gosia2313 Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 A nie ma kogoś kto wziął by go na darmowy DT? :( Biedny psiak ; (( A on chodzi sam jeszcze ? Quote
Beatkaa Posted June 11, 2011 Author Posted June 11, 2011 Ktoś z Naszej-klasy wpłaci jednorazową deklarację :multi: Quote
Beatkaa Posted June 11, 2011 Author Posted June 11, 2011 gosia2313 napisał(a):A nie ma kogoś kto wziął by go na darmowy DT? :( Biedny psiak ; (( A on chodzi sam jeszcze ? Wiesz co z tego co się orientuje to takich BDT jest malutko i zazwyczaj są wypełnione psiakim po brzegi :(:( A Sako to psiak wymagający stałej opieki człowieka i weterynaryjnej:( Chodzi sam,ale jednak ciągle potyka się,a są momenty,że w ogole nie moze sie podnieść :(:(Mimo tego dziarsko idzie na spacerze i chce przezywać każdą chwilę na powietrzu jak najcudowniej może ! Quote
Martika&Aischa Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Beatkaa napisał(a):Ktoś z Naszej-klasy wpłaci jednorazową deklarację :multi: Super :) oby więcej ludzi o wielkim sercu się odezwało :) Quote
Romka Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Dziewczyny,nie będę mogła pomóc finansowo,przynajmniej nie teraz...porozsyłałam trochę wątek...może dziewczyny od owczarków zjawią się tu...tyle teraz mogę zrobić... Quote
Martika&Aischa Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Romka napisał(a):Dziewczyny,nie będę mogła pomóc finansowo,przynajmniej nie teraz...porozsyłałam trochę wątek...może dziewczyny od owczarków zjawią się tu...tyle teraz mogę zrobić... To również ogromna pomoc :) Bardzo dziękujemy :) Quote
Lu_Gosiak Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 dzieki za zaproszenie:) u Czarodziejki Onki maja raj...niewiem czy ma miejsce - moze warto zapytac Quote
Romka Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Ja też wysłałam prośbę do Czarodziejki...i widzę,że bela51 już tu jest...bardzo się cieszę... Quote
majowa Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 jak zrobicie plakat, proszę o taki w formie jpg, powieszę u siebie na uczelni Quote
Romka Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 UBOCZE napisał(a):Chociaż podniosę i zaznaczę...:-( Ubocze jak zawsze wszędzie tam gdzie staruszek potrzebuje pomocy...dobrze,że jesteś... Quote
Beatkaa Posted June 11, 2011 Author Posted June 11, 2011 Romka napisał(a):Dziewczyny,nie będę mogła pomóc finansowo,przynajmniej nie teraz...porozsyłałam trochę wątek...może dziewczyny od owczarków zjawią się tu...tyle teraz mogę zrobić... To i tak duża pomoc !!! Dziękuję ! Lu_Gosiak napisał(a):dzieki za zaproszenie:) u Czarodziejki Onki maja raj...niewiem czy ma miejsce - moze warto zapytac Z tego co pisała na wątku to miejsce jest..tylko ciągle czekamy na szczegoly. Quote
Czarodziejka Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 U mnie koszt utrzymania psa to 300 zł/mc + koszty ewentualnego leczenia i suplementacji. Jeżeli Sako miałby trafić do mnie to chciałabym, żeby był dokładnie zdiagnozowany, aby nie wozić go do weta. Mam tu wetki blisko, ale specjalistyczna lecznica jest 35 km stąd. Quote
gosia2313 Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Proszę, zrobiłam takie plakat, sprawdźcie czy wszystko jest Okej Quote
Martika&Aischa Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Czarodziejka napisał(a):U mnie koszt utrzymania psa to 300 zł/mc + koszty ewentualnego leczenia i suplementacji. Jeżeli Sako miałby trafić do mnie to chciałabym, żeby był dokładnie zdiagnozowany, aby nie wozić go do weta. Mam tu wetki blisko, ale specjalistyczna lecznica jest 35 km stąd. Dziękujemy za odpowiedź :) Teraz najważniejsza rzecz musimy zebrać deklaracje aby SAKO mógł pojechać zamiast wrócić do schroniska :( Cioteczki prosimy choćby po 5/10 zł :( Quote
piescofajnyjest Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 witam serdecznie! deklaruje 30 zl miesiecznie! wyslijcie mi wiadomosc z adresem domowym!!-w tym momencie tylko tak moge wysylac:) Quote
jz10 Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Deklaruje wpłatę miesięczną 20 zł. Proszę o przesłanie konta. Pozdraiwam, Asia Quote
BERKANO Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Martika robimy bazar dla niego na dt u Czarodziejki? Będę miała teraz chodliwsze fanty ;-) jak tak to puść mi Kochana jeszcze raz adres mailowy, a ja prześlę zdjęcia z opisem. Dziewczyny dorzućcie się do bazarku, żebyśmy uzbierały chociaż 300zł Quote
Felka z Bagien Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Jestem na zaproszenie Martiki &Aischa.Niestety w tej chwili nie mogę pomóc finansowo, ale będę pamiętała:-( Quote
Beatkaa Posted June 12, 2011 Author Posted June 12, 2011 Dzięki gosia2313 wszystko się zgadza ;) [quote name='piescofajnyjest']witam serdecznie! deklaruje 30 zl miesiecznie! wyslijcie mi wiadomosc z adresem domowym!!-w tym momencie tylko tak moge wysylac:) [quote name='jz10']Deklaruje wpłatę miesięczną 20 zł. Proszę o przesłanie konta. Pozdraiwam, Asia Bardzo dziękujemy :multi::multi: Wysyłam już nr konta :loveu: Quote
rencia42 Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Jestem i ja podajcie konto na razie jednorazowo poratuje. Quote
bela51 Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Dostalam prosbe o pomoc. Postaram sie wspierac Sako doraźnie, ale kolejnej stalej deklaracji juz nie udźwigne.:-( Quote
Martika&Aischa Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 piescofajnyjest napisał(a):witam serdecznie! deklaruje 30 zl miesiecznie! wyslijcie mi wiadomosc z adresem domowym!!-w tym momencie tylko tak moge wysylac:) Cioteczko...dziękuję, wiedziałam że zajrzysz :loveu: Quote
Martika&Aischa Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 jz10 napisał(a):Deklaruje wpłatę miesięczną 20 zł. Proszę o przesłanie konta. Pozdraiwam, Asia Dziękujemy:multi: Quote
Martika&Aischa Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 BERKANO napisał(a):Martika robimy bazar dla niego na dt u Czarodziejki? Będę miała teraz chodliwsze fanty ;-) jak tak to puść mi Kochana jeszcze raz adres mailowy, a ja prześlę zdjęcia z opisem. Dziewczyny dorzućcie się do bazarku, żebyśmy uzbierały chociaż 300zł Dziękujemy kochana:multi: Każda pomoc się liczy :loveu: Quote
Recommended Posts