Wola Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 cd. a tu takie z zimy jeszcze mam ale mi się bardzo podoba to i też pokażę :) Quote
Wola Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 dziś lub jutro nowe zdjęcia ze spaceru :) też telefonem ale już nie moim to będą takiej jakości jak to na balkonie ;) a niebawem (za tydzień) może doczekam się cyfrówki od brata więc kto wie kto wie :evil_lol: (wprawdzie aparat będzie jego, ale zapewne mi go użyczy) Quote
eria Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 to czekamy z niecierpliwością na tą cyfrówkę :cool3: pozdrów brata:evil_lol: Quote
Wola Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 brat chwilowo za granicą ale jak wróci to i pozdrowię ;) dziękuję bardzo :) a tu zdjątka ze spaceru podczas zabawy piłką: Quote
Wola Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 jest aparat są zdjęcia :) długo mnie na dogo nie było, ale już jestem i mam nowe zdjęcia które teraz zapewne będą się tu ukazywać znacznie częściej ;) Quote
M&T Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Sarcia jest prześliczna :loveu: Zrobiłam wam wesoły bannerek :evil_lol: nie musisz go wstawiać jakby co, tak sobie tylko ćwiczę :eviltong: :evil_lol: Quote
Wola Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 ooo dzięki Kochana :loveu: ja to nie umiem się w takie rzeczy bawić. Quote
M&T Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 cieszę się, że się podoba :multi: a jak Sara reaguje na inne psiaki? ;> Quote
Wola Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 generalnie lubi inne zwierzęta, bez względu na płeć ale jest wybredna. Może śmiesznie to zabrzmi ale ona chyba rozróżnia rasy i kolor. Nie trawi totalnie rudych psów do kolana. Kiedyś taka jedna na nią nawarczała i teraz muszę uważać na takowe psiule. Poza tym toleruje psy w typie bull ale nie jest skora do zabaw z nimi, natomiast na widok owczarka niemieckiego jest cała zakochana. Uwielbia te psiaki. Boi się większych psów od siebie, ale za to umie delikatnie bawić się z małymi psiakami. i to chyba na tyle, oczywiście plus nowe zdjęcia :) Quote
Kora- Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Ale słodko wyszła na 3 zdjęciu :loveu: Quote
Wola Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 no i obiecane nowe fotki: czasem udaję niewiniątko: uśmiech: oczko do Ciotek: jedna z priorytetowych czynności Sarki: ma się ten urok :cool3: Quote
Wola Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 cd. czymś tą brodę trzymać trzeba: wielka jestem: muszę załatwić inny program do przewracania zdjęć bo tym straszne piksele wychodzę :/ Quote
eria Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 ojej ale galeria odżyła !! ile fotek !!!:loveu::loveu::multi: Quote
Wola Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 jest aparat to są zdjęcia :) niebawem wstawię kolejne :) Quote
M&T Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 http://img76.imageshack.us/img76/9154/img00022jt4.jpg jakie zębiska :evil_lol: Quote
Wola Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 mam rozumieć że zachwalasz jakie to bialutkie są mimo 5 lat na karku :diabloti: a coby nie było że gołosłowna jestem to kilka fotek dodam: coby tu wybrać: ej no zaraz, to moja zabawka, gdzie mi ją zabierasz: No, mówiłam że moja zabawka :): a każda zabawa powinna się skończyć dobrą drzemką: Quote
M&T Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Fotki!! :multi::multi: http://img353.imageshack.us/img353/2052/img00008ne5.jpg śliczna mordka :loveu::loveu: Może umówimy się na wspólny spacerek? :cool3: :lol: Quote
Wola Posted October 11, 2008 Author Posted October 11, 2008 chętnie tylko z tego co pamiętam to Ty z Gdyni jesteś a ja z Gdańska. A moja Sara nie umie jeździć koleją xD Kolejne fotki za chwilę jak zrzucę na kompa Quote
M&T Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Wola napisał(a):chętnie tylko z tego co pamiętam to Ty z Gdyni jesteś a ja z Gdańska. A moja Sara nie umie jeździć koleją xD Kolejne fotki za chwilę jak zrzucę na kompa Z tym nie ma problemu, bo mój lubi jeździć, więc możemy was odwiedzić :cool3::cool3: co do fotek, to może je trochę zmniejsz? Będą się szybciej ładować ;) Quote
Wola Posted October 11, 2008 Author Posted October 11, 2008 oki :) a to zapraszam, odwiedzajcie nas ;) wieczorny spacer: popołudniowy spacer: zabawa: Quote
Wola Posted October 11, 2008 Author Posted October 11, 2008 cd. Sara jest leniuchem, lubi się bawić ale na leżąco: ząbki mam na prawdę ładne :) po co mnie wołasz, nie widzisz że śpiąca jestem? Quote
Wola Posted October 11, 2008 Author Posted October 11, 2008 no i foty z dzisiejszego spaceru: Gdy wyszliśmy było tak: A jak wracaliśmy było tak: MORAŁ: zdecydowanie za szybko się ściemnia :eviltong: patrzcie jak ładnie umiem siadać: obcy pies na horyzoncie, trzeba się przyczaić: teraz czas się poznać z nowym kolegą: a to co? Quote
Wola Posted October 11, 2008 Author Posted October 11, 2008 cd. zwiedzamy okolicę nareszcie luzem a takie cuda można znaleźć w parku Quote
Recommended Posts