Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='xxxx52']Nie umaral w garazu ,ale zostal uspiony.nalezy wiedziec dlaczego go uspili ,ponoc to byla drobnostka ,ktora nalezalo usunac?czy to byl blad w dziele?[/QUOTE]

xxxx52, czy Ty umiesz czytać?Jeśli umiesz, to przeczytaj post Kajki_72. z 21.51.

Posted

[quote name='xxxx52']Nie umaral w garazu ,ale zostal uspiony.nalezy wiedziec dlaczego go uspili ,ponoc to byla drobnostka ,ktora nalezalo usunac?czy to byl blad w dziele?[/QUOTE]

MAŁO CI AFER? NOWEJ SZUKASZ??

sako...(*) strasznie mi przykro pieseczku :(

Posted

To tylko pies, tak mówisz
Tylko pies...
A ja ci powiem
Że pies to często więcej niż
Człowiek
On nie ma duszy, mówisz...
Popatrz jeszcze raz...
Psia dusza większa jest od psa
I kiedy uśmiechasz się do niej
Ona się huśta na ogonie
A kiedy się pożegnać trzeba
I psu czas iść do psiego nieba
To niedaleko przecież pies wyrusza
Z tobą zostanie jego dusza...
Sako

• spij spokojnie
    B.Borzymska

• Posted

i dla tych pięknych magnetyzujących oczek , będę do Ciebie tu wracać by Cie ciągle pamiętać, trzymałam kciuki naprawdę.
    doczytałam na drugim wątku ze tam gdzie Mieszkałeś w tym "hoteliku" ten garaż nie miał nawet drzwi,..ale to nie miejsce by to komentować

Tam gdzie Jesteś na pewno już biegasz szczęśliwy, jak spotkasz Małego Brązowego z rozerwanym uszkiem to mój Fuks,...On tez już biega ile sił w łapkach. Żegnaj Malutki, a Wam Kochane dziękuje za walkę o niego.

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Okrutne to i smutne.... (*)Sakuniu Kochany(*)[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Kiedy zwierzę umiera, udaje się w to specjalne miejsce, które dla nas pozostających tutaj jest niedostępne.
    Są tam łąki i wzgórza dla wszystkich naszych Wyjątkowych Przyjaciół więc mogą razem bawić się i biegać.
    Jest mnóstwo jedzenia, wody i słońca nasi Przyjaciele żyją w cieple i dostatku.
    Wszystkim zwierzętom, które były chore i stare zostaje przywrócone zdrowie i wigor;
    ranne i okaleczone zostają uzdrowione i są znowu silne, dokładnie takie jakie pozostały w naszych wspomnieniach i snach z dni minionych.
    Są tam szczęśliwe i zadowolone z wyjątkiem jednej, małej rzeczy: każde z nich tęskni za kimś wyjątkowym, za kimś kto pozostał.
    Razem bawią się i biegają, ale przychodzi taki dzień, kiedy jedno z nich nagle zatrzymuje się i spogląda w dal...

Jego błyszczące oczy patrzą uważnie; jego ciało zaczyna drżeć...
    Raptem oddziela się od innych, leci przez zieloną trawę, szybciej i szybciej...
    Poznał Cię!
    I kiedy Ty i Twój Przyjaciel wreszcie się spotkaliście,
    przytulacie się do siebie w radości ponownego połączenia nigdy nie będziecie rozdzieleni.
    Deszcz szczęśliwych pocałunków na Twojej twarzy, ręce tulą ukochaną głowę, znów patrzysz w te ufne oczy,
    które tak dawno odeszły z Twojego życia, ale na zawsze pozostały w sercu...
    [SIZE=6]Razem przechodzicie przez Tęczowy Most...
    [/FONT]

Posted

Kasiu - życzę Ci dużo siły Kochana!!!
    Tyle zrobiłaś dla Sakusia, dzięki Tobie nie umierał w samotności, dzięki Tobie poczuł, co znaczy być Kochanym.....
    Brak mi słów - okrutnie mi smutno i przykro.........

Posted

(*) biegaj kochany......dziękuję że byłeś i dzięki Tobie ten koszmar w raju dobiega końca....już więcej to się nie powtórzy,uczymy się na błędach....Bądź szczęśliwy i teraz już nic cię nie boli...

Posted

Sakuniu kochany,tak nam wszystkim smutno,nie zobaczymy już twoich
    mądrych oczek,biegaj szczęśliwy bez bólu.
    Winter i wszystkim,którzy pomagali Sakusiowi serdecznie dziękuję i wspólczuję.

Posted

Tak mi strasznie przykro,choć tak krótko u niego byłam.....:( :( :( jak dobrze że dałyście mu choć chwile ciepła,pełnego brzuszka i zamiast pały i kagańca powód by te oczka rozjasniły się radością! BYło warto!!!

niektórzy to nie potrafią nic do wiadomości przyjąć-jak się nie dało gdzie idziej to choć u operującego poszukac winy, co? zamiast u rajskiej tfu..opiekunki...

Posted

Brak mi już słów i łez........................:-(:placz:

Sakusiu
    [*] dobrze, że zobaczyłeś iż nie wszyscy ludzie są źli.................szkoda, że tak późno...............
    Żegnaj piesku......:(

Posted

:-(:-(:-(
    jeśli zmiany były nieodwracalne to była słuszna decyzja, nigdy by nie wstał:-( Winter podjęła wszelkie działania by go ocalić i wyleczyć do końca wyczerpując wszystkie możliwości, by nie zgnił za życia...
    Kasiu dziękujemy Ci ,że dałaś mu na koniec jego drogi swoje serce i troskliwą opiekę, jesteśmy z Tobą i łączymy się w smutku..
    Zegnaj dzielny Sakulku :candle:

Posted

ojejku :(....
    szkoda psiaka, ale już nigdy nicgo nie będzie bolało...

Sako [']...

A ja zapytam, może nie na miejscu, ale dla mnie ważne:
    z tego co wyczytałam winter ma doświadczenie jesli chodzi o neurologiczne schorzenia psów, ma jakąś wiedzę z tego zakresu, prawda?
    mogłabym poprosić (za jej zgodą) o wysłanie mi jej numeru telefonu?
    chciałabym pogadać ad. jednego przypadku, bo jestem w zasadzie w kropce...

Posted

Sako- pisałam ,ze bedziesz symbolem "wygnania RAJU z garażu" . Myślałam, miałam nadzieję,że zdrowym ,żywym , biegającym.... Cóż, stało się inaczej... Dzieki Tobie i przede wszystim dzięki WINTER następne psy nie bedą ZDYCHAĆ (to cytat pani CZ.) w rajskim garażu- głodzone z karę , z "kręconymi " uszami...

Posted

czytałam wątek po cichu, chciałam, żeby było zakończenie jak w bajce: a teraz żyli długo i szczęśliwie, ale dla Sako pomoc przyszła za późno, dziękuję winter7 za wspaniałą opiekę i walkę do końca, za to jego oprawczyni życzę żeby spotkało ją wszystko co najgorsze, powinna mieć piekło tu na ziemi, śpij spokojnie Sakuniu