samograj Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 Ale mi topik kurzem zasypało, i zarósł pajęczyną!!! TROCHĘ POSPRZATAŁAM I WKLEJAM COŚ CO DOSTAŁAM OD MARZENKI 18 Proszę bardzo, oto tickery __________________ Quote
& Gloria & Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Poproszę.... KARINA,odeszła za TM:placz: Poproszę więc o avek z KARINĄ. Kolorystyka najlepiej zielań-ciemna. (') (') (') ('):placz: Quote
samograj Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Ojejku, Strasznie Ci Współczuję:-( :-( :-( [*] [*] [*] Czy Mam Napisać Imię I Wstwić Symbol świeczki???? Quote
& Gloria & Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 samograj napisał(a):Ojejku, Strasznie Ci Współczuję:-( :-( :-( Czy Mam Napisać Imię I Wstwić Symbol świeczki???? :placz: TAK, bardzo proszę:-( Quote
samograj Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 TAK NA SZYBKO: JUTRO gogunia coś wymyśli, bo ja teraz mam chory bark i nie moge pracować na kompie za długo, zwłaszcza myszką! Quote
& Gloria & Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 samograj napisał(a):TAK NA SZYBKO: JUTRO gogunia coś wymyśli, bo ja teraz mam chory bark i nie moge pracować na kompie za długo, zwłaszcza myszką! BARDZO DZIĘKUJĘ! ŚLICZNE:loveu: Quote
samograj Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Jeszcze wczoraj zrobiłam KARINĘ z poświatą i na tęczowym tle, ale nie mogłam dostać sie na dogo: TEN MI SIĘ NAJBARDZIEJ PODOBA!!! KARINA JEST SZCZĘŚLIWA ZA TM!!! Quote
& Gloria & Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 samograj napisał(a):I jeszcze taki: :loveu: DZIĘKUJE BARDZO Quote
samograj Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Postanowiłam odkurzyć mój watek. Jesteś jeszcze kochany ADONISIE!!! Quote
samograj Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 Chciałam się przypomnieć i ...ale tu sie kurzu zebrało!!!!!!:crazyeye: Quote
Recommended Posts