Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A ja jeszcze o pieniądzach przypomnę - kurczaczki ciut mało stałych deklaracji jest - proszę porozsyłajcie wątek, może jakieś wydarzenie na fb? ja nie umiem i nie poruszam się na fb, ale dziewczyny są tam skutecznie działające.

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Basia1244']A ja jeszcze o pieniądzach przypomnę - kurczaczki ciut mało stałych deklaracji jest - proszę porozsyłajcie wątek, może jakieś wydarzenie na fb? ja nie umiem i nie poruszam się na fb, ale dziewczyny są tam skutecznie działające.[/QUOTE]

Beatkaa zrobiła już wydarzenie. :)

Emusia hoooop na pierwszą!

Posted

[quote name='Basia1244']O której godzinie mam być jutro w schronisku? :)[/QUOTE]

Rano muszę porządnie wyprowadzić psy. Chciałabym wyjechać z domu o 9-tej, ale być może to się trochę przeciągnie, to my z mężem jesteśmy grzebajły. I jeszcze wstępujemy do Poker po rzeczy dla Zuzi. Dojazd do schroniska to ok. 20 minut o tej porze w sobotę. Może zadzwonię do Ciebie, jak będziemy ruszać z domu?

Posted

[quote name='Basia1244']:) to ja po prostu będę na 9 - powyprowadzam "swoje" psy schroniskowe na siusiu i na was zaczekam :)[/QUOTE]

Oki doki :)

Posted

Pojechała. Emka jest bardzo grzeczna, bardzo spokojna, bardzo cicha i niestety siadają jej tylne łapki, czego nie było tak mocno widać na boksie - Zosia zuch (i jej mąż też) zabrali Emkę w podróż po nowe życie - Emcia jest miła! Myślę, że mieszkała w domu. Nieufna, ale spokojna i nieagresywna i nie jest dzika! Tylko zachowuje dystans i rezerwę.

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Koniecznie trzeba Emusi kupić leki wspomagające stawy :( kochana Emusia :*[/QUOTE]

Dokładnie...jak najszybciej trzeba jej coś takiego kupić :(