Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dobrze byłoby wiedzieć dokładnie na czym stoimy, jakie są koszty hoteliku, ile za leczenie, jakie leki na stałe, co doraźnie itp
Arthroflex już jest
Ja się postaram pospieszyć z bazarkiem i wystartować po 13 czerwca, myslę, że na zwrot kosztów biopsji starczy, jak sie nie uzbiera to dorzucę od siebie, tylko to potrwa pewnie do końca miesiąca

Posted

Boże jakie tu pustki :(:(...Kochani proszę o pomoc...psiak nie moze wrocic do schroniska,on juz bardzo cierpi,a w schronisku nie bedzie mogl normalnie żyć i prosze zrozumieć,że jeśli w porę nie znajdzie się DT to psiak zostanie uspany( co bedzie wtedy dla niego najlepszym rozwiazaniem :(:(:().Ciężko mi przechodza przez gardło te słowa,ale jeśli nie sprężymy się i deklaracji nie bedzie to.... :(:(:(

Dzięki Majowa - jesteś wielka !!!!

Posted

agusiazet napisał(a):
To załatwiaj mu hotel u Czarodziejki, pisz prośby o wpłaty i gromadź kasę, cóż więcej można zrobić???

Prosze zeby wszyscy na watku pomogli mi to robić...nie jestem sama w stanie wszystkiego ogarnąć :( Napisalam juz do Czarodziejki i powysylam troche PW...

Posted

Ja niestety nie mogę w tym pomóc, swoich psów na utrzymaniu mam sporo, więc i roboty z bazarkami i spamami też sporo. Ten kto założy psu wątek zawsze jest na tę pracę skazany!!!

Posted

Beatkaa napisał(a):
Prosze zeby wszyscy na watku pomogli mi to robić...nie jestem sama w stanie wszystkiego ogarnąć :( Napisalam juz do Czarodziejki i powysylam troche PW...

Ja napisałam jeszcze raz do Czarodziejki. Mysle, ze da Wam na wątku ostateczna odpowiedz.

Posted

Hej, właśnie zajrzałam i mam pytanie czy Sako ma firmówkę? Nie wiem czy w waszym schronie takie się robi, ale to jest taki jakby plakat ze zdjęciami psa i informacjami o nim + kontakt w spr. adopcji.

Jak macie to prześlijcie mi na maila (igemelli@o2.pl) to zaniosę do kilku zoologicznych ; )

Posted

melduję się i ja. W poniedziałek w pracy porozsyłam prośbę o darowiznę fantów na bazarek, może się coś uzbiera, póki co tylko tak mogę pomóc i oczywiście podnosząc wątek....

Posted

Martika,jesteś kochana,ogromnie Ci dziękuję za pomoc.

[quote name='lika1771']Beatko trzeba zrobic allegro cegiełkowe,wydarzenie na fb.Sytuacja jest powazna moze troche gotowki wpadnie.

Tutaj link do wydarzenia :

http://www.facebook.com/event.php?eid=227953203883172

Martika już wystawiła allegro cegiełkowe. ;)

[quote name='gosia2313']Hej, właśnie zajrzałam i mam pytanie czy Sako ma firmówkę? Nie wiem czy w waszym schronie takie się robi, ale to jest taki jakby plakat ze zdjęciami psa i informacjami o nim + kontakt w spr. adopcji.

Jak macie to prześlijcie mi na maila (igemelli@o2.pl) to zaniosę do kilku zoologicznych ; )

U nas nie ma firmówek niestety... :(

W razie czego moge podać kontakt w sprawie adopcji,bo reszta jest na wątku i zdjęcia i tekst.

Kontakt z Gosią (pracownikiem schroniska)
e-mail: gosha160@wp.pl
tel.: 692-581-343

Posted

Dzięki, dzisiaj albo jutro postaram się zrobić Sako firmówko-plakat i prześlę Wam zdjęcia, a Gosi na maila. Mogłybyście porozwieszać gdzieś, albo poroznosić po sklepach? Ja postaram się do kilku zoologów w katowicach zanieść.

Posted

gosia2313 napisał(a):
Dzięki, dzisiaj albo jutro postaram się zrobić Sako firmówko-plakat i prześlę Wam zdjęcia, a Gosi na maila. Mogłybyście porozwieszać gdzieś, albo poroznosić po sklepach? Ja postaram się do kilku zoologów w katowicach zanieść.

Kochana sęk w tym,że DT dla Sako najprawdopobniej jest...tylko pieniędzy brak :( Można oczywiście porozwieszać po zoolagach i sklepach itd, tylko ,że nie wiem czy w przypadku Sako to nie jest za późno już na to...dzisiaj sobota,a w przyszłym tygodniu Sako musiałby juz jechać do DT,a deklaracji brak - o to się martwię wiesz :(

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Nie poddaje się .........rozsyłam dalej .......

Boże kochana,jesteś niesamowita...:crazyeye::loveu: Ja też zaraz ślę dalej...