Bonsai Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 Jeszcze przed operacją, ale dziś się jeszcze ona odbędzie. Quote
Dana i Muszkieterowie Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 (edited) [quote name='Anula']No już dogo się wyserwisowało.Jak Sako zniósł operację.Jakie wieści!! A przy okazji poznikały posty :shake:, przynajmniej mój. Wobec tego zapytam o Sako, jak po operacji ? Edit, pisałyśmy razem, operacja dopiero będzie.... Edited February 24, 2012 by dana Quote
zuzlikowa Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 Czekam w napięciu... ogromnym!!! Mocno, mocno, mocno zaciskam!!!! Quote
róża35 Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 Czy można dowiedzieć się ,skąd u Sako ta zmiana pourazowa ,która przyczyniła się do podjęcia decyzji natychmiastowej dzisiejszej operacji? Jednakże poważne zmiany zwyrodnieniowe Sakuś ma ,stwierdzone u lekarza leczącego schroniskowe nasze psiaki ,co może potwierdzić Mysia. Quote
Kajka_72 Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 za chwile beda potrzebne kciuki ....3majcie mocno . Niedługo sie zacznie . Quote
ania shirley Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 [quote name='Kajka_72']za chwile beda potrzebne kciuki ....3majcie mocno . Niedługo sie zacznie .[/QUOTE] Cały czas 3mamy!!! SAKO- dasz radę! Quote
joteska Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 Sako kochany staruszku!!! będzie dobrze! Quote
Kajka_72 Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 [quote name='róża35']Czy można dowiedzieć się ,skąd u Sako ta zmiana pourazowa ,która przyczyniła się do podjęcia decyzji natychmiastowej dzisiejszej operacji? Jednakże poważne zmiany zwyrodnieniowe Sakuś ma ,stwierdzone u lekarza leczącego schroniskowe nasze psiaki ,co może potwierdzić Mysia. Roza dr nie jasnowidz ...skad moze wiedziec? Natychmiastowa operacja byla potrzebna, poniewaz kazdy dzien dla Sako w tym stanie jakim jest, dziala na jego niekorzysc. Jesli istnieje szansa na pomoc , nalezy to zrobic natychmiast !!! Roza , ten pies lezy kilka miesiecy !!!! Nie zostala udzielona mu pomoc jak przestal sie samodzielnie poruszac, a powinna!!! Taka operacja winna odbyc sie natychmiast po tym, jak Sako przestal chodzic. Malo tego ....psa nawet nie zdiagnozowano :( zreszta ...to nie ten watek by pisac dalej co ja o tym mysle ! Jeszcze jedno .....zniknal Twoj post , w ktorym wyrazilas zdziwienie , ze dr zgodzil sie psa z tak niska waga operowac. Skoro zapytalas-znaczy Cie to interesuje. Wiec.... Odpowiem raz jeszcze na Twoje pytanie . Nie waga kwalifikuje psa do operacji , a jego stan stan zdrowia. I to nie dr sie zgodzil. To dr zadecydowal , ze operacja powinna odbyc sie natychmiast. Dlaczego? patrz wyzej . Quote
Vectra Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 trzymam kciuki i czekam na wieści ... pewno czeka nas długaaaa noc. Quote
Kajka_72 Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 [quote name='Vectra']trzymam kciuki i czekam na wieści ... pewno czeka nas długaaaa noc.[/QUOTE] oj tak Vectro .....z pewnoscia . Quote
Vectra Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 [quote name='Kajka_72']oj tak Vectro .....z pewnoscia .[/QUOTE] daj znać , ja nie sypiam do rana zazwyczaj .. myślałam że jajo zniosę bez dogo , by ta operacja dziś i ahhhh w tym tygodniu , wypaliłam rekordową ilość fajek .... przydział na miesiąc. Quote
zuzlikowa Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 [quote name='zuzlikowa']Czekam w napięciu... ogromnym!!! Mocno, mocno, mocno zaciskam!!!![/QUOTE] Niezmiennie!!! Quote
Kajka_72 Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 Jasne, ze dam znac jak tylko bedzie po operacji . Ja rzucialam papierosy jakis czas temu ale od wczoraj mam ogromna ochote zapalic :( Quote
Vectra Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 [quote name='Kajka_72']Jasne, ze dam znac jak tylko bedzie po operacji . Ja rzucialam papierosy jakis czas temu ale od wczoraj mam ogromna ochote zapalic :([/QUOTE] to w tym trwaj , ja popalę za Ciebie ;) Quote
zuzlikowa Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 [quote name='Vectra']to w tym trwaj , ja popalę za Ciebie ;) ... ja także pomogę, ale Ty zostan przy swoim! Quote
Pyrdka Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 Miałam już nie pisać na wątku, ale co tam. Czytam codziennie co sie u Sakusia dzieje. Siedzę jak na igłach i czekam na wieści. Quote
Emma53 Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 Ja też czytam od dechy do dechy ten wątek i trzymam wszystkie kciuki!!!! Quote
Recommended Posts