samograj Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 DZIEKI!!! :loveu: :loveu: :loveu: LUBIĘ PREZENTY:loveu: :loveu: :loveu: WŁAŚCIWIE POTRZEBUJĘ BANNER 4 CZŁONOWY: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=30968 KOREK I RUDA na zdjęciu i tytuł Za TM http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=33394 PRZERÓBKI-jakaś przeróbka ŻMIŁKI (z tych co juz są) i tytuł ADONIS VERNALIS http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=29385&page=16 PALETA lub tysunek i tytuł RYSUNKI http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=29385 I SAMOGRAJ Quote
aga =] Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 heh, twoje banerki do coraz większej ilości stron odsyłają ;) Quote
aga =] Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 nie przestawaj rysować, bo dobrze Ci idzie a nawet bardzo ;) Quote
Rybc!a Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Samograj, zazdroszczę ci galerii. Widać, że każdy chętnie coś dla ciebie robi. Quote
samograj Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 [quote name='APSA']Jest tyle różnych wątków, że już sama nie wiem, gdzie to wkleić :) Też mi się podoba ten papier, a ma pewnie ze 20 lat jeśli nie więcej :lol: Rysuję delikatnie, kiedy zależy mi na efekcie i się boję, żeby nic nie zepsuć BARDZO CI DZIEKUJĘ!!! JEST ŚLICZNY, NAPRAWDĘ PIĘKNY:loveu: :loveu: :loveu: I TA PRZERÓBKA (MOJE MIŁOŚCI NA TLE NIEBA) ACH, POPŁAKAŁAM SIE ZE WZRUSZENIA!!! Quote
tamiczek Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 [quote name='samograj']BARDZO CI DZIEKUJĘ!!! JEST ŚLICZNY, NAPRAWDĘ PIĘKNY:loveu: :loveu: :loveu: I TA PRZERÓBKA (MOJE MIŁOŚCI NA TLE NIEBA) ACH, POPŁAKAŁAM SIE ZE WZRUSZENIA!!! To w końcu jest Radulka czy Rudulka :crazyeye: :crazyeye: Quote
samograj Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 [quote name='tamiczek']To w końcu jest Radulka czy Rudulka :crazyeye: :crazyeye: Z WRAŻENIA NIE ZAUWAŻYŁAM- RUDA czyli RUDULKA, KOREK czyli KORASEK Quote
tamiczek Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 [quote name='samograj']Z WRAŻENIA NIE ZAUWAŻYŁAM- RUDA czyli RUDULKA, KOREK czyli KORASEK co ty bys zrobiła bez swojej córeczki Tamiczek :mad: :mad: :mad: Quote
APSA Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 POPRAWIONE [SIZE=2]przepraszam za zamieszanie z imieniem, ślepota nie radość :evil_lol: a na dodatek to PIERWSZA przeróbka, którą robiłam Quote
aga =] Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 samograj korek ruda ZMILKA samograj samograj samograj Quote
samograj Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 'aga = napisał(a):;2358236']samograj korek ruda ZMILKA samograj samograj samograj aga=] LEKARZA MAM WEZWAĆ??? Quote
samograj Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 [quote name='APSA'] POPRAWIONE [SIZE=2]przepraszam za zamieszanie z imieniem, ślepota nie radość :evil_lol: [SIZE=3]a na dodatek to PIERWSZA przeróbka, którą robiłam PIERWSZA I TAKA DOBRA??? [quote name='APSA']A czy mogłabym prosić w zamian o portret PSic, taki w stylu Nemroda i Szabli? BARDZO mi się Twoje rysunki podobają :loveu: Mogę się grzecznie ustawić w kolejce i poczekać, nawet i sto lat ;-) Mogę zrobić, ale ...miałabym prośbę , abyś mi trochę ułatwiła.... mogłabyś je umieścić razem tak, jak zrobiła to ZPR - taka mała przeróbeczka - a będzie mi o wiele łatwiej (tak jak Korek i Ruda razem) Quote
samograj Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 [quote name='APSA']Bo ja jestem ambitna perfekcjonistka :evil_lol: Jasne, jak zrobię, to Ci podeślę, a na dziś dobranoc DOBRANOC!!! Quote
samograj Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 DZIŚ gogunia ZROBIŁA MI PREZENT - pierwaszy raz coś przerobiła, mam nadzieje,że opanuje jakis fajny program i będzie robić mi bannerki: Quote
samograj Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 OJ!!! :loveu: ZNOWU NIESPODZIANKA:loveu: dzięki Quote
samograj Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 SERIA ZDJĘĆ Z CZADEM NA KOCYKU Z ŁAPKAMI: I ŻMIŁKA JESIENNA UMIZGI DO YETIEGO ZNALAZŁAM ZDJĘCIE MAŁEJ ŻMIŁKI JAK ATAKUJĘ BRATA Quote
zpr Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='samograj']SERIA ZDJĘĆ Z CZADEM NA KOCYKU Z ŁAPKAMI: Ślicznie wygladają piesie!!!!:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Kamila Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Psiaki jak zwykle cudne i jak kocyk sliczny maja :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts