wapiszon Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Winter dziękuję :) Jeśli jest Wam potrzebna pomoc to pisz na PW. Quote
kasiek. Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 W hospicjum jest 16 psów Sako trzymaj sie psiaku ;) Winter duzo pracy przed Tobą i to cieżkiej ,ale trzeba zaryzykować :lol: nic wiecej nie napisze ,bo nie pisze po to by ktos kasował Quote
róża35 Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Czekamy na zdanie Fundacji Bernardyn, odnośnie dalszego losu Sakusia nieboraka.... Quote
Cantadorra Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 [quote name='róża35']Czekamy na zdanie Fundacji Bernardyn, odnośnie dalszego losu Sakusia nieboraka....[/QUOTE] A czemu Fundacja Bernardyn decyduje o losie Sako? Myślałam, że Winter....... Quote
malizna78 Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 [quote name='róża35']Czekamy na zdanie Fundacji Bernardyn, odnośnie dalszego losu Sakusia nieboraka....[/QUOTE] to chyba pomyłka...:) Quote
róża35 Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 "Wszystkie psiaki nasze są" i wszyscy mogą wyrazić swoje zdanie-Fundacja Bernardyn też:Dog_run: Quote
Cantadorra Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 [quote name='róża35']"Wszystkie psiaki nasze są" i wszyscy mogą wyrazić swoje zdanie-Fundacja Bernardyn też:Dog_run:[/QUOTE] Akurat się nie zgadzam. Moje psiaki nie są Twoje. Quote
kika_krk Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Zdrowiej Sakusiu - trzymaj sie piesku. Kasiu pozdrawiamy cieplutko Kika i Czaki :) Quote
majku33krakow Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 (edited) winter to jest nick ,już wiem,(sako trzymam kciuki za twoje zdrowie) Edited February 19, 2012 by majku33krakow Quote
piescofajnyjest Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 ja tez trzymam nieustannie kciukasy! Quote
Ewa i flatki Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Wszyscy trzymamy kciuki za Winter i Sako, dalej wykropkowałam Quote
mari23 Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 [quote name='piescofajnyjest']ja tez trzymam nieustannie kciukasy![/QUOTE] [quote name='Ewa i flatki']Wszyscy trzymamy kciuki za Winter i Sako, dalej wykropkowałam[/QUOTE] jest nas więcej - bo i ja też, choć rzadko coś piszę, czytam i kciuki mocno, mocno trzymam !!!! Quote
Dana i Muszkieterowie Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 [quote name='majqa']To, co cytuję jest przepisane z palca. Jeśli gdzieś jest odpowiedź na moje pytanie, przepraszam, że ją przeoczyłam. U kogo obecnie jest to oświadczenie? Dlaczego nie został wstawiony skan? Przypomnę te naprawdę bardzo ważne pytania. Sako trzymam kciuki nieustająco:loveu:, Winter :loveu:. Quote
malizna78 Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 [quote name='mari23']jest nas więcej - bo i ja też, choć rzadko coś piszę, czytam i kciuki mocno, mocno trzymam !!!![/QUOTE] Ja również nieustająco. Wyczekuje każdej wieści od sako i kasi. I ciągle wierzę mocno, że się uda! Quote
ania shirley Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Co u Sakusia? Sa jakieś postępy? Quote
dangos19 Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Też należę do odwiedzających Sakusia i trzymających kciuki Quote
Kajka_72 Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 [quote name='ania shirley']Co u Sakusia? Sa jakieś postępy?[/QUOTE] Aniu, postepem sa gojace sie ladnie rany :-) Radoscia Kasi dzisiaj bylo to, ze Sakus dal sie spokojnie poglaskac :multi: Reszta wymaga czasu i pracy. Nie zmieni sie za wiele z dnia na dzien. Sako jest- jak to okresla Kasia - "swiadomy", ciekawy , zainteresowany i zdecydowanie spokojniejszy niz na poczatku :) Quote
ania shirley Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 [quote name='Kajka_72']Aniu, postepem sa gojace sie ladnie rany :-) Radoscia Kasi dzisiaj bylo to, ze Sakus dal sie spokojnie poglaskac :multi: Reszta wymaga czasu i pracy. Nie zmieni sie za wiele z dnia na dzien. Sako jest- jak to okresla Kasia - "swiadomy", ciekawy , zainteresowany i zdecydowanie spokojniejszy niz na poczatku :)[/QUOTE] I to sa wspaniałe wieści!! A będą jeszcze lepsze! Na takie czekamy!! Quote
malizna78 Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 [quote name='Kajka_72']Aniu, postepem sa gojace sie ladnie rany :-) Radoscia Kasi dzisiaj bylo to, ze Sakus dal sie spokojnie poglaskac :multi: Reszta wymaga czasu i pracy. Nie zmieni sie za wiele z dnia na dzien. Sako jest- jak to okresla Kasia - "swiadomy", ciekawy , zainteresowany i zdecydowanie spokojniejszy niz na poczatku :)[/QUOTE]No i mozna dziś spokojnie iśc lulu:) Quote
azalia Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Winter bardzo troszczy się i dba o Sakusia,dlatego pozwala się jej głaskać. Czarodziejce pokazywał zęby,bo na tyle tylko zasłużyła. Quote
zula131 Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 [quote name='azalia']Winter bardzo troszczy się i dba o Sakusia,dlatego pozwala się jej głaskać. Czarodziejce pokazywał zęby,bo na tyle tylko zasłużyła.[/QUOTE] Nie tylko on bronił w ten sposób resztki swej sponiewieranej godności :( Chapnięta też była... Quote
Sarunia-Niunia Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Nie było mnie tydzień z powodu wyjazdu, ale wszystko już nadrobiłam! Resztkami sił, od pierwszego momentu pobytu na tym wątku powstrzymuje się przed wyrażeniem swojego zdania na temat poprzedniego miejsca pobytu Sakunia.... Winter! ratujesz życie Sakusia i przywracasz wiarę w człowieka - wszystkim i nam i przede wszystkim temu biednemu psiakowi, skazanemu za życia na upokorzenie i śmierć! Wystarczy spojrzeć w jego oczy... Kasiu!!! Jestem z Wami całym sercem od dnia, w którym Anula przesłałam mi link do tego wątku i całym sercem ufam, że Bóg pozwoli, aby WAM się udało!!! Quote
asiek.l-g Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Dzień dobry Sako, wieści sa wspaniałe, i oby tak dalej kochany a te Twoje oczka .. ehhh cudowne. Quote
Recommended Posts