Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 4 weeks later...
  • Replies 179
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W niedzielę wiozłysmy do Łodzi wraz z Olivin,Tajgę.Przy okazji zrobiłyśmy wizytę poadopcyjną u Fridy.Tak przywitała nas Frida:

...która oczywiście poznała nas od razu.:lol:

Posted

Frida zaprosiła nas do domu a jej pani była bardzo zaskoczona z naszej wizyty.Nie spodziewała się wizyty aż z Łowicza:

W tym miejscu na półpiętrze jest miejsce Fridy,tu śpi nocą.

a w tym miejscu może sobie poleżeć i patrzeć jednocześnie na podwórko i ulicę.Dom jest w trakcie remontu , miejsce pod schodami będzie zabudowane.

• 2 months later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted

I jeszcze:

Maryś,zadowolona?:lol:

Frida oczywiście poznała nas i radośnie przywitała.Wąchała moje i Olivin ręce.Nosek trochę jasny ale teraz tak dużo słońca,że pewnie inaczej być nie może.Zdjęcia tylko przez kratę bo opiekunowie Fridy byli w prawdopodobnie w pracy.

Posted

Śliczna dziewczynka, ale nosek w kiepskim stanie:mad: Właściciele powinni mocniej smarować:diabloti:, taki przytulasek z niej, momentami smutnawa na tych fotach..., ale teren ma fajocha, kraty tylko w bramie, sierstka ładna, nie jest źle!

• 1 month later...
Posted

Dostałam wczoraj zdjęcia Fridy z domku i mam obiecane,że co jakiś czas dostanę nowe zdjęcia naszej niuni:lol:.DZIĘKUJEMY BARDZO!!!:lol:
A oto Frida:

A oto co napisali o Fridzie jej opiekunowie:

" FRIDA MA SIĘ DOBRZE JEST UROCZA I CO NAJWAŻNIEJSZE CAŁA NASZA TRÓJKA DOMOWNIKÓW JĄ PO PROSTU UWIELBIA .
JAKO CIEKAWOSTKĘ MOGĘ PODAĆ CO NAS DZIWI I NAZYWAMY JĄ CZASAMI PSZCZOŁOŁAPEM UWIELBIA POLOWAĆ NA PSZCZOŁY ...." :lol: