Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 179
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pan Marek powiedział,że będzie biegała luzem po podwórku...poprzedni stary pies tych ludzi odszedł...jest jeszcze jeden mały psiak...to są sąsiedzi p.Marka...p.Marek zapraszał do siebie...kto wie może skorzystamy...i obejrzymy Fridę...;)

Posted

Marycha35 napisał(a):
Obejrzyjcie proszę i fot nastrzelajcie:) A nos suni będzie leczony?

Już jest leczony...i zabieg sterylizacji też już umówiony...a z wizytą pojedziemy a jakże...

Posted

Romka napisał(a):
Już jest leczony...i zabieg sterylizacji też już umówiony...a z wizytą pojedziemy a jakże...

Frida już po sterylizacji...pewnie jeszcze w tym tygodniu pojedzie do domu...

Posted

Frida zostaje w schronisku,domek rozmyślił się...nosek to alergia na słońce,trzeba będzie to smarować...OGŁOSZENIA TRZEBA JEJ ZROBIĆ ALE POTRZEBNY OPIS!!!

Posted

Potrzebuję informacji ile ma lat, jak trafiła do schronu, czy ma szczepienia...Jak zachowuje się na spacerach, ciężko jest robić opis nie znając psa, więc czekam na te podstawowe info i postaram się późnym wieczorem coś sklecić, bo w ciągu dnia ręce mam pełne <przyjemnej> pracy.

Posted

Figafiga napisał(a):
Potrzebuję informacji ile ma lat, jak trafiła do schronu, czy ma szczepienia...Jak zachowuje się na spacerach, ciężko jest robić opis nie znając psa, więc czekam na te podstawowe info i postaram się późnym wieczorem coś sklecić, bo w ciągu dnia ręce mam pełne <przyjemnej> pracy.

Trzeba będzie poczekać do soboty, bo Frida nie była jesczze poza schroniskiem.

Posted

Paula03 napisał(a):
Romciu ja mogę ogłosić Fridę i Kirke! Tylko po sobocie, jak już będą ładniejsze zdjęcia i czegoś się o nich dowiemy :)

Super a ja już coś wiem o Fridzie...ma około 2-3 lata ,ktoś wyrzucił ją na targowicy ,błąkała się kilka dni aż kto zgłosił ją do schroniska,pewnie musiała byc ślicznym małym szczeniaczkiem a potem znudziła się,jest zdrowa więc nie widzę innych powodów,chyba,ze się zgubiła.musiała być z ludżmi bo jest super łagodna i kontaktowa.Z tego można zrobić opis Figa...Kaju,Paula w sobotę bierzemy ją na spacer i zdjęcia robimy... a potem można ogłaszać...zaraz znajdzie dom zobaczycie!!!!:lol::lol::lol:

Posted

mamanabank napisał(a):
a to uczulenie można wyleczyć jakoś?

Raczej będzie tak zawsze reagować na słońce...koszt leczenia 30zł miesięcznie,tak przekazał mi p.Marek...

Posted

Romka napisał(a):
Raczej będzie tak zawsze reagować na słońce...koszt leczenia 30zł miesięcznie,tak przekazał mi p.Marek...

A czy już jest leczona? Czy trzeba jej pomóc? Czy dopiero w domu stałym? Wiesz coś?

Posted

mamanabank napisał(a):
A czy już jest leczona? Czy trzeba jej pomóc? Czy dopiero w domu stałym? Wiesz coś?

Jest już leczona...ale ten proces będzie trwał cały czas,nosek trzeba będzie smarować już zawsze...

Posted

Romka napisał(a):
Jest już leczona...ale ten proces będzie trwał cały czas,nosek trzeba będzie smarować już zawsze...

znaczy księżniczka filtrów potrzebuje :-) i domu, domu, domu nade wszystko!

Posted

Marycha35 napisał(a):
Taką sunię wywalić?!? Durnota ludzka jest bezdenna!!! Kochany psi nos:)

Marycha, Ty mi lepiej pomóż i napisz coś fajnego do ogłoszeń już dziś...co Ty na to?Dziewczyny padają,ja padłam ale wstałam...i dalej działam zanim padnę...napisz tekst,jak to skrytykuję,przeredaguję i będzie ok...;)i zaraz potem wrzucam na bazarek ogłoszeniowy.