What May NN Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 dziś do domów pojechały Kropka, Kredka i Kawka :-) Quote
Nevi Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Krecik dziś trafił do fantastycznego nowego domu :) Dziękujemy p. Dorocie i p. Robertowi za tak huczne przyjecie :razz: Niech się maluchom szczęści! Quote
Asia_Rawicz Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Fajnie, że maluchy trafiają do domków. Oby tylko nie było zwrotów... Quote
Nevi Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Pozdrowienia od Krecika! Podobno wielki z niego żarłok i śpioch, a przy tym wszystkim znajduje czas na niezłe psoty :evil_lol: Quote
What May NN Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 super :-) a jutro jedzie do swojego domu w stolicy ostatnia psica - Kratka! Quote
natikropka Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Witam. Jestem właścicielką Kropki. Nazywana przez syna Jest Kola. Miałam już wcześniej napisać co u niej słychać, ale nie miałam weny... Kropka uwielbia jeść i spać a w między czasie zaczepia nas i zachęca do zabawy. Boi się obcych ale potrafi zaszczekać i zawarczeć no i nie lubi mieć robionych zdjęć, za to lubi się przytulać i być noszona jak dziecko, wtula się tak słodko w szyje i zasypia :lol: Zdjęcia nie są dobrej jakości a tym bardziej, że Kropka ciągle się ruszała. Jeżeli zdjęcia są za małe to przepraszam bardzo, ale miałam małe problemy. Pozdrawiamy. Quote
supergoga Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 Witamy na dogomanii. Piękna jest nasza fundacyjna Kropcia. Z opisu widać, że czuje się już pewnie w rodzinie, że zaaklimatyzowała się i że jest kochana. I ona kocha także. Nardzo to dla nas ważne i ogromnie się cieszymy, że mamy wieści na dogomanii o naszych psiaków. Pozdrawiamy ogromnie ciepło. Życzymy wspólnych super chwil i zawsze chętnie poczytamy o postępach psiny. mam nadzieje, że zostaniecie Państwo z nami na portalu. Quote
Ola Strykier Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 a tu Kratka ( teraz Japa), która jest największym żarłokiem, jakiego widziałam :) By msstrikerr at 2011-08-04" class="ipsImage" alt=""> Quote
What May NN Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 witamy na dogo :-) piękna Japa i jak urosła!! Quote
zuzia_kuzik Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Czyli zostaly jeszcze jakies szczenaiczki czy nie ?? Bo troszke sie pogubilam Quote
Boogie Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Z tych juz nie, trzeba zmienić tytuł tematu. Quote
zuzia_kuzik Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 [quote name='Boogie']Z tych juz nie, trzeba zmienić tytuł tematu.[/QUOTE] No wlasnie. :) dziekuje za informacje :) Quote
olastr Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 a tu nowe zdjęcie Japki ( Kratki). Rośnie jak na drożdżach, chyba będzie trochę większa niż przewidywaliśmy. Uczy się bardzo szybko, nie ma już w ogóle załatwiania się w domu :) pozdrawiam Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Quote
olastr Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 na poczatku tak bylo, ale teraz juz jest bardzo grzeczna. Jest tylko czasem upierdliwa dla innych psow, bo jedyne co chce robic, to sie ganiac :) Quote
What May NN Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 kochana Japa :-) a tu Kubusia - teraz Cytrynka :-) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
klaki91 Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 sliczne psiaki :) widac, że zadbane i szczesliwe Quote
olastr Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 co się stało z Kapką? Widziałam na facebooku fundacji... masakra. Quote
What May NN Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 olastr napisał(a):co się stało z Kapką? Widziałam na facebooku fundacji... masakra. to ja może wreszcie odpowiem (wcześniej nie dojrzałam pytania) - Kapka za TM :-( jej właścicielka naskoczyła na nią w zabawie (oczywiście przez nieuwagę) i kapka zmarła - sekcja wykazała pęknięte pluco/a (?) wydarzenie tragiczne - ku przestrodze właścicieli skaczących nad swoimi małymi psami ! Quote
What May NN Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 zgadnijcie kto to? Uploaded with ImageShack.us Quote
olastr Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Japka przesyła życzenia świąteczno-noworoczne (ledwo, ledwo, ale udało się usiedzieć i zapozować;)) Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Quote
Recommended Posts