Wola Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 Sara jest bardzo pojętnym uczniem, ale ma pewne nawyki których nie mogę wytępić bo nie wiem jak, także potrzebuje kogoś kto wytknie mi błędy i pokaże jak je poprawić. A Ty do tej Rudki na PT jeździłaś czy na co?? W Gdańsku PT wychodzi średnio 50 zł za jedną lekcje, w cyklu jest osiem czyli 450 zł. (to chyba najtaniej jak widziałam) Orientujesz się może gdzie warto w tej sprawie uderzyć i jak tam stoją ceny?? Quote
natalia_aa Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Ja do Rudki jeżdzę na PT i IPO, ale póki co z nie możemy robić obrony, obrony, musimy popracować nad pracujemy nad socjalizację z ludźmi. Dobrą szkołą w Gdańsku jest Dog&Roll, prowadzona przez Sebastiana Golisza, ale jaka cena, nie mam pojęcia. Quote
Wola Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 tą szkołę już w necie znalazłam a cena to 450 zł za 8 lekcji (trwa to miesiąc) Ja natomiast znalazłam takowe cuś c a n a c - centrum edukacji kynologicznej Nawet gdzieś na dogo Citoka zachwalała tą szkołę. Podobają mi się warunki i opis, ale oczywiście zanim tam psa zabiorę to zobaczę sama na żywo i porozmawiam z ludźmi. Szkolenie obejmuje 18 zajęć i 2 godziny teorii, koszt 500 zł. Dla psów schroniskowych 10% zniżki, niestety my zaposialiśmy umowę, ale to i tak cena do przebrnięcia. Jak się wszystkiego dowiem to kto wie może już nie długo zaczniemy ;) Quote
M&T Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Wola napisał(a):ja potrzebuję kogoś na pięć lat temu xD Ale dzięki może Sarę-Starowinką czegoś nauczysz :lol: ja mogę ją sztuczek nauczyć, bo w tym jestem dobra :evil_lol::evil_lol: ale jeśli chodzi o posłuszeństwo to jeszcze za mało wiem :placz: ale jakoś z moim kudłaczem se radzę, więc chyba nie jest tak źle :evil_lol: A sprawdzałaś Dog Show w Gdyni, czy chcesz koniecznie w Gda? ;) Quote
Wola Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 Stronę Dog show widziałam ale na temat ceny itd się z niej nie dowiedziałam. Nie dzwoniłam też bo... no właśnie bo preferuje Gdańsk, gdyż zajęcia kończę zazwyczaj dopiero po 15, potem szybko do domu (a szkoły pod domem nie mam) no i musiałabym jechać do Gdyni autobusem, potem w kolejny autobus i potem znów w inny autobus bo Sara nie chce za Chiny do kolejki wejść. Boi się. A to bardzo czasochłonne wycieczki także o wiele wygodniej nam znaleźć coś w Gdańsku, biorąc pod uwagę że zajęcia bywają w porze popołudniowej i trzeba na nie zdążyć. Quote
M&T Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Aha :) No tak myślałam właśnie, że lepiej ci w Gdańsku będzie, jak Sara się do kolejki boi wsiąść ^^ Fajnie, że jednak spacerek wypali :multi::multi::multi: Quote
Wola Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 ona potrafi nawet naszczekać na kolejkę. Ostatnio trochę się uspokoiła, ale nie było potrzeby uczenia jej to nie próbowaliśmy :oops: ale cóż dzwonię w poniedziałek pewnie dowiedzieć się co i jak z tą szkółką we Wrzeszczu ;) No i oczywiście czekam na spacerek :) Quote
M&T Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 http://img183.imageshack.us/img183/3484/img00036oz1.jpg jakie słodziutkieeee :loveu::loveu: już nie mogę się doczekać, aż ją obfocę :):) ona jest śliczna :loveu: Quote
Wola Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 jaka cisza... nikt się o fotki nie domaga to i nie będę wstawiać :lol: a co mi tam!:eviltong: Pozdrawiamy Dodam tylko że na szkolenie już się zapisałyśmy i czekamy tylko na telefon z konkretną datą lekcji organizacyjnej ;) Quote
M&T Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 ja się zawsze fotek domagam, tylko tak po cichu :evil_lol: Super, że już udało się załatwic z tym szkoleniem :) :multi: Quote
Wola Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 no to specjalnie dla Ciebie wstawię później lub jutro z rana fotki ;) Quote
M&T Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Wola napisał(a):no to specjalnie dla Ciebie wstawię później lub jutro z rana fotki ;) Dzięęęęki! :loveu::loveu: Czekam z niecierpliwością :) Quote
Wola Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 a no więc mówisz i masz :) Sara akurat kichnęła stąd te latające uszy :evil_lol: zjem Cię :diabloti: odpoczynek :) teraz to już całkiem padłam :grins: Quote
Wola Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 no i czas na zabawę :lol: no i to by było na tyle z ostatnich fotek ;) Quote
M&T Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 http://img372.imageshack.us/img372/6125/img00006ql6.jpg jaki wzrok :evil_lol: Saaarciaaaa :loveu::loveu::loveu: Quote
M&T Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 a tu mam dla ciebie mały jesienny prezencik :evil_lol: Quote
Wola Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 ha :D nowy banerek :loveu: dzięki Kochana ;) Quote
karolina1 Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Już jestem! Ślicznucha jest :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Wola Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 Nareszcie :) a kiedy Bakuchowe zdjęcia będą?? :cool3: Idę we wtorek na spotkanie organizacyjne a od czwartku zaczynamy szkolenie :multi: Quote
natalia_aa Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 I na które się w końcu zdecydowałaś? Robicie PT i IPO? Czy samo PT? Quote
Wola Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 na razie PT, a potem się zobaczy ;) Quote
dog193 Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Sarunia jest śliczna:loveu::loveu::loveu: Zdjęcie jak zaprasza do zabawy - cudo:loveu: Quote
Wola Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 i kilka foteczek ;) "szkoda że nie jesteś prawdziwa..." Quote
Wola Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 "zjem Cię":evil_lol: "no dobra, tym razem Ci daruję":roll: Quote
Recommended Posts