Psiarka Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Ah ta Żmiłeczka. Ciągle ma "branie" jako model do przeróbek. Quote
Sonix Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Samograjko, robisz bannerki na zamówienie? ;) Quote
samograj Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 [quote name='Sonix']Samograjko, robisz bannerki na zamówienie? ;) Teraz to raczej gogunia, juz jest lepsza ode mnie!!! Ja zywcem nie mam czasu, co z resztą juz widać w moim rzadszym pobycie na dogo - wpadam i wypadam!!! Quote
APSA Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 I znowu siedzisz po nocach! Z czymś mi się to kojarzy... Madame Butterfly? (nie znam, widziałam tylko plakat) A mi się PhotoShop rozleciał :( nie chce się uruchomić. Muszę się teraz nauczyć GIMPa... Quote
samograj Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 APSA napisał(a):I znowu siedzisz po nocach! Z czymś mi się to kojarzy... Madame Butterfly? (nie znam, widziałam tylko plakat) A mi się PhotoShop rozleciał :( nie chce się uruchomić. Muszę się teraz nauczyć GIMPa... Qrcze, byłam już tak zmęczona, że nie załapałam takiego skojarzenia wklejając motyle, było po prostu puste miejsce (a robiłam przeróbki, bo czuwałam, wichura szalała za oknem niemiłosiernie, hałas taki, jakby tornado nadchodziło, na szczęście nie ma większych szkód) To ćwicz biedaku w gimpie, ja dziś ściagnęłam sobie instalkę do PSP, PS mi sie właśnie skończył!!! Quote
APSA Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 [quote name='samograj']Qrcze, byłam już tak zmęczona, że nie załapałam takiego skojarzenia To może nie powinnam mówić, że przez to krwawoczerwone tło z lasem Sherwood pierwsze skojarzenie miałam z Lady Makbeth :evil_lol: Doczytałąm, że noc miałaś nieciekawą, a raczej aż nazbyt ciekawą :shake: Quote
samograj Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 [quote name='APSA']To może nie powinnam mówić, że przez to krwawoczerwone tło z lasem Sherwood pierwsze skojarzenie miałam z Lady Makbeth :evil_lol: Doczytałąm, że noc miałaś nieciekawą, a raczej aż nazbyt ciekawą :shake: No to pierwsze lepsze, bliższe mojego charakteru, taka krwawa lady!!! Ale czy mogłabym zabić???:shake: :shake: :shake: Qrcze .....nie wiem.... ostatnio łatwo mnie z równowagi wyprowadzić... zaczynam sie bać siebie samej!!! APSA, coś w tym jest, przecież robiłam to podświadomie , tę przeróbkę, bardziej myśląc czy okno zostanie wepchnięte do pokoju przez wiatr czy nie.......:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Muszę zapytać KAŚKI (w końcu psychologie studiuje), może we mnie drzemie......... nie to nie możliwe...ale ten las, ta czerwień.... jak to dobrze, że te motyle wstawiłam:lol: :lol: :lol: :loveu: :multi: :multi: :multi: Teraz pytanie: czy dokonałam projekcji po ostatnich awanturach i nie mam sie co przejmować czy to najgorsze może nastąpić.......????:mad: :mad: :mad: APSA czas poszukać dobrego terapeuty. Prewencja rzecz święta!!!:razz: :razz: :razz: CO ZNACZY SAMOŚWIADOMOŚĆ!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
APSA Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 To ćwicz biedaku w gimpie Ćwiczę: Ale nie zawsze wszystko idzie, jakbym chciała... Quote
AnetaA Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Dziś zrobiłam cos takiego: Jak tam PSP?:D Quote
samograj Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 [quote name='APSA']Ćwiczę: Ale nie zawsze wszystko idzie, jakbym chciała... [quote name='aneta25']Dziś zrobiłam cos takiego: Jak tam PSP?:D ALE FAJNE PRZEZENTY!!!!:loveu: :loveu: :loveu: JA WCZORAJ JUZ NIE MIAŁAM SIŁY SIEDZIEĆ PRZY KOMPIE!!! PSP JESZCZE NIE ZAINSTALOWAŁAM - NIE WIEM CZY JEST SENS!!! TAK STRASZNIE MNIE BOLI TEN MÓJ ZWYRODNIAŁY BARK, ŻE NIE MOGĘ NAWET MYSZKI PROWADZIĆ, NAWET MAM DZIŚ PROBLEMY Z PISANIEM NA DOGO:placz: :placz: :placz: KLĘSKA!!! POSMAROWAŁAM FASTUM I NIE POMAGA!!! CZARNO WIDZĘ MOJE POSTĘPY W PRZERÓBKACH!!! Dziś muszę napisać 10 stron maszynopisu - opis inwentaryzacyjny Kościoła, a tak mnie boli:placz: :placz: :placz: Quote
