarek w którym mozna zgłąszać pieski do wsparcia finansowego, jedna osoba może zgłosic jednego pieska. Moze któraś z Was się tam zakręci i zgłosi kandydaturę Emki? [url]http://www.dogomania.pl/threads/210681-NIE-ŻAŁUJ-GROSIAKA-–-WYBIERZ-PSIAKA!-10-PIESKÓW-WYGRYWA!-BAZARKI-quot-2-w-1-quot-DO-20.-LIPCA[/url] Quote
Zosia123 Posted July 7, 2011 Author Posted July 7, 2011 [quote name='Basia1244']a jak te upławy z pochwy? antybiotyk działa?[/QUOTE] Chyba jest jeszcze za wcześnie, żeby ocenić. Quote
Zosia123 Posted July 7, 2011 Author Posted July 7, 2011 [quote name='alice midnight']Emka rozchmurz się! Cioteczki [B]wawer[/B] zrobiła bazarek w którym mozna zgłąszać pieski do wsparcia finansowego, jedna osoba może zgłosic jednego pieska. Moze któraś z Was się tam zakręci i zgłosi kandydaturę Emki? [url]http://www.dogomania.pl/threads/210681-NIE-ŻAŁUJ-GROSIAKA-–-WYBIERZ-PSIAKA!-10-PIESKÓW-WYGRYWA!-BAZARKI-quot-2-w-1-quot-DO-20.-LIPCA[/url][/QUOTE] Witaj Alisiu :) Dzięki za info, ale zastanawiam się, czy nie zgłosić raczej Niewidzialnej Alfy z mojego podpisu... Ona nie ma nic... Quote
alice midnight Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Alfa jest w schronisku, a Emka na dt, to chyba tak działa. Quote
Zosia123 Posted July 7, 2011 Author Posted July 7, 2011 [quote name='alice midnight']Alfa jest w schronisku, a Emka na dt, to chyba tak działa.[/QUOTE] Alfa też musi znaleźć się na DT, to jest jej jedyna szansa... :( Quote
Basia1244 Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Zosia - na dzień dzisiejszy z Alfą wstrzymaj się jeszcze ciut, najpierw trzeba zapytac, czy do Bogatyni w ogóle ją wezmą, bo dt w stylu hotel jest bez sensu - więc najpierw zgłoś Emkę do wsparcia finansowego - jej i na hotel i na ewentualne leczenie potrzeba pieniędzy. Quote
Zosia123 Posted July 7, 2011 Author Posted July 7, 2011 [quote name='Basia1244']Zosia - na dzień dzisiejszy z Alfą wstrzymaj się jeszcze ciut, najpierw trzeba zapytac, czy do Bogatyni w ogóle ją wezmą, bo dt w stylu hotel jest bez sensu - więc najpierw zgłoś Emkę do wsparcia finansowego - jej i na hotel i na ewentualne leczenie potrzeba pieniędzy.[/QUOTE] Basiu to podaj mi namiary na tę Bogatynię proszę. Trzeba też pamiętać, ze na tym bazarku będzie głosowanie i nie wszystkie psy dostaną wsparcie. Emusia jest w miarę zabezpieczona, więc istnieje moim zdaniem małe prawdopodobieństwo, że dostanie wiele głosów. Quote
Zosia123 Posted July 7, 2011 Author Posted July 7, 2011 [quote name='Basia1244']Zosia - na dzień dzisiejszy z Alfą wstrzymaj się jeszcze ciut, najpierw trzeba zapytac, czy do Bogatyni w ogóle ją wezmą, bo dt w stylu hotel jest bez sensu - więc najpierw zgłoś Emkę do wsparcia finansowego - jej i na hotel i na ewentualne leczenie potrzeba pieniędzy.[/QUOTE] I jeszcze jedno - to może być dla bidulki pewnego rodzaju reklama, bo tam na wątku przecież nikogo nie ma... Quote
Basia1244 Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [url]http://www.szkoladlapsow.com/index.php?option=com_contact&Itemid=2[/url] Quote
zuziaM Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Emka jest naprawde fajna staruszka. Niestety, nadal przede mna ucieka na otwartym terenie i musze sie sporo naganiac, zeby ja zlapac. Kiedy jestem juz blisko niej, to wyciagam reke, a ona podchodzi wtedy sama po smakolyk. Ale kiedy jest dalej ode mnie, to wieje i to bardzo szybko. Mam nadzieje, ze sie oswoi, bo generalnie to czlowieka sie nie boi, kiedy ja juz trzymam za obroze. Wczoraj po dlugim dreptaniu po ogrodzie sama wrocila do swojego kojca, polozyla sie i juz tam zostala. Dzisiaj widzialam jeszcze taka galaretowata wydzieline, ktora z niej wyplywala. Antybiotyk bierze dopiero dwa dni, wiec moze jeszcze za wczesnie na poprawe. Zobaczymy. Emka jest glucha, ale wzrok ma niesamowicie dobry. Obserwuje z wielka uwaga wszysto, co sie dzieje wokolo, kiedy lezy sobie w kojcu. Ma doskonaly apetyt i kupy sa juz normalne, bardzo ladne. Quote
Martika&Aischa Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Trzymam mocno kciuki za zdrowie Emusi :* Quote
Martika&Aischa Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [quote name='Zosia123']I jeszcze jedno - to może być dla bidulki pewnego rodzaju reklama, bo tam na wątku przecież nikogo nie ma...[/QUOTE] Zosiu podaj mi proszę wątek Alfy jeśli go posiada .... Quote
Zosia123 Posted July 7, 2011 Author Posted July 7, 2011 [quote name='Martika@Aischa']Zosiu podaj mi proszę wątek Alfy jeśli go posiada ....[/QUOTE] Jest w moim podpisie - Niewidzialna :) Quote
Zosia123 Posted July 7, 2011 Author Posted July 7, 2011 [quote name='zuziaM']Emka jest naprawde fajna staruszka. Niestety, nadal przede mna ucieka na otwartym terenie i musze sie sporo naganiac, zeby ja zlapac. Kiedy jestem juz blisko niej, to wyciagam reke, a ona podchodzi wtedy sama po smakolyk. Ale kiedy jest dalej ode mnie, to wieje i to bardzo szybko. Mam nadzieje, ze sie oswoi, bo generalnie to czlowieka sie nie boi, kiedy ja juz trzymam za obroze. Wczoraj po dlugim dreptaniu po ogrodzie sama wrocila do swojego kojca, polozyla sie i juz tam zostala. Dzisiaj widzialam jeszcze taka galaretowata wydzieline, ktora z niej wyplywala. Antybiotyk bierze dopiero dwa dni, wiec moze jeszcze za wczesnie na poprawe. Zobaczymy. Emka jest glucha, ale wzrok ma niesamowicie dobry. Obserwuje z wielka uwaga wszysto, co sie dzieje wokolo, kiedy lezy sobie w kojcu. Ma doskonaly apetyt i kupy sa juz normalne, bardzo ladne.[/QUOTE] Bardzo Ci dziękujemy za informacje :) Musi być dobrze Emusiu :) Quote
mmd Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Ja też miziam i pilnuję - trochę z oddali, ale w razie czego coś będę kombinować. Nie zostawię biedoty, za milutką mordkę ma :) Quote
Recommended Posts