Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

(*) Smutne miał życie ten pies. Ale też tak wiele osób było zainteresowanych jego losem, tylu chciało pomóc i wciąż tu zagląda. Będę o tobie pamiętać Sako.

Posted

Przypominam.

[quote name='Maupa4']Witam.

Przed chwilą wątek Sako został przeniesiony do działu "Tęczowy Most" w związku z tym zmienił się również moderator tego wątku.

Od teraz wszystkie posty łamiące w jakikolwiek sposób Regulamin Forum będą kasowane bez ostrzeżenia.
Dyskusję na temat "hospicjum" proszę prowadzić nadal na wątku "hospicjum".

Pozdrawiam.

I dwa posty zostały usuniete.

Posted

róża35 napisał(a):
Sakuś,dzisiaj miesiąc , jak przekroczyłeś TM,kochany....

Mamo! A mnie wydaje sie, że mineła wiecznośc:(
Sako już nic nie boli
ale nas chyba nie przestanie jeszcze długo, długo boleć:(

Posted

[quote name='malizna78']Mamo! A mnie wydaje sie, że mineła wiecznośc:(
Sako już nic nie boli
ale nas chyba nie przestanie jeszcze długo, długo boleć:(

no chyba długo będziemy pamiętać sakusiu twoje cierpienie

• 5 weeks later...
Posted (edited)

Śledziłam ten wątek do samego końca. Cieszę się, ża Sako zaznał ciepła i miłości przed śmiercią.

Edited by strix
Posted (edited)

Pamiętać będziemy b.dlugo o Sako i jego cierpieniach zaznanych tam ,gdzie zamiast opieki spotkal zimną ,wyrachowaną obojętność i cyniczne podejście kobiety o lodowatym sercu w ktorym nie bylo nigdy i nie będzie miejsca na ludzkie podejście i należyte traktowanie zwierząt oddanych jej po opiekę. Tam liczyły się tylko pieniądze ,ktorych przysparzaly jej te bezbronne,bezdomne psy ,ratowane przez dobrych ludzi .Niech na zawsze losy Sako ,Toro ,Retro i innych psów ,ktore trafily do tej Diany P. będą jej wyrzutem sumienia ,jesli ta istota bezduszna je w ogole posiada. A te wszystkie poniewierane,dręczone i głodzone psy niech się jej śnią w koszmarnych snach do konca jej życia.I tu mam nadzieję,że istnieje jednak piekło i tam dokona się należyta kara dla takich potworow jak ta czarownica/wiedzma .

Edited by Olga7
  • 1 month later...