Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

gosia2313 napisał(a):
A nie ma kogoś kto wziął by go na darmowy DT? :(
Biedny psiak ; ((

A on chodzi sam jeszcze ?

Wiesz co z tego co się orientuje to takich BDT jest malutko i zazwyczaj są wypełnione psiakim po brzegi :(:( A Sako to psiak wymagający stałej opieki człowieka i weterynaryjnej:( Chodzi sam,ale jednak ciągle potyka się,a są momenty,że w ogole nie moze sie podnieść :(:(Mimo tego dziarsko idzie na spacerze i chce przezywać każdą chwilę na powietrzu jak najcudowniej może !

Posted

Dziewczyny,nie będę mogła pomóc finansowo,przynajmniej nie teraz...porozsyłałam trochę wątek...może dziewczyny od owczarków zjawią się tu...tyle teraz mogę zrobić...

Posted

Romka napisał(a):
Dziewczyny,nie będę mogła pomóc finansowo,przynajmniej nie teraz...porozsyłałam trochę wątek...może dziewczyny od owczarków zjawią się tu...tyle teraz mogę zrobić...

To również ogromna pomoc :) Bardzo dziękujemy :)

Posted

Romka napisał(a):

To i tak duża pomoc !!! Dziękuję !

Lu_Gosiak napisał(a):
dzieki za zaproszenie:)
u Czarodziejki Onki maja raj...niewiem czy ma miejsce - moze warto zapytac

Z tego co pisała na wątku to miejsce jest..tylko ciągle czekamy na szczegoly.

Posted

U mnie koszt utrzymania psa to 300 zł/mc + koszty ewentualnego leczenia i suplementacji. Jeżeli Sako miałby trafić do mnie to chciałabym, żeby był dokładnie zdiagnozowany, aby nie wozić go do weta. Mam tu wetki blisko, ale specjalistyczna lecznica jest 35 km stąd.

Posted

Czarodziejka napisał(a):
U mnie koszt utrzymania psa to 300 zł/mc + koszty ewentualnego leczenia i suplementacji. Jeżeli Sako miałby trafić do mnie to chciałabym, żeby był dokładnie zdiagnozowany, aby nie wozić go do weta. Mam tu wetki blisko, ale specjalistyczna lecznica jest 35 km stąd.

Dziękujemy za odpowiedź :) Teraz najważniejsza rzecz musimy zebrać deklaracje aby SAKO mógł pojechać zamiast wrócić do schroniska :( Cioteczki prosimy choćby po 5/10 zł :(

Posted

Martika robimy bazar dla niego na dt u Czarodziejki?
Będę miała teraz chodliwsze fanty ;-)
jak tak to puść mi Kochana jeszcze raz adres mailowy, a ja prześlę zdjęcia z opisem.
Dziewczyny dorzućcie się do bazarku, żebyśmy uzbierały chociaż 300zł

Posted

Dzięki gosia2313 wszystko się zgadza ;)

[quote name='piescofajnyjest']witam serdecznie! deklaruje 30 zl miesiecznie! wyslijcie mi wiadomosc z adresem domowym!!-w tym momencie tylko tak moge wysylac:)

[quote name='jz10']Deklaruje wpłatę miesięczną 20 zł.
Proszę o przesłanie konta.
Pozdraiwam, Asia

Bardzo dziękujemy :multi::multi: Wysyłam już nr konta :loveu:

Posted

piescofajnyjest napisał(a):
witam serdecznie! deklaruje 30 zl miesiecznie! wyslijcie mi wiadomosc z adresem domowym!!-w tym momencie tylko tak moge wysylac:)

Cioteczko...dziękuję, wiedziałam że zajrzysz :loveu:

Posted

BERKANO napisał(a):
Martika robimy bazar dla niego na dt u Czarodziejki?
Będę miała teraz chodliwsze fanty ;-)
jak tak to puść mi Kochana jeszcze raz adres mailowy, a ja prześlę zdjęcia z opisem.
Dziewczyny dorzućcie się do bazarku, żebyśmy uzbierały chociaż 300zł

Dziękujemy kochana:multi: Każda pomoc się liczy :loveu: