Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 673
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja na miejscu hodowców niedoszłego "repa" nieźle bym się wku...rzyła. Nie dość że labów mamy zatrzęsienie, rasa powinna obowiązkowo być badana pod kątem dysplazji- a ktoś tu ma złoty pomysł na dorobienie się fortuny :angryy:
Chyba "wygugluję" sobie hod. Pod Jabłonią (o ile istnieje...) i napiszę do nich- dobra hodowla powinna się zainteresować, tym bardziej że typ reklamuje się ich przydomkiem :roll:

marcelinka371 napisał(a):
Ludzie poprostu serca nie maja !!!!!!!!Moim zdaniem rozmniazanie nierasowych psow powinno byc nielegalne!!!

I jest... Nie tylko z punktu widzenia Związku Kynologicznego, ale też z US się na pewno nie rozliczają...

Posted

arielka186 napisał(a):
Ja na miejscu hodowców niedoszłego "repa" nieźle bym się wku...rzyła. Nie dość że labów mamy zatrzęsienie, rasa powinna obowiązkowo być badana pod kątem dysplazji- a ktoś tu ma złoty pomysł na dorobienie się fortuny :angryy:
Chyba "wygugluję" sobie hod. Pod Jabłonią (o ile istnieje...) i napiszę do nich- dobra hodowla powinna się zainteresować, tym bardziej że typ reklamuje się ich przydomkiem :roll:

I jest... Nie tylko z punktu widzenia Związku Kynologicznego, ale też z US się na pewno nie rozliczają...

Mnie to bardzo wnerwia!!!!!!!!!!! Nie wiem czy ludzie sa za przeproszeniem tempi czy poprostu zalezy im tylko na kasie i na niczym wiecej!!!!???

Posted

]Dzwoniłam nie wiem po co zeby sie jeszcze bardziej w.....c.
Udałam zainteresowana kupnem suczki i zapytałam dlaczego trzyma w kartonie powiedział ze to pierwsze dni teraz suczka z maluchami jest w budzie:shake:
Zdziwiona -jamnik w budzie a on do mnie az co pani powie na latrelki w budzie.
PO powiedzeniu co nie co facetowi okaało sie ze psow nie trzyma sie w domu w domu to on moze trzymac rybki ale nie psa:-(
Acha to w tym budełeczku to surowe mieso sunia dostaje jeszcze witaminki;)
Załamka:placz::placz:

http://tablica.pl/oferta/jamnik-jamniki-urodzone-23-08-11-IDhvKH.html

Posted

shila1404 napisał(a):
Istnieje hodowla pod Jablonia i to juz od wielu lat , wydaje mi sie , ze hodowcy moga sie tym zainteresowac warto napisac maila

Nie masz może jakichś namiarów do hodowli? Jeżeli tak, bardzo bym prosiła o wiadomość na pw...

Posted

filodendron napisał(a):
To pierwsze zdjęcie jest ściągnięte z internetu. Opowiastka może być zatem w całości wyssana z palca. Z drugiej strony - w Wejherowie jest hodowla stafików.

Tak jest, i mam nawet z nimi kontakt- tutaj, na Dogo min... Ale gdzie tam jest napisane że to w Wejherowie? Mnie wyświetla się Kalisz :hmmmm:...

Posted

[quote name='lika1771']Zdziwiona -jamnik w budzie a on do mnie az co pani powie na latrelki w budzie.
PO powiedzeniu co nie co facetowi okaało sie ze psow nie trzyma sie w domu w domu to on moze trzymac rybki ale nie psa:-

http://tablica.pl/oferta/jamnik-jamniki-urodzone-23-08-11-IDhvKH.html
Może jestem przewrażliwiona, ale jeden maluch wygląda jakby miał spore wzdęcie...:( Taki brzuszek duży, nienaturalny-jak balonik...:(

Posted

arielka186 napisał(a):
Tak jest, i mam nawet z nimi kontakt- tutaj, na Dogo min... Ale gdzie tam jest napisane że to w Wejherowie? Mnie wyświetla się Kalisz :hmmmm:...

O swoim psie gościu pisze w ogłoszeniu:
"wiec jest to okazja bo psiak pieknie zbudowany z hodowli w wejherowwie po rodzicach championach"

Posted

Magda & Zicko napisał(a):
Hodowczyni wie o sytuacji, pan nie potrafił podać nazwy ojca , matki i imienia psa.. sprawa zgłoszona do allegro

super czekamy jak sie bedzie sprawa toczyc

Posted

filodendron napisał(a):
O swoim psie gościu pisze w ogłoszeniu:
"wiec jest to okazja bo psiak pieknie zbudowany z hodowli w wejherowwie po rodzicach championach"

Czyli pewnie chodzi o to, że "rep" jest z hodowli z Wejherowa. Zaraz napiszę do hodowczyni Wejherstaff...

Posted

arielka186 napisał(a):
Czyli pewnie chodzi o to, że "rep" jest z hodowli z Wejherowa. Zaraz napiszę do hodowczyni Wejherstaff...

Hodowczyni wie, napisałam o tym wyżej, zgłosiła sprawę do allegro, facet nie umiał podać nazwy ojca, matki a tymbardziej psa..