Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 179
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Romka rozmawiałas z domem z Jastrzebia? Frida jest cudowna, a nosek wygląda duzo ładniej. Może się zdecydują...
może warto porozmawiać

Posted

beka napisał(a):
Romka rozmawiałas z domem z Jastrzebia? Frida jest cudowna, a nosek wygląda duzo ładniej. Może się zdecydują...
może warto porozmawiać

Pani wyjechała,będę rozmawiać wieczorem...pamiętam...nie mogę przeoczyć takiej okazji...mają wątek...

Posted

[FONT=Arial]To jest ten sam domek,który chciał adoptować naszego Dżeka...a teraz chcą naszą Fridę...domek w bloku...dwoje ludzi na emeryturze,w domu niedawno odszedł po 15 latach stary oneczek,Państwo chcą mieć tylko takiego psa,zachwycili się Dżekiem/Fredem a teraz chcą Fridę.Zgadzają się na wizytę przedadopcyjną i poadopcyjną,zapłacą koszty transportu.Nie mogą się doczekać psiaka w domu.W niedzielę wracają z wakacji ale już dziś dzwonili do mnie i zdecydowali się na Fridę.Powiadomiłam schronisko.Państwo wiedzą,że nosek trzeba leczyć ale nie przeraża ich to.[/FONT]

Posted

[quote name='Marycha35']Czekaj, czekaj, ja pomagałam teraz na wątku jednego psiaka stamtąd. Jak cos Romko daj prosze znać na PW. Podam Ci konkretne osoby do pomocy:)[/QUOTE]
Maryś spytaj tej osoby a jak wyrazi zgodę zaraz dam namiary na domek...

Posted

Frida nie pojedzie do domku,pani zrezygnowała z adopcji...trochę przestraszyła się obwiązków wobec nieznanego psiaka(ma wnuki),trochę,tego,że nie widziała suczki a trochę tego czy nosek suczki to faktycznie uczulenie na słońce...dałam numer telefonu do dr Mai ale nic nie pomogło...trudno...pocieszające,że i pani było bardzo przykro...