Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 327
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A Wy maupy jedne. Mam Was!
Tutaj buszujecie, cała "trójca", ale do galerii mojej bambaryły w odwiedziny to już nie łaska :mad:
Policzymy się na małokackiej 3A ;)

PS: Psiur uroczy i widzę, że szelki pasują!

Posted

Oo, masz podpis! Sorrki, ale jak poprzednim razem weszłam, to mi się nie wyświetlił :hmmmm:

to już lecę do was popodziwiać Dorcię :cool3:

Posted

natalia_aa napisał(a):
A Wy maupy jedne. Mam Was!
Tutaj buszujecie, cała "trójca", ale do galerii mojej bambaryły w odwiedziny to już nie łaska :mad:
Policzymy się na małokackiej 3A ;)

PS: Psiur uroczy i widzę, że szelki pasują!

A pff! A czy Ty droga panno zaglądasz do mojej galerii? :mad:

Posted

a ja Twoją Dorcię na Ciapkowskim forum oglądam, ale też cichutko :eviltong:

Szelki oczywiście pasują :) no i budzą zachwyt przechodniów, zaraz się pytają a gdzie można kupić, a jak, a czy lepiej na nich chodzi :lol:

Głównie jednak są to ludzie którym mówię że z internetu mam bo widzimy się przez moment i mało czasu na rozreklamowanie bazarków ale oczywiście rodzince dałam znać co i jak no i znajomym również.

Wszystkie fotki z ostatniego spaceru robił Michał, wczoraj miałam się odegrać ale bateria w aparacie mi siadła xD

Posted

no i zdjęcia z wczoraj, niestety baterie mi wysiadły, ciemno się zrobiło także za wiele to tego nie ma ale cuś tam jest:

rozprawię się z tym patykiem

a ja coś widzę a wy nie :eviltong:

wyciąganie

no to pobiegajmy

Posted

I co się chwalisz :P Ty też jesteś na zdjęciach i to na większości :P

A nie tylko Ty na żywo widziałeś, a ja już spiskuję za Twoimi plecami żeby w sobotę wybrać się na spacer z Sarą i Mickeyem :P dołączysz się??

Posted

błyszcząca sierść to zasługa preparatu Efa Olie który polecił nam wet, na prawdę sierść szybko poprawiła swoją kondycje ;)

No i oczywiście dziękujemy za komplement ;)

Posted

Cieszę się, że szelki podpasowały, bo Sara wygląda w nich rewelacyjnie i napewno wygodniej się spaceruje. Na moje suczydło niestety były za duże...
Sonia, te zdjęcia to z jakeigoś parku są, z takim dużym terenem do wybiegania psa?

Posted

tak to park :) wyprowadziłam się i pod oknem mam właśnie takowe miejsce spacerowe i ile nowych psików wkoło.

A na szelkach chodzi się o niebo lepiej ;)

Posted

czemu w kagańcu hmm... dobre pytanie, a no bo Sara jest duża, ma duże płuca, dużą mordunię i zatem wydobywa z siebie bardzo donośny szczek na każdego przejeżdżającego opodal rowerzystę, do tego głuchnie wtedy i wcale nie chce przyjść a ten park aż roi się od maratończyków-kolarzy. jest to między innymi jeden z powodów dla których pilnie szukam szkoleń dla Sary.

Posted

Aha, już rozumiem :):) ja jak na razie sama się szkolę w szkoleniu, ale jak już zdam kursy to Ci mogę pomóc :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :eviltong: czyli za jakieś.... kilka lat :bigcool:

Posted

Moja suka miała 5 lat jak ją wzięłam ze schronu, 5 lat miała jak zaczęłam z nią pracować, bo nie potrafiła zupełnie nic, najlepiej wychodziły jej próby ataku zwierząt, ludzi, generalnie wszystkiego co się rusza.

I uwierz dało ją się zreformować. Teraz 24-26 październik wybieramy się prawodpodobnie na ostatnie już szkolenie w Rudce w tym roku (którego miało nie być, ale my jesteśmy uzależnieni od tych szkoleń...), gdzie Dora świetnie pracuje, chce to robić, chce się bawić, widzę dużo pasji w tym co robi, nabiera chęci do pracy z każdą pochwałą.

Także działaj Sonia działaj, spróbuj ćwiczyć pod egzamin PT, może uda Ci się z nią zdać. Początkowo też byłam przerażona, nie wiedziałam od czego zacząć, ale wszystko idzie w dobrym kierunku i powiem Ci takie szkolenie to świetna zabawa.