Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W hospicjum jest 16 psów
Sako trzymaj sie psiaku ;)
Winter duzo pracy przed Tobą i to cieżkiej ,ale trzeba zaryzykować :lol:
nic wiecej nie napisze ,bo nie pisze po to by ktos kasował

Posted

[quote name='róża35']Czekamy na zdanie Fundacji Bernardyn, odnośnie dalszego losu Sakusia nieboraka....[/QUOTE]
A czemu Fundacja Bernardyn decyduje o losie Sako? Myślałam, że Winter.......

Posted

[quote name='piescofajnyjest']ja tez trzymam nieustannie kciukasy![/QUOTE]

[quote name='Ewa i flatki']Wszyscy trzymamy kciuki za Winter i Sako, dalej wykropkowałam[/QUOTE]

jest nas więcej - bo i ja też, choć rzadko coś piszę, czytam i kciuki mocno, mocno trzymam !!!!

Posted

[quote name='majqa']To, co cytuję jest przepisane z palca.
Jeśli gdzieś jest odpowiedź na moje pytanie, przepraszam, że ją przeoczyłam.
U kogo obecnie jest to oświadczenie?
Dlaczego nie został wstawiony skan?

Przypomnę te naprawdę bardzo ważne pytania.

Sako trzymam kciuki nieustająco:loveu:, Winter :loveu:.

Posted

[quote name='mari23']jest nas więcej - bo i ja też, choć rzadko coś piszę, czytam i kciuki mocno, mocno trzymam !!!![/QUOTE]
Ja również nieustająco.
Wyczekuje każdej wieści od sako i kasi.
I ciągle wierzę mocno, że się uda!

Posted

[quote name='ania shirley']Co u Sakusia? Sa jakieś postępy?[/QUOTE]

Aniu, postepem sa gojace sie ladnie rany :-) Radoscia Kasi dzisiaj bylo to, ze Sakus dal sie spokojnie poglaskac :multi:
Reszta wymaga czasu i pracy. Nie zmieni sie za wiele z dnia na dzien.
Sako jest- jak to okresla Kasia - "swiadomy", ciekawy , zainteresowany i zdecydowanie spokojniejszy niz na poczatku :)

Posted

[quote name='Kajka_72']Aniu, postepem sa gojace sie ladnie rany :-) Radoscia Kasi dzisiaj bylo to, ze Sakus dal sie spokojnie poglaskac :multi:
Sako jest- jak to okresla Kasia - "swiadomy", ciekawy , zainteresowany i zdecydowanie spokojniejszy niz na poczatku :)[/QUOTE]

I to sa wspaniałe wieści!! A będą jeszcze lepsze! Na takie czekamy!!

Posted

[quote name='Kajka_72']Aniu, postepem sa gojace sie ladnie rany :-) Radoscia Kasi dzisiaj bylo to, ze Sakus dal sie spokojnie poglaskac :multi:
Sako jest- jak to okresla Kasia - "swiadomy", ciekawy , zainteresowany i zdecydowanie spokojniejszy niz na poczatku :)[/QUOTE]No i mozna dziś spokojnie iśc lulu:)

Posted

[quote name='azalia']Winter bardzo troszczy się i dba o Sakusia,dlatego pozwala się jej głaskać.
Czarodziejce pokazywał zęby,bo na tyle tylko zasłużyła.[/QUOTE]
Nie tylko on bronił w ten sposób resztki swej sponiewieranej godności :( Chapnięta też była...

Posted

Nie było mnie tydzień z powodu wyjazdu, ale wszystko już nadrobiłam!
Resztkami sił, od pierwszego momentu pobytu na tym wątku powstrzymuje się przed wyrażeniem swojego zdania na temat poprzedniego miejsca pobytu Sakunia....
Winter! ratujesz życie Sakusia i przywracasz wiarę w człowieka - wszystkim i nam i przede wszystkim temu biednemu psiakowi, skazanemu za życia na upokorzenie i śmierć!
Wystarczy spojrzeć w jego oczy...

Kasiu!!! Jestem z Wami całym sercem od dnia, w którym Anula przesłałam mi link do tego wątku i całym sercem ufam, że Bóg pozwoli, aby WAM się udało!!!