kira Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 sędzia : Małgorzata Lorenc PSY klasa szczeniąt: SPARTACUS BARBARIAN KING Apocalipto - wo , NSzwR. klasa młodzieży: AMARU From The Burning Castle - nb SUKI klasa baby: ZORTA Śnieżne Zjawisko - wo , NBwR klasa młodzieży: CREEK of Victories Pearl River - dosk., Zw.Mł.,NJwR. klasa championów: BRITTANY Gogolińska Karolina - dosk. , NDSwR , CWC , BOB , BOG 4 pzdr. Quote
kira Posted June 18, 2011 Author Posted June 18, 2011 Sorry za spóźnienie , ale czekałem długo za zdjęciami. SPARTACUS BARBARIAN KING Apocalipto ZORTA Śnieżne Zjawisko CREEK of Victories Pearl River C.d.n Quote
kira Posted June 18, 2011 Author Posted June 18, 2011 C.d BRITTANY Gogolińska Karolina pozdrawiam. Quote
iwona_lena Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Witam! Piękne te akitki.:loveu: W jakim wieku jest ZORTA? Quote
elcia113 Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 No piknie-aparacik się odnalazł, czy wróciły chęci .......??? Super :-) gratulacje dla kiry i pozdrowionka. Quote
kira Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 elcia113 napisał(a):No piknie-aparacik się odnalazł, czy wróciły chęci .......??? Super :-) gratulacje dla kiry i pozdrowionka. No Elcia - obyś ty miała takie chęci do robienia zdjęć i ich wstawiania , jak Ja , to wtedy będzie piknie ( hi,hi ) . Aparacik był , jest i będzie ( i daj mu Boże jak najdłużej ! ) , a co do chęci , to po tych kilku latach nie mam się z czego spowiadać , no nie ? . Dzięki za gratki , i dla Ciebie , oczywiście od Nas !!!!!!!!! . A propos , Śliczny masz tatuaż !!!!!!!. Sewer na pewno jest dumny ! . To jest tylko głowa , czy jeszcze coś tam ukrywasz , niżej ( hmm ) pozdrawiamy serdecznie całą familię ! Quote
elcia113 Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Daj spokój :takie zarzuty do blondynki ....? :-) a co się tyczy "naklejki" : Ciekawość to pierwszy stopień do piekła ! Pozdrowionka Quote
Recommended Posts