Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Igiełka']Jestem na zaproszenie Cioteczki Ewunii Gonzales, dzięki za cynk :)
patrzę na fotki Emki i aż serce się kraje, najgorsze co możebyć to starość w schronisku
biedna sunia w obecnej chwili nie mogę pomóc finansowo :-(

Bardzo Ci dziękuję Igiełko za obecność!:loveu: A jak się serce kraje jak się ją na żywo zobaczy... :(

[quote name='majowa']Dorzucam dychę do towarzystwa i kolejny bazarek m. in. dla Emki
Plakaciki juz wiszą

Bardzo dziękuję majowa, masz złote serducho :loveu::loveu:
A dycha stałej czy jednorazowo?

[quote name='fochu']finansowo wesprzeć niestety nie mogę
ale mogę zrobić banerek dla dziewczynki :)
i podrzucić

Banerek i podrzucanie mile widziane, dzięki fochu :loveu::loveu:

[quote name='Maruda666']Na zaproszenie Gonzika :) Dyszkę stałej mogę dać, postaram się też dokładać coś okazjonalnie. Na pierwszą Emka :)

Dzięki Marudko, bardzo dziękuję w imieniu psinki :loveu::loveu:

Posted

[quote name='Poker']Jednorazowo mogę wpłacić 50 zł ,a potem zobaczymy.

Bardzo, bardzo dziękuję Pokerku, to już jesteśmy prawie na wyjeździe :multi::loveu:

Posted

[quote name='Katarzyna Janik']Mogę zrobić psinie 100 ogłoszeń, jeśli otrzymam materiały (tekst, dane kontaktowe oraz zdjęcia, jeśli mają być inne, niż te z postów w wątku) doń w PW.

Jejciu Kasiu ale superowooooo!!!
Tylko jasne, że będą inne fotki i inny tekst, bo tak naprawdę to co my o niej wiemy... tylko że ma deprechę i że się boi ludzi... Zuzia ją poobserwuje i napisze nam więcej.

Posted

[quote name='Zosia123']Jejciu Kasiu ale superowooooo!!!
Tylko jasne, że będą inne fotki i inny tekst, bo tak naprawdę to co my o niej wiemy... tylko że ma deprechę i że się boi ludzi... Zuzia ją poobserwuje i napisze nam więcej.

W takim razie czekam na wiadomość z materiałami do ogłoszeń i jak tylko takową/takowe otrzymam - poogłaszam psinę.

Posted

Katarzyna Janik napisał(a):
W takim razie czekam na wiadomość z materiałami do ogłoszeń i jak tylko takową/takowe otrzymam - poogłaszam psinę.

Na pewno będę pamiętać o takiej ofercie, dziękuję :):)

Posted

Beatkaa napisał(a):
Wpadam na zaproszenie fochu,niestety nie moge sie dorzucić :(:( Ale bede odwiedzać wątek!

Dziękuję za obecność na wątku :loveu:

Posted

Zosiu a masz jeszcze jakieś zdjęcia lepsze suni? Jeśli tak to prześlij na fochu@wp.pl jak coś to mogę skoczyć z Tobą w weekend do schronu zrobić malej foto dobre.
Baner chciałam zrobić ale kiepsko widać :/ jutro postaram się nad nim jeszcze popracować dziś padam bom chora .

Posted

[quote name='fochu']Zosiu a masz jeszcze jakieś zdjęcia lepsze suni? Jeśli tak to prześlij na fochu@wp.pl jak coś to mogę skoczyć z Tobą w weekend do schronu zrobić malej foto dobre.
Baner chciałam zrobić ale kiepsko widać :/ jutro postaram się nad nim jeszcze popracować dziś padam bom chora .

[quote name='fochu']taki na szybko jutro postaram się o coś lepszego

Gosiu dziękuję, kuruj się kochana!

Fotek nie ma lepszych, a szansa na wyprowadzenie dziewczynki z klatki jest marna, bo musi być wtedy jej opiekun...
Ja będę w schronie 19-go rano, bo będziemy kąpać Howarda przed Dog Fun Fest. Może uda nam się zrobić więcej zdjęć, zobaczę. Albo już jak będziemy ją wieźli.

Posted

Emu:loveu:nia kochana , sie kreci duzo wielkich serc kolo ciebie:multi::B-fly:Niechaj sie uda lepszy los dla niunieczki :ylsuper:cudny banerek , bede prosic syncia o wstawienie :oops:

Posted

fochu napisał(a):
to ona będzie na dog fan fest?
ja też będę to najwyżej wezmę aparat i zrobię jakieś foto
ściskam malutką i uciekam spać :*

Nieeee Emcia nie nadaje się na Fest - wystraszyłaby się tylko... :( Będzie ten ślepy Howard z jej boksu.

Posted

Hitoshi napisał(a):
Mam jeszcze jakieś ciuszki na bazarek dla Emki :)

Dziękuję Ci kochana - ruszę z bazarkiem w przyszłym tyg. bo mam teraz nawał pracy na uczelni plus korekta książki... :(

Posted

Zosia123 napisał(a):
Dziękuję Ci kochana - ruszę z bazarkiem w przyszłym tyg. bo mam teraz nawał pracy na uczelni plus korekta książki... :(

Czyli szykować fanty na przyszły tydzień?
Wolisz zdjęcia z opisem, czy fanty?

Posted

Havanka napisał(a):
Czyli szykować fanty na przyszły tydzień?
Wolisz zdjęcia z opisem, czy fanty?

Tak pod koniec przyszłego tygodnia raczej. Jeszcze nie wiem też, kiedy będzie transport Emusi bo kurcze auto się nam popsuło...
Z tymi fantami zrób, jak wolisz, sama zdecyduj!
Dziękuję :)

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
Cioteczki, zagladam i podnosze. NIe mam jak inaczej pomoc :(
Trzymam kciukasy na mała!!!

Dzięki Edytko. A może pozapraszasz jeszcze jakieś Cioteczki? bo jeszcze troszkę kaski by się przydało...