Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Zapisuję sunieczkę :( jejku jaka smutna ......cioteczko więcej nie mogę ale od miesiąca lipca deklaruję 20 zł stałej deklaracji ......mam nadzieję że uda się ją jak najszybciej wyciągnąć :(

Kochana bardzo dziękuję :loveu::loveu: - dla Emci to jest bardzo dużo!!!

Posted

bros napisał(a):
mam dla niuni ładną czerwona obróżkę - to na poczatek

Czerwona obróżka to bardzo istotny podarunek - moja sąsiadka cały czas mi powtarza, że piesek powinien mieć chociaż kawałek czerwonej wstążeczki przy obróżce :)

Dziękujemy :loveu::multi:

Posted

[quote name='Igiełka']przesyłam ciepłe myśli i trzymam mocno kciuki za Emkę :)

[quote name='giselle4']podniose Emcie:)

[quote name='ewa gonzales']Emunia :thumbs:w gorenke ku innym cioteczkom

[quote name='majowa']Emką w góre hop
a moje futrzaki popychają maleńkimi łapkami

[quote name='fiorsteinbock']Witam sie i Ja z Cioteczkami i Piękna Emka :)

Dziękuję kochane że jesteście, macie złote serca!!!:loveu:

Aktualnie sytuacja jest taka, że popsuło się auto firmowe, którym miałam nadzieję pojechać: prawdopodobnie pompa wtryskowa, jeśli któraś z Was wie co to jest... w każdym razie droga inwestycja...
Jest jeszcze nasze auto kombi, więc tragedii nie ma, ale na razie czekamy na wyrok mechanika i szefa firmy mojego męża :)
Poza tym jest problem z terminami. W ten weekend nie dałoby się pojechać i tak, bo w sobotę Zuzia ma wesele, a w niedzielę jest Dog Fun Fest, w którym biorę czynny udział z Howardem. W tygodniu ja nie zawsze pracuję, ale za to mój tz pracuje, a znowu w następny weekend ja pracuję, chociaż nie przez cały dzień. Wyprawa będzie jednak porządna, zwłaszcza że jeszcze mamy po drodze zabrać z Dzierżoniowa Rustiego.
Zastanawiałam się już nad tym, czy nie wziąć by Emusi na parę dni do nas do domku żeby już tam bidulka nie tkwiła w tym więzieniu... ale na razie boję się powiedzieć o tym tz-towi. Może dzisiaj po smacznym obiadku :)

Posted

iwstar58 napisał(a):
Witam, przyszłam na zaproszenie fochu.
Dziś podniosę, może pod koniec m-ca
wspomogę jakąś niewielką kwotą

Witam na wątku :) i bardzo dziękuję za wszelką pomoc! :loveu::loveu:

Posted

[quote name='Zosia123']Pewnie dałby się przekonać, ale w międzyczasie rozmawiałam z Basią, która mi odradziła branie Emusi. Wg niej taka zmiana nie wyszłaby suni na dobre - dodatkowy stres, dodatkowe zachwianie stabilizacji... Tak więc czekamy na hojność szefa i myślimy o terminie...

Tymczasem polecam botwinkę... Powsinogi :D http://www.wielkiezarcie.com/recipe18738.html

toś mi ochoty narobiła :D
Może faktycznie to i racja że dla Emki to dodatkowy stres byłby skoro ona taka wycofana