Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sara jest bardzo pojętnym uczniem, ale ma pewne nawyki których nie mogę wytępić bo nie wiem jak, także potrzebuje kogoś kto wytknie mi błędy i pokaże jak je poprawić.

A Ty do tej Rudki na PT jeździłaś czy na co?? W Gdańsku PT wychodzi średnio 50 zł za jedną lekcje, w cyklu jest osiem czyli 450 zł. (to chyba najtaniej jak widziałam) Orientujesz się może gdzie warto w tej sprawie uderzyć i jak tam stoją ceny??

• Replies 327
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja do Rudki jeżdzę na PT i IPO, ale póki co z nie możemy robić obrony, obrony, musimy popracować nad pracujemy nad socjalizację z ludźmi.
Dobrą szkołą w Gdańsku jest Dog&Roll, prowadzona przez Sebastiana Golisza, ale jaka cena, nie mam pojęcia.

Posted

tą szkołę już w necie znalazłam a cena to 450 zł za 8 lekcji (trwa to miesiąc)

Ja natomiast znalazłam takowe cuś
c a n a c - centrum edukacji kynologicznej

Nawet gdzieś na dogo Citoka zachwalała tą szkołę. Podobają mi się warunki i opis, ale oczywiście zanim tam psa zabiorę to zobaczę sama na żywo i porozmawiam z ludźmi. Szkolenie obejmuje 18 zajęć i 2 godziny teorii, koszt 500 zł. Dla psów schroniskowych 10% zniżki, niestety my zaposialiśmy umowę, ale to i tak cena do przebrnięcia. Jak się wszystkiego dowiem to kto wie może już nie długo zaczniemy ;)

Posted

Wola napisał(a):
ja potrzebuję kogoś na pięć lat temu xD

Ale dzięki może Sarę-Starowinką czegoś nauczysz :lol:

ja mogę ją sztuczek nauczyć, bo w tym jestem dobra :evil_lol::evil_lol: ale jeśli chodzi o posłuszeństwo to jeszcze za mało wiem :placz: ale jakoś z moim kudłaczem se radzę, więc chyba nie jest tak źle :evil_lol:

A sprawdzałaś Dog Show w Gdyni, czy chcesz koniecznie w Gda? ;)

Posted

Stronę Dog show widziałam ale na temat ceny itd się z niej nie dowiedziałam. Nie dzwoniłam też bo... no właśnie bo preferuje Gdańsk, gdyż zajęcia kończę zazwyczaj dopiero po 15, potem szybko do domu (a szkoły pod domem nie mam) no i musiałabym jechać do Gdyni autobusem, potem w kolejny autobus i potem znów w inny autobus bo Sara nie chce za Chiny do kolejki wejść. Boi się. A to bardzo czasochłonne wycieczki także o wiele wygodniej nam znaleźć coś w Gdańsku, biorąc pod uwagę że zajęcia bywają w porze popołudniowej i trzeba na nie zdążyć.

Posted

Aha :) No tak myślałam właśnie, że lepiej ci w Gdańsku będzie, jak Sara się do kolejki boi wsiąść ^^

Fajnie, że jednak spacerek wypali :multi::multi::multi:

Posted

ona potrafi nawet naszczekać na kolejkę. Ostatnio trochę się uspokoiła, ale nie było potrzeby uczenia jej to nie próbowaliśmy :oops: ale cóż dzwonię w poniedziałek pewnie dowiedzieć się co i jak z tą szkółką we Wrzeszczu ;)

No i oczywiście czekam na spacerek :)

Posted

jaka cisza... nikt się o fotki nie domaga to i nie będę wstawiać :lol: a co mi tam!:eviltong:

Pozdrawiamy

Dodam tylko że na szkolenie już się zapisałyśmy i czekamy tylko na telefon z konkretną datą lekcji organizacyjnej ;)

Posted

Wola napisał(a):
no to specjalnie dla Ciebie wstawię później lub jutro z rana fotki ;)

Dzięęęęki! :loveu::loveu: Czekam z niecierpliwością :)

Posted

a no więc mówisz i masz :)

Sara akurat kichnęła stąd te latające uszy :evil_lol:

zjem Cię :diabloti:

odpoczynek :)

teraz to już całkiem padłam :grins:

Posted

Nareszcie :) a kiedy Bakuchowe zdjęcia będą?? :cool3:

Idę we wtorek na spotkanie organizacyjne a od czwartku zaczynamy szkolenie :multi: