Wola Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 dostałam zdjęcia z poprzednich świąt i wyszukałam moją Sareczkę;) ona ubustwia dzieci(niestety w te swięta została w domu, bo dostała cieczkę, a dziadkowie mają dwa psy...) Tu na leśnej wyprawie, nie pamiętam kiedy to było A tu coś wyniuchała:) Quote
Wola Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 Hmmm co by tu zmajstować:diabloti: A wołajcie sobie, ja sobie jeszcze troche poleze:evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Tak sobie siedzę [nudzi mi się :evil_lol:] i myślę kogo tu ja jeszcze dziś nie odwiedziłam, a tu przecież Sarka kochana jeszcze została bezczelnie przezemnie zapomniana :lol: Saruniu przepraszam :calus: Fotki piękne :multi: Sarunia na kolcach na spacery prowadzona?? :( Uważaj z tym nikczemnym narzędziem bo suńka mojej koleżanki szarpnęła się do kota i miała zrytą całą szyje, wet powiedział że mało brakowało a kolce trafiłyby na tchawice i byłoby po przyjacielu... :shake: Odradzam kolce... Pies idzie na nich pod presją, ale ja sama mam takowe w domu, uczyłam na nich chodzić na smyczy moją lokomotywe w ogródku przed domem ;) Łapka dla Sarci ;) Quote
eria Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Sarcia jest psem dokładnie w moim typie :loveu: :loveu: wielki i kudłaty, do tego jeszcze to umaszczenie :loveu: :loveu: Quote
Wola Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 SArka ma bardzo malutkie kolce w kolczatce, nigdy nie miała z nią jakiś problemów, a jak bawi się z innymi psami ściągamy jej kolczatkę.;) Postaram się o nowe zdjęcia niebawem. Tylko musze kogos z aparaterm wyciągnąć, bo ciągle ktoś zapomina a ja nie posiadam:oops: Quote
:: FiGa :: Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Spokonie :multi: My poczekamy :cool3: Quote
Bonsai Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Cudną masz psinkę Wola! I wspaniale, że ze schroniska - takie zwierzaki są najkochańszke! Wyściskaj mocno ode mnie śliczną Sarunię! :loveu: Quote
Wola Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 Dzięki, wyściskam;) cały dzień ją ściskam, bo się obijam a ona ze mna:P Quote
Wola Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 Wiem, wiem...Ale ciągle zajęta jestem i ciągle zapominam o foteczkach:oops: Teraz męka, bo Sarka ma cieczkę...Okropeczność, za duzo puszczają tych swoich psiaków luzem samopas na całe dnie...potem czają sie pod klatką i nawet wyjść nie można Quote
Kora- Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Sonia, śliczną sunię masz. ;) Cieczka... znam ten koszmar. Gdy tylko Kora ma cieczkę to już pod blokiem kolejka psów się ustawia. Dokładnie, ja nigdy bym nie puściła mojego psa samopa, bym się bała że coś mu się stanie. Wpadnie pod samochód, jakieś osiedlowe bahory zrobią mu krzywdę czy cokolwiek. Quote
Wola Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 Dzięki. Szczerze to tak się zajęłam schroniskowymi psiakami że o wątku mojej Sary zupełnie zapomniałam. ale myślę nad usunięciem go a zdjęcia Sary wrzuciłabym do ogólnej galerii;) Quote
Wola Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Dawno tu nie byłam, to dlatego że na dogo mam mnóstwo wątków psiaków ze schroniska w potrzebie i na bieżąco je kontroluję. Sarka ma się świetnie. Niebawem skończy cztery lata, po operacji (około rok temu) nie ma już nawet śladu. Tylko rozpieszczona jest jak to weterynarz ujął i przez to po cieczce miała kolejną ciąże urojoną. to już ostatnia, bo wysterylizujemy ją. Nie chcemy żeby złapało ją jakieś choróbsko przez to wymyślanie sobie dzieci(dostaje mleka). a tu kilka zdjęć: (zgadnijmy gdzie pies leży na tym zdjęciu:evil_lol:) Quote
Wola Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 żeby to był parapet to bym nic nie mówiła :eviltong: a to moje łóżko jest :evil_lol: Quote
Kora- Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 hehe :evil_lol: gdzie ty psa wpuszczasz?:P Quote
Wola Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 co rano sama przyłazi i tak długo mnie gniecie aż wstanę i zrobię jej miejsce :evil_lol: Jestem sterroryzowana przez psa :evil_lol: Quote
Kora- Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Hehe, moja to jeszcze robi mi serenade do ucha " hauuuuuu, hauuuu " na polskie to będzie " no wstaaawaaaaaaj, wstaaawaaaaj " i dopuki nie wstanę spokoju nie mam, dziś tak o 7 mnie obudziła. Quote
Wola Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 Nie dorobiłam się aparatu i nie dorobię przez najbliższe pół roku... tak więc nie nacieszę oczu zdjęciami Sarki, ale znalazłam stare zdjęcia Sary i zeskanowałam je coby pochwalić się jak wyglądała Sara jako dzieciak ;) Gdy była całkiem małą kluską zrobiliśmy jej zdjęcia ale prześwietliły się niestety :shake: na tych ma około pół roku: Quote
eria Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 prześliczna klucha:loveu::loveu::loveu: szkoda że wcześniej nie ma szans na aparat bo ona naprawdę cieszy oczy:loveu: Quote
Wola Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 a dziękujemy dziękujemy :) jak się uda przy jakiejś okazji dorwać kogoś z aparatem to i przez ten czas jakieś zdjątko tu wpadnie ;) Quote
akucha Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Wolu, ta piękna sunia sopocianka jest??? :lol: Nawet malutka, to już nie była malutka, hihihihi... Ślepia ma takie dobre! To ja tez czekam na nowe fotki. Quote
Wola Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 a no Sopocka adoptowaliśmy ją jako 6 kg 5 tygodniowego malucha :) obecnie całe 48 kg szczęścia :loveu: Quote
Wola Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 no Ciotki może to nie cyfrówka ale zawsze cuś :) Zdjęcia z serii "nieszczęśliwe zwierzęta" Quote
Recommended Posts