Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dostałam zdjęcia z poprzednich świąt i wyszukałam moją Sareczkę;) ona ubustwia dzieci(niestety w te swięta została w domu, bo dostała cieczkę, a dziadkowie mają dwa psy...)

Tu na leśnej wyprawie, nie pamiętam kiedy to było

A tu coś wyniuchała:)

• Replies 327
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak sobie siedzę [nudzi mi się :evil_lol:] i myślę kogo tu ja jeszcze dziś nie odwiedziłam, a tu przecież Sarka kochana jeszcze została bezczelnie przezemnie zapomniana :lol:

Saruniu przepraszam :calus:
Fotki piękne :multi:
Sarunia na kolcach na spacery prowadzona?? :( Uważaj z tym nikczemnym narzędziem bo suńka mojej koleżanki szarpnęła się do kota i miała zrytą całą szyje, wet powiedział że mało brakowało a kolce trafiłyby na tchawice i byłoby po przyjacielu... :shake: Odradzam kolce... Pies idzie na nich pod presją, ale ja sama mam takowe w domu, uczyłam na nich chodzić na smyczy moją lokomotywe w ogródku przed domem ;)

Łapka dla Sarci ;)

Posted

SArka ma bardzo malutkie kolce w kolczatce, nigdy nie miała z nią jakiś problemów, a jak bawi się z innymi psami ściągamy jej kolczatkę.;)
Postaram się o nowe zdjęcia niebawem. Tylko musze kogos z aparaterm wyciągnąć, bo ciągle ktoś zapomina a ja nie posiadam:oops:

Posted

Wiem, wiem...Ale ciągle zajęta jestem i ciągle zapominam o foteczkach:oops: Teraz męka, bo Sarka ma cieczkę...Okropeczność, za duzo puszczają tych swoich psiaków luzem samopas na całe dnie...potem czają sie pod klatką i nawet wyjść nie można

• 10 months later...
Posted

Sonia, śliczną sunię masz. ;)
Cieczka... znam ten koszmar. Gdy tylko Kora ma cieczkę to już pod blokiem kolejka psów się ustawia. Dokładnie, ja nigdy bym nie puściła mojego psa samopa, bym się bała że coś mu się stanie. Wpadnie pod samochód, jakieś osiedlowe bahory zrobią mu krzywdę czy cokolwiek.

Posted

Dzięki. Szczerze to tak się zajęłam schroniskowymi psiakami że o wątku mojej Sary zupełnie zapomniałam. ale myślę nad usunięciem go a zdjęcia Sary wrzuciłabym do ogólnej galerii;)

Posted

Dawno tu nie byłam, to dlatego że na dogo mam mnóstwo wątków psiaków ze schroniska w potrzebie i na bieżąco je kontroluję.
Sarka ma się świetnie. Niebawem skończy cztery lata, po operacji (około rok temu) nie ma już nawet śladu. Tylko rozpieszczona jest jak to weterynarz ujął i przez to po cieczce miała kolejną ciąże urojoną. to już ostatnia, bo wysterylizujemy ją. Nie chcemy żeby złapało ją jakieś choróbsko przez to wymyślanie sobie dzieci(dostaje mleka).
a tu kilka zdjęć:

(zgadnijmy gdzie pies leży na tym zdjęciu:evil_lol:)

• 1 month later...
Posted

Hehe, moja to jeszcze robi mi serenade do ucha " hauuuuuu, hauuuu " na polskie to będzie " no wstaaawaaaaaaj, wstaaawaaaaj "
i dopuki nie wstanę spokoju nie mam, dziś tak o 7 mnie obudziła.

• 5 months later...
Posted

Nie dorobiłam się aparatu i nie dorobię przez najbliższe pół roku... tak więc nie nacieszę oczu zdjęciami Sarki, ale znalazłam stare zdjęcia Sary i zeskanowałam je coby pochwalić się jak wyglądała Sara jako dzieciak ;)
Gdy była całkiem małą kluską zrobiliśmy jej zdjęcia ale prześwietliły się niestety :shake: na tych ma około pół roku:

Posted

a dziękujemy dziękujemy :) jak się uda przy jakiejś okazji dorwać kogoś z aparatem to i przez ten czas jakieś zdjątko tu wpadnie ;)

Posted

Wolu, ta piękna sunia sopocianka jest??? :lol:
Nawet malutka, to już nie była malutka, hihihihi...
Ślepia ma takie dobre!

To ja tez czekam na nowe fotki.

• 1 month later...