Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

KAsiu-bardzo mi przykro-płaczę razem z Tobą....wtedy gdy Sako walczył do mnie Jubu przywiózł z daleka staruszka jamnisia.....:placz::placz:.....

SAKO.....już bez bólu biegaj za TM ...pozdrów nasze psiaki tam.......do zobaczenia Dzielny

Posted

[quote name='ulka 1108']czytałam wątek po cichu, chciałam, żeby było zakończenie jak w bajce: a teraz żyli długo i szczęśliwie, ale dla Sako pomoc przyszła za późno, dziękuję winter7 za wspaniałą opiekę i walkę do końca, za to jego oprawczyni życzę żeby spotkało ją wszystko co najgorsze, powinna mieć piekło tu na ziemi, śpij spokojnie Sakuniu
.... w tym swoim raju............

Posted

Sako od ciebie biedny psiaku zaczełam walke z tym rajem ,czyli piekłem ,które stworzył ci człowiek ..niestety dla ciebie za późno.....uratujmy innych pobratymców niedoli...

Sako ,gdybym zobaczyła taka twoja fotkę to bym nawet nie czytała pewnie wątku ,ale zobaczyłam inną i wiedziałam ,ze to nie raj ...:-(
Kasia ,Winter ....ściskam //

Posted

Sako za TM
Wam, ( Winter, Kajka i innym) , dziękuję za to,że Sako dostał swoją szansę,że nie odszedł gdzieś na betonie,że udało Wam się odczarować tzw raj u czrarodziejki....
Tam nie było hospicjum, tam była umieralnia......

Posted

[quote name='anula42']dziewczyny czy tak warto ciągnąć taką kampanię nienawiści? .....[/QUOTE]
A dlaczego dziś musimy żegnać (*)Sakunia(*)????
To nie kampania nienawiści, to tylko żal i stwierdzenie faktów.... po prostu.......

Posted (edited)

a dla mnie to porażka człowieczeństwa- kiedy "weszłam" tu rok temu bardzo się cieszyłam, że znalazłam przyjaciół, kogoś komu mogłam zaufać ..a mówiliście że to była wina Czarodziejki...naprawdę myślicie że ONA chciała źle?

Edited by anula42
Posted

[quote name='anula42']a dla mnie to porażka człowieczeństwa- [/QUOTE]
czyjego ? .... rozwiń tą myśl.
Bo chciałam dodać , że byłaś tu jedną z głównych klaskarek , pomysłów nie było , ale humor dopisywał.

Posted

[quote name='anula42']a dla mnie to porażka człowieczeństwa- [/QUOTE]

I Tu sie z Tobą zgodzę. To co stało się z Sako, to co działo sie w TAMTYM miejscu, co zrobiła pani CZ. dla "kasy"- to porażka człowieczeństwa. Nikt tu lepiej tego nie ujał.

Posted

Sakuś miało być już tylko lepiej, tyle osób trzymało za ciebie kciuki. :( Tak ciężko uwierzyć... :placz::placz::placz:

Winter ogromne podziękowania za to, że tak walczyłaś o Sakusia i dałaś mu wspaniały dom na ostatnie chwile.

Posted

[quote name='wapiszon']Vectra, myślałam, że te chwile będą bez kłótni :(
Sako
[*]
[*]
[*]
Winter bardzo dziękuję.[/QUOTE]
Ja się nie kłócę , uwierz !!!!! próbuje wyprosić , odrobinę pokory.
Ale się nie da.
Sorrki !!

Posted

Wczoraj decyzja o zyciu Sakusia miala zapasc. Wiadomo bylo, ze piesek TAK zyc nie moze. Zlapalysmy sie z Kasia ostatniej szansy tak , jak tonacy chwyta sie brzytwy. Ostatnia diagnoza.....szansa byla. Dr znalazl przyczyne, bazposrednia przyczyne- ucisk, spowodowany ......kiedys napisze dokladniej.Na razie nie moge .
Wiedzialysmy, ze srodoperacyjnie moze sie okazac roznie:( Sakus nic nie tracil ...., a mogl tylko zyskac ZYCIE, mimo, ze byl bardzo wyniszczonym psem. Podjelysmy z Kasia i dr ryzyko.
Pojawila sie szansa. Dr mowil: wierzmy, ze nic innego nie wyjdzie, bo ta urazowa zmiana, ktora paralizowala Sako jest do usuniecia. Pies byl wyniszczony, ale szansa, realna szansa byla. Srodoperacyjnie okazalo sie , ze po usunieciu przyczyny , zmiany byly tak ogromne, ze......szanse zmalaly do zera .
Jaka inna mozna bylo podjac decyzje?
Kasia ryczy bez przerwy , a ja? ...mnie trafia szlag jak mozna bylo psa tak zniszczyc , jak mozna bylo pozwolic gnic mu miesiacami? Sako nie chodzil przynajmniej kilka miesiecy, a nie tygodni ..jak to bylo opisywane na watkach. Klamstwo i manipulacja!

Posted

[quote name='Kajka_72']
K jak mozna bylo psa tak zniszczyc , jak mozna bylo pozwolic gnic mu miesiacami? Sako nie chodzil przynajmniej kilka miesiecy, a nie tygodni ..jak to bylo opisywane na watkach. Klamstwo i manipulacja![/QUOTE]
Jak mozna? Dla kasy- to napewno. Ale teraz juz wiem (bo czytam watki- od deski do deski - psów u Czarodziejki), że było cos jeszcze. I chyba nie tylko ja wiem..

Posted

[quote name='Kajka_72']Wczoraj decyzja o zyciu Sakusia miala zapasc. Wiadomo bylo, ze piesek TAK zyc nie moze. Zlapalysmy sie z Kasia ostatniej szansy tak , jak tonacy chwyta sie brzytwy. Ostatnia diagnoza.....szansa byla. Dr znalazl przyczyne, bazposrednia przyczyne- ucisk, spowodowany ......kiedys napisze dokladniej.Na razie nie moge .
Wiedzialysmy, ze srodoperacyjnie moze sie okazac roznie:( Sakus nic nie tracil ...., a mogl tylko zyskac ZYCIE, mimo, ze byl bardzo wyniszczonym psem. Podjelysmy z Kasia i dr ryzyko.
Pojawila sie szansa. Dr mowil: wierzmy, ze nic innego nie wyjdzie, bo ta urazowa zmiana, ktora paralizowala Sako jest do usuniecia. Pies byl wyniszczony, ale szansa, realna szansa byla. Srodoperacyjnie okazalo sie , ze po usunieciu przyczyny , zmiany byly tak ogromne, ze......szanse zmalaly do zera .
Jaka inna mozna bylo podjac decyzje?
Kasia ryczy bez przerwy , a ja? ...mnie trafia szlag jak mozna bylo psa tak zniszczyc , jak mozna bylo pozwolic gnic mu miesiacami? Sako nie chodzil przynajmniej kilka miesiecy, a nie tygodni ..jak to bylo opisywane na watkach. Klamstwo i manipulacja!
Straszne to jest!!!!!!!!!!!!!! Okrutne!!!!!!!!!!!!!
Ale zło wraca, i nie jestem mściwa, ale życzę tym właśnie "opiekunom" co by w ich przypadku sie to sprawdziło i wróciło po stokroć!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='ania shirley']Jak mozna? Dla kasy- to napewno. Ale teraz juz wiem (bo czytam watki- od deski do deski - psów u Czarodziejki), że było cos jeszcze. I chyba nie tylko ja wiem..

a co było jeszcze?, bo ja nie wiem.

Posted

[quote name='Kajka_72']. Ostatnia diagnoza.....szansa byla. Dr znalazl przyczyne, bazposrednia przyczyne- ucisk, spowodowany ......kiedys napisze dokladniej.Na razie nie moge .
[/QUOTE]
obawiam się, że domyślam się, co mogło być przyczyną po przeczytaniu kilku ostatnich wpisów na wątku "hospicjum":angryy::-(:-(