faith35 Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Ależ on jest cudowny i o wiele bardziej podoba mi się jako "niedźwiadek" :loveu::loveu::loveu: Tylko gdzie ten domek? :shake: Quote
wykrywka Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Atom jest śliczny jako niedźwiadek :cool3: i potrafi ładnie zachowywać się w stosunku do innych zwierząt a przynajmniej do Syriusza. Syriusz podszedł do niego, gdy wracaliśmy ze spaceru. Bacznie obserwowałam reakcję Atoma i widząc przyjaźnie merdający ogonek pozwoliłam na konfrontację. Atom obwąchiwał kolegę jak i pozwolił by ten zrobił to samo, był ciekawy i wyraźnie radosny. A podczas wyprowadzania czy powrotu do klatki rzuca się do wszystkich mijanych psów :mad:. Swoją drogą Syriusz, gdy nie ma jego Pani, nie ma takich "fochów" (określenie jego Pana), daje się głaskać bez burczenia. Quote
faith35 Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Atom dzisiaj zaliczył spacerek i to nawet wyjątkowo dłuższy :lol: Był bardzo żwawy, aż mnie zdziwiło, ile on potrafi mieć w sobie energii..;) Quote
wykrywka Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 A zauważyłaś, że chyba trochę schudł. Gdyby jeszcze zrzucił te dwie sakiewki, które ma jakby zawieszone na biodrach :evil_lol:. Mnie niepokoi jego kaszelek, chrząkanie, może świadczyć o chorym serduchu :shake:. Najbardziej lubię chwile przerwy na spacerach z Atomem, gdy tak rozkosznie przytula się do człowieka, uśmiecha, domaga pieszczot. Głaskanie Atoma po aksamitnej, mięciutkiej sierści to sama przyjemność :loveu:. Quote
wykrywka Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 Atoma odwiedził dzisiaj przedszkolak z przedszkola, które jest wirtualnym opiekunem psa. Przyszedł z młodszym bratem i oczywiście z mamą. Spotkałam ich, gdy wracali ze spaceru: Atom nie sprawiał żadnych problemów na spacerze :lol:. Chłopiec był dumny i zadowolony. Na koniec dzieci pogłaskały Atomika i obiecały, że jeszcze go odwiedzą. Quote
wykrywka Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 http://tablica.pl/oferta/atom-czeka-na-ciebie-daj-mu-dom-IDSDHZ.html#3f1a337d;r:9;s:317 Mimo tygodniowego wyróżnienia na Tablicy zero zapytań o Atoma :shake: Tak myślę, że zmienię zdjęcia, te obcięte na pudelka, gdzie wydaje się taki gruby zastąpię aktualnym Atomem, w długiej szacie. Quote
harpoonka Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 [quote name='wykrywka']http://tablica.pl/oferta/atom-czeka-na-ciebie-daj-mu-dom-IDSDHZ.html#3f1a337d;r:9;s:317 Mimo tygodniowego wyróżnienia na Tablicy zero zapytań o Atoma :shake: Tak myślę, że zmienię zdjęcia, te obcięte na pudelka, gdzie wydaje się taki gruby zastąpię aktualnym Atomem, w długiej szacie. Może właśnie tak zrób. Atom moim zdaniem dużo ładniej wygląda taki kudłaty. I proponowałabym przy okazji zrobić mu zdjęcie, które mniej więcej będzie oddawało jego rozmiar. Pamiętasz może, jak poznawałam Atoma, byłam zaskoczona, że jest taki mały - na zdjęciach wydaje się sporo większy (chociaż może to jest tylko moje odczucie, ale myślę że warto spróbować). Quote
wykrywka Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Mnie też Atom bardziej podoba się kudłaty :lol:. Koniecznie muszę zrobić zdjęcia z człowiekiem, ale na jednym planie, bo na tych fotach z chłopcami, małymi dziećmi, też wydaje się taki duży :-o Quote
wykrywka Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 [quote name='wykrywka'] Koniecznie muszę zrobić zdjęcia z człowiekiem, ale na jednym planie, bo na tych fotach z chłopcami, małymi dziećmi, też wydaje się taki duży :-o Do tej pory nie zrobiłam tego. Nawet się poświęciłam i poprosiłam o zrobienie nam fotek, ... ale nie wyszły :shake:, przynajmniej na tyle by wykorzystać je do ogłoszeń. Quote
faith35 Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 On jest chyba wielkości spanielka, prawda? ;) Quote
wykrywka Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 [quote name='faith35']On jest chyba wielkości spanielka, prawda? ;) I to niedużego spaniela a na zdjęciach wychodzi taki wielki. Jest odrobinę "przy kości", ale ostatnio zauważyłam, że Atom trochę schudł :p. Ogólnie to bardzo uroczy pies, taki wdzięczny, posłuszny i bezproblemowy, pomijając przejście obok klatek. Dałam go na spacer "nowej", po powrocie usłyszałam : " niesamowity jest ten pies, cały czas się uśmiecha" :lol: Quote
faith35 Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Chyba trzeba będzie go zmierzyć do następnych ogłoszeń.. :evil_lol: Quote
Recommended Posts