samograj Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 APSA napisał(a):uj, niedobrze :shake: A drugą ręką nie dasz rady myszki trzymać? APSIU, jak??? Wyuczyłam się tylko prawą, może jakby Skinner dał mi jakiś pociagający bodzieć to miałabym motywację do szybkiego opanowania lewej ręki, na razie lewica mi się źle kojarzy:mad: :mad: :mad: Co do LADY MAKBET, to chyba mozna to wytłumaczyc mniej dramatycznie dla mnie!!! Za oknami wiatr ruszał łysymi gałęziami (las bez liści), tylko ja czuwałam (moja fotka), byłam w centrum cyklonu (wtopiłam siebie w las), bałam się, że nas drzewo przygniecie => katastrofa- krew (czerwień), żeby dodać sobie odwagi i odwrócic uwage (beztroskie motylki) WOT I WSIO!!! Psychoanaliza nie potrzebna:lol: To raczej praca na odreagowanie sytuacji!!! Quote
małyskrzat Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 no i to jest dobre jak siedzisz przy kompie i coś jesz prawą ręką a chcesz prześledzić jakiś wątek to siłą rzeczy mycha w lewą;) Quote
APSA Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Mała Żmiłka leworęczna: Rysunek wykonany od początku do końca ręką lewą :p Edit: Zmieniłam ze skanu na zdjęcie, bo skaner "psuje" obrazek :-/ Quote
samograj Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 [quote name='APSA']Mała Żmiłka leworęczna: Rysunek wykonany od początku do końca ręką lewą :p Edit: Zmieniłam ze skanu na zdjęcie, bo skaner "psuje" obrazek :-/ E, bo ty masz obie półkule mózgowe identyczne:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: SUPER!!! CHYBA NAWET WIĘCEJ W NIM ARTYZMU NIŻ W PRAWORĘCZNYCH!!! Quote
APSA Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 SUPER!!! CHYBA NAWET WIĘCEJ W NIM ARTYZMU NIŻ W PRAWORĘCZNYCH!!!To na pewno, ale na podobnej zasadzie, co artyzm w pracy 3-letniej Goguni ;) Prawą rękę mam wyćwiczoną, lewej brakuje precyzji. Nie umiem lewą ręką kolorować, tzn. kryć powierzchni kolorem. Tu poszłam na skróty i wzięłam rudą pstelę suchą :p Quote
samograj Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 Nie bądź taka skromna!!! A ja dziś, ot tak sobie, otwarłam tego diabła:diabloti: PSP i coś mi takiego wyszło, nic wielkiego, ale satysfakcjonuje mnie sam fakt ruszenia z miejsca: Quote
APSA Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Nie jestem skromna :eviltong: Zgodzę się, że rysuję ładnie, lewą ręką też :p, ale ja jestem umysł typowo analityczny i do zamierzonego artyzmu raczej niezdolny. (umysł ścisły + trochę zdolności = ściśle fotograficzne rysunki, prawie ;)) Jednak rzuciłaś wyzwanie PSPowi! :multi: Powiedz mi, skąd się bierze tego PSPa? Za jakiś czas powinnam mieć więcej czasu i chętnie bym się pouczyła grafiki :) Quote
samograj Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 WITAJ T.A.U.*!!!:razz: Tutaj masz link do 30-dniowego triala PSPX PL , ściągnij, zainstaluj i do dzieła!!! ASTI!! Dzięki :) *) TYPOWO ANALITYCZNY UMYSŁ Quote
małyskrzat Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [quote name='samograj']Nie bądź taka skromna!!! A ja dziś, ot tak sobie, otwarłam tego diabła:diabloti: PSP i coś mi takiego wyszło, nic wielkiego, ale satysfakcjonuje mnie sam fakt ruszenia z miejsca: i diabeł pokonany:evil_lol: teraz już z g ó r k i Quote
małyskrzat Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 samograj napisał(a): ŚLICZNE! A co to spać nie możesz? czy tak wcześnie wstajesz? Quote
Recommended Posts