Martika&Aischa Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Zapisuję sunieczkę :( jejku jaka smutna ......cioteczko więcej nie mogę ale od miesiąca lipca deklaruję 20 zł stałej deklaracji ......mam nadzieję że uda się ją jak najszybciej wyciągnąć :( Quote
bros Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 mam dla niuni ładną czerwona obróżkę - to na poczatek Quote
fochu Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 pokolorowałam trochę baner naszej panience aby choć tak osłodzić jej życie Quote
Igiełka Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 przesyłam ciepłe myśli i trzymam mocno kciuki za Emkę :) Quote
Nadziejka Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Emunia :thumbs:w gorenke ku innym cioteczkom Quote
majowa Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Emką w góre hop a moje futrzaki popychają maleńkimi łapkami Quote
Zosia123 Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Zapisuję sunieczkę :( jejku jaka smutna ......cioteczko więcej nie mogę ale od miesiąca lipca deklaruję 20 zł stałej deklaracji ......mam nadzieję że uda się ją jak najszybciej wyciągnąć :( Kochana bardzo dziękuję :loveu::loveu: - dla Emci to jest bardzo dużo!!! Quote
fiorsteinbock Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Witam sie i Ja z Cioteczkami i Piękna Emka :) Quote
Zosia123 Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 bros napisał(a):mam dla niuni ładną czerwona obróżkę - to na poczatek Czerwona obróżka to bardzo istotny podarunek - moja sąsiadka cały czas mi powtarza, że piesek powinien mieć chociaż kawałek czerwonej wstążeczki przy obróżce :) Dziękujemy :loveu::multi: Quote
Zosia123 Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 [quote name='fochu']pokolorowałam trochę baner naszej panience aby choć tak osłodzić jej życie Dziękuję kochana :) Quote
iwstar58 Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Witam, przyszłam na zaproszenie fochu. Dziś podniosę, może pod koniec m-ca wspomogę jakąś niewielką kwotą Quote
Zosia123 Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 [quote name='Igiełka']przesyłam ciepłe myśli i trzymam mocno kciuki za Emkę :) [quote name='giselle4']podniose Emcie:) [quote name='ewa gonzales']Emunia :thumbs:w gorenke ku innym cioteczkom [quote name='majowa']Emką w góre hop a moje futrzaki popychają maleńkimi łapkami [quote name='fiorsteinbock']Witam sie i Ja z Cioteczkami i Piękna Emka :) Dziękuję kochane że jesteście, macie złote serca!!!:loveu: Aktualnie sytuacja jest taka, że popsuło się auto firmowe, którym miałam nadzieję pojechać: prawdopodobnie pompa wtryskowa, jeśli któraś z Was wie co to jest... w każdym razie droga inwestycja... Jest jeszcze nasze auto kombi, więc tragedii nie ma, ale na razie czekamy na wyrok mechanika i szefa firmy mojego męża :) Poza tym jest problem z terminami. W ten weekend nie dałoby się pojechać i tak, bo w sobotę Zuzia ma wesele, a w niedzielę jest Dog Fun Fest, w którym biorę czynny udział z Howardem. W tygodniu ja nie zawsze pracuję, ale za to mój tz pracuje, a znowu w następny weekend ja pracuję, chociaż nie przez cały dzień. Wyprawa będzie jednak porządna, zwłaszcza że jeszcze mamy po drodze zabrać z Dzierżoniowa Rustiego. Zastanawiałam się już nad tym, czy nie wziąć by Emusi na parę dni do nas do domku żeby już tam bidulka nie tkwiła w tym więzieniu... ale na razie boję się powiedzieć o tym tz-towi. Może dzisiaj po smacznym obiadku :) Quote
Zosia123 Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 iwstar58 napisał(a):Witam, przyszłam na zaproszenie fochu. Dziś podniosę, może pod koniec m-ca wspomogę jakąś niewielką kwotą Witam na wątku :) i bardzo dziękuję za wszelką pomoc! :loveu::loveu: Quote
fiorsteinbock Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 a to ja trzymam kciuki za "smaczny i OWOCNY obiadek" ;) Quote
Zosia123 Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 fiorsteinbock napisał(a):a to ja trzymam kciuki za "smaczny i OWOCNY obiadek" ;) Muszę poszukać w internecie przepisu na botwinkę :) Quote
fiorsteinbock Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Ja czesto sie wspieram radami ze stronki: http://www.wielkiezarcie.com/ Quote
Zosia123 Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 [quote name='fiorsteinbock']Ja czesto sie wspieram radami ze stronki: http://www.wielkiezarcie.com/ Dzięki :):):) Quote
fochu Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 i jak tam obiadek ? TZ zadowolony? najedzony do syta i dał się może przekonać? Quote
Zosia123 Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 Pewnie dałby się przekonać, ale w międzyczasie rozmawiałam z Basią, która mi odradziła branie Emusi. Wg niej taka zmiana nie wyszłaby suni na dobre - dodatkowy stres, dodatkowe zachwianie stabilizacji... Tak więc czekamy na hojność szefa i myślimy o terminie... Tymczasem polecam botwinkę... Powsinogi :D http://www.wielkiezarcie.com/recipe18738.html Quote
Martika&Aischa Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Zaglądam do Emeczki .........sunieczko pokazuj się jak najczęściej bo serce mi pęka ...... Quote
fochu Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 [quote name='Zosia123']Pewnie dałby się przekonać, ale w międzyczasie rozmawiałam z Basią, która mi odradziła branie Emusi. Wg niej taka zmiana nie wyszłaby suni na dobre - dodatkowy stres, dodatkowe zachwianie stabilizacji... Tak więc czekamy na hojność szefa i myślimy o terminie... Tymczasem polecam botwinkę... Powsinogi :D http://www.wielkiezarcie.com/recipe18738.html toś mi ochoty narobiła :D Może faktycznie to i racja że dla Emki to dodatkowy stres byłby skoro ona taka wycofana Quote
Recommended Posts