Paula03 Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Frida jest świetnym psem! Jej przyszłym właścicielom zazdroszczę :) Quote
Romka Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Pan Marek powiedział,że będzie biegała luzem po podwórku...poprzedni stary pies tych ludzi odszedł...jest jeszcze jeden mały psiak...to są sąsiedzi p.Marka...p.Marek zapraszał do siebie...kto wie może skorzystamy...i obejrzymy Fridę...;) Quote
Marycha35 Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Obejrzyjcie proszę i fot nastrzelajcie:) A nos suni będzie leczony? Quote
Romka Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Marycha35 napisał(a):Obejrzyjcie proszę i fot nastrzelajcie:) A nos suni będzie leczony? Już jest leczony...i zabieg sterylizacji też już umówiony...a z wizytą pojedziemy a jakże... Quote
Marycha35 Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Supero, dziękuję:) Aż mnie boli jak na ten nochal patrzę...Oby szybko się zagoiło i sunia brykała już szczęśliwa:) Quote
Romka Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Romka napisał(a):Już jest leczony...i zabieg sterylizacji też już umówiony...a z wizytą pojedziemy a jakże... Frida już po sterylizacji...pewnie jeszcze w tym tygodniu pojedzie do domu... Quote
mamanabank Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Nie było jej dzisiaj w schronisku, był za to inny piękny nowy onek, całkowicie zagubiony... (wątek niebawem) Quote
Romka Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Frida zostaje w schronisku,domek rozmyślił się...nosek to alergia na słońce,trzeba będzie to smarować...OGŁOSZENIA TRZEBA JEJ ZROBIĆ ALE POTRZEBNY OPIS!!! Quote
Romka Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Paula03 napisał(a):W sobotę weźmiemy ją z Kają na sesję! Super to zaraz wrzuce na bazarek...Figa opis zrób proszę... Quote
Figafiga Posted June 15, 2011 Author Posted June 15, 2011 Potrzebuję informacji ile ma lat, jak trafiła do schronu, czy ma szczepienia...Jak zachowuje się na spacerach, ciężko jest robić opis nie znając psa, więc czekam na te podstawowe info i postaram się późnym wieczorem coś sklecić, bo w ciągu dnia ręce mam pełne <przyjemnej> pracy. Quote
kajkoowa Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Figafiga napisał(a):Potrzebuję informacji ile ma lat, jak trafiła do schronu, czy ma szczepienia...Jak zachowuje się na spacerach, ciężko jest robić opis nie znając psa, więc czekam na te podstawowe info i postaram się późnym wieczorem coś sklecić, bo w ciągu dnia ręce mam pełne <przyjemnej> pracy. Trzeba będzie poczekać do soboty, bo Frida nie była jesczze poza schroniskiem. Quote
Paula03 Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Romciu ja mogę ogłosić Fridę i Kirke! Tylko po sobocie, jak już będą ładniejsze zdjęcia i czegoś się o nich dowiemy :) Quote
Marycha35 Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Hm.....domek się rozmyślił...szkoda!!!! Kochana sunia ma alergię na słońce? Malutka! No to szukamy dalej. Roześlę wątas:) Quote
Romka Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Paula03 napisał(a):Romciu ja mogę ogłosić Fridę i Kirke! Tylko po sobocie, jak już będą ładniejsze zdjęcia i czegoś się o nich dowiemy :) Super a ja już coś wiem o Fridzie...ma około 2-3 lata ,ktoś wyrzucił ją na targowicy ,błąkała się kilka dni aż kto zgłosił ją do schroniska,pewnie musiała byc ślicznym małym szczeniaczkiem a potem znudziła się,jest zdrowa więc nie widzę innych powodów,chyba,ze się zgubiła.musiała być z ludżmi bo jest super łagodna i kontaktowa.Z tego można zrobić opis Figa...Kaju,Paula w sobotę bierzemy ją na spacer i zdjęcia robimy... a potem można ogłaszać...zaraz znajdzie dom zobaczycie!!!!:lol::lol::lol: Quote
Romka Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 mamanabank napisał(a):a to uczulenie można wyleczyć jakoś? Raczej będzie tak zawsze reagować na słońce...koszt leczenia 30zł miesięcznie,tak przekazał mi p.Marek... Quote
Figafiga Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 Jutro napiszę, bo padam po dzisiejszym dniu. Quote
mamanabank Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Romka napisał(a):Raczej będzie tak zawsze reagować na słońce...koszt leczenia 30zł miesięcznie,tak przekazał mi p.Marek... A czy już jest leczona? Czy trzeba jej pomóc? Czy dopiero w domu stałym? Wiesz coś? Quote
Marycha35 Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Taką sunię wywalić?!? Durnota ludzka jest bezdenna!!! Kochany psi nos:) Quote
Romka Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 mamanabank napisał(a):A czy już jest leczona? Czy trzeba jej pomóc? Czy dopiero w domu stałym? Wiesz coś? Jest już leczona...ale ten proces będzie trwał cały czas,nosek trzeba będzie smarować już zawsze... Quote
mamanabank Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Romka napisał(a):Jest już leczona...ale ten proces będzie trwał cały czas,nosek trzeba będzie smarować już zawsze... znaczy księżniczka filtrów potrzebuje :-) i domu, domu, domu nade wszystko! Quote
Romka Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Marycha35 napisał(a):Taką sunię wywalić?!? Durnota ludzka jest bezdenna!!! Kochany psi nos:) Marycha, Ty mi lepiej pomóż i napisz coś fajnego do ogłoszeń już dziś...co Ty na to?Dziewczyny padają,ja padłam ale wstałam...i dalej działam zanim padnę...napisz tekst,jak to skrytykuję,przeredaguję i będzie ok...;)i zaraz potem wrzucam na bazarek ogłoszeniowy. Quote
Recommended Posts