Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Anashar napisał(a):
Ode mnie 20zł miesięcznie, tylko mam małą prośbę o przypominanie mi o tym żebym zrobił przelew, bo z moja pamięcią jest różnie.

Wrzućcie ją tez na www.owczarki.eu i profil facebookowy. I ogłaszajcie gdzie się da.

Hurrrrrra! Bardzo dziękujemy! :multi::multi::multi::multi:

Na owczarki już ją wrzucałam, ale zaraz sprawdzę, czy to może jest jakaś inna stronka.
Na FB nie mam profilu, ale mój małżonek ma. Tylko jeszcze musimy się zastanowić, jak się promuje psa na FB...

Posted

Zosia123 napisał(a):
Hurrrrrra! Bardzo dziękujemy! :multi::multi::multi::multi:

Na owczarki już ją wrzucałam, ale zaraz sprawdzę, czy to może jest jakaś inna stronka.
Na FB nie mam profilu, ale mój małżonek ma. Tylko jeszcze musimy się zastanowić, jak się promuje psa na FB...

Mogę zrobić wydarzenie na facebooku..ale to jutro ;)

Posted

Dziewczyny, ja prosze o informacje, czy miejsce u siebie jeszcze dla Emki trzymac, bo poki co odmawiam wszystkim.
Prosze tylko o krotkie info, czy macie juz cos innego dla suni, czy w ogole jej nie zabieracie ze schroniska.
Zaczely sie wakacje i mam troche telefonow z pytaniami o miejsca dlatego chce wiedziec, jak planowac.
Dzieki i pozdrawiam Emcie. Jest sliczna.

Posted

Zuziu oczywiście trzymać!!! Ja wcześniej pisałam na wątku, że czekamy na naprawę auta. Myślałam, że to przeczytałaś, przepraszam....
W przyszłym tygodniu przyjedziemy na bank!!!

Posted

:modla::bye::thumbs:sciskamy mocniutkoo za wszystko! kochani Apoloniuszek u Zosienki?:crazyeye:co sie stalo juz lece czytac , kofany starunio:loveu: