supergoga Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 [FONT=Calibri]Kapka: To kruszynka- najmniejsza spośród rodzeństwa. Zawsze jest ostatnia w kolejce po KAPKĘ mleczka. Specjalistka w najgłośniejszym szczekaniu i piszczeniu. Kapka to taka mała, kochana przylepka i gapa- pozwala siostrom (i bratu) bezkarnie gryźć się po ogonku i uszach. Kapka potrzebuje kogoś, kto będzie ją bardzo, bardzo kochał i bardzo często przytulał, a z całą pewnością odwdzięczy się temu komuś prawdziwym, psim przywiązaniem.[/FONT] [FONT=Calibri]Kropka: Jest w niej coś, co ją wyróżnia: na grzbiecie Kropka jest czarna jak smoła, ale na brzuszku widnieje duża, biała plamka w kształcie… serduszka! Kropeczka ma duże, bystre oczka- wydaje się, że wszystko rozumie; jest bardzo inteligentnym pieskiem. Oprócz tego, uwielbia bawić się ze swoim rodzeństwem i… szarpać je za uszy! Kropka powinna dostać duuuuużo rodzinnego ciepła i… pieszczot, a na pewno nigdy nie opuści swojego właściciela w potrzebie. [/FONT] [FONT=Calibri]Kawka: W przeciwieństwie do pozostałych szczeniaczków Kawka jest CAŁA czarna- jak ptaszek- kawka. Stąd imię. Kawunia to bardzo ciekawska dziewczynka, która wszędzie musi włożyć swój psi nosek- wszystko zobaczyć i sprawdzić. To taki Pies Odkrywca, który uwielbia być głaskany. Kawka za odrobinę miłości wskoczy za swoim właścicielem w ogień. Na pewno będzie wspaniałym psim przyjacielem.[/FONT] I chłopaczek - rodzynek [FONT=Calibri]Krecik: Jest cały czarny- tylko na brzuszku widnieje urocza, biała kreseczka. Wygląda jak mały, czarniutki kret- stąd imię. Krecik jest specjalistą w zaczepianiu reszty rodzeństwa- przede wszystkim w szarpaniu za łapki. Cieszy się też dużym poważaniem- w końcu jest jedynym chłopcem wśród gromadki sióstr! Uwielbia spać, leniuchować i wiecznie jest głodny… Krecik potrzebuje rodzinnego ciepła i bezpiecznej przystani na resztę życia.[/FONT] WMNN, Ajula, Kmk, Boogie - mam nadzieje, że uda sie je dopasować. Quote
supergoga Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 Mam nadzieję, że juz dotarły do Poznania. Miały być późnym wieczorem. Quote
supergoga Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 Pod opiekę naszej Fundacji - Animalii! Quote
malinaoona Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 fajne smrody ;) mam nadzieję, ze szybko się rozejdą... Quote
snuszak Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 może załatwić sesję w stylu jakim miały szczeniorki od Morii czy małe juz będą taka mieć? Quote
What May NN Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 tylko pogoda się musi poprawić by wyszły fajne foty.. Quote
SkarpetKa Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Czyli sunia jest u studentów? A jutro, o której ktoś będzie u niej i u maluchów? Quote
SkarpetKa Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 A jakiej wielkości się spodziewamy, że maluchy mniej wiecej będą jak podrosną? Quote
supergoga Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 To małeglutki - sunia też nie jest duża. Takie chyba mikropsy - lub małepsy... Amarylis - oczywiście że jest wolontariat - wszyscy którzy w zasadzie tu piszą na tym wątku - to nasi wolontariusze! Quote
Boogie Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 No 10kg to one nie przekroczą na pewno, takie idealne do torebki będą ;) Quote
Basia1244 Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Jeśli potrzeba ogłoszeń -zapraszam na bazarek - dochód przeznaczony na utrzymanie i leczenie oneczki Emki http://www.dogomania.pl/threads/209418-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-na-hoteik-dla-Emki-i-leczenie-Livii Quote
Ajula Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [quote name='Boogie']No 10kg to one nie przekroczą na pewno, takie idealne do torebki będą ;)[/QUOTE] może dzięki temu szybciej znajdą domy :) Quote
supergoga Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 Może, tyle że urodziwe nie są, takie zwykłe czarnuchy Quote
SkarpetKa Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Nasza Kasia fotograf przy okazji mosińskich szczeniaków reklamuje i te szkraby. :) Dostałam od Kasi jedną ankietę, którą przesłałam już Anecie. Trzymam kciuki za rozsądny domek :) Quote
malinaoona Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='supergoga']Może, tyle że urodziwe nie są, takie zwykłe czarnuchy[/QUOTE] Gosia, Ty rasistko! ;) Quote
What May NN Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Ajula Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 te fotki to chyba Ludwika dzieło? :) śliczne czarnuszki Quote
Asia_Rawicz Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Mi się wydaje czy one wszystkie są identycznie czarne?? Quote
Recommended Posts