Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 147
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Krecik dziś trafił do fantastycznego nowego domu :) Dziękujemy p. Dorocie i p. Robertowi za tak huczne przyjecie :razz:

Niech się maluchom szczęści!

Posted

Witam. Jestem właścicielką Kropki. Nazywana przez syna Jest Kola. Miałam już wcześniej napisać co u niej słychać, ale nie miałam weny... Kropka uwielbia jeść i spać a w między czasie zaczepia nas i zachęca do zabawy. Boi się obcych ale potrafi zaszczekać i zawarczeć no i nie lubi mieć robionych zdjęć, za to lubi się przytulać i być noszona jak dziecko, wtula się tak słodko w szyje i zasypia :lol:
Zdjęcia nie są dobrej jakości a tym bardziej, że Kropka ciągle się ruszała. Jeżeli zdjęcia są za małe to przepraszam bardzo, ale miałam małe problemy.

Pozdrawiamy.

Posted

Witamy na dogomanii. Piękna jest nasza fundacyjna Kropcia. Z opisu widać, że czuje się już pewnie w rodzinie, że zaaklimatyzowała się i że jest kochana. I ona kocha także. Nardzo to dla nas ważne i ogromnie się cieszymy, że mamy wieści na dogomanii o naszych psiaków. Pozdrawiamy ogromnie ciepło. Życzymy wspólnych super chwil i zawsze chętnie poczytamy o postępach psiny. mam nadzieje, że zostaniecie Państwo z nami na portalu.

• 3 weeks later...
Posted

a tu nowe zdjęcie Japki ( Kratki). Rośnie jak na drożdżach, chyba będzie trochę większa niż przewidywaliśmy. Uczy się bardzo szybko, nie ma już w ogóle załatwiania się w domu :)
pozdrawiam Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt="">

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

olastr napisał(a):
co się stało z Kapką? Widziałam na facebooku fundacji... masakra.

to ja może wreszcie odpowiem (wcześniej nie dojrzałam pytania) - Kapka za TM :-(
jej właścicielka naskoczyła na nią w zabawie (oczywiście przez nieuwagę) i kapka zmarła - sekcja wykazała pęknięte pluco/a (?)

wydarzenie tragiczne - ku przestrodze właścicieli skaczących nad swoimi małymi psami !

• 1 month later...
  • 1 month later...