majowa Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Dobrze byłoby wiedzieć dokładnie na czym stoimy, jakie są koszty hoteliku, ile za leczenie, jakie leki na stałe, co doraźnie itp Arthroflex już jest Ja się postaram pospieszyć z bazarkiem i wystartować po 13 czerwca, myslę, że na zwrot kosztów biopsji starczy, jak sie nie uzbiera to dorzucę od siebie, tylko to potrwa pewnie do końca miesiąca Quote
Beatkaa Posted June 11, 2011 Author Posted June 11, 2011 Boże jakie tu pustki :(:(...Kochani proszę o pomoc...psiak nie moze wrocic do schroniska,on juz bardzo cierpi,a w schronisku nie bedzie mogl normalnie żyć i prosze zrozumieć,że jeśli w porę nie znajdzie się DT to psiak zostanie uspany( co bedzie wtedy dla niego najlepszym rozwiazaniem :(:(:().Ciężko mi przechodza przez gardło te słowa,ale jeśli nie sprężymy się i deklaracji nie bedzie to.... :(:(:( Dzięki Majowa - jesteś wielka !!!! Quote
agusiazet Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 To załatwiaj mu hotel u Czarodziejki, pisz prośby o wpłaty i gromadź kasę, cóż więcej można zrobić??? Quote
Beatkaa Posted June 11, 2011 Author Posted June 11, 2011 agusiazet napisał(a):To załatwiaj mu hotel u Czarodziejki, pisz prośby o wpłaty i gromadź kasę, cóż więcej można zrobić??? Prosze zeby wszyscy na watku pomogli mi to robić...nie jestem sama w stanie wszystkiego ogarnąć :( Napisalam juz do Czarodziejki i powysylam troche PW... Quote
agusiazet Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Ja niestety nie mogę w tym pomóc, swoich psów na utrzymaniu mam sporo, więc i roboty z bazarkami i spamami też sporo. Ten kto założy psu wątek zawsze jest na tę pracę skazany!!! Quote
bela51 Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Beatkaa napisał(a):Prosze zeby wszyscy na watku pomogli mi to robić...nie jestem sama w stanie wszystkiego ogarnąć :( Napisalam juz do Czarodziejki i powysylam troche PW... Ja napisałam jeszcze raz do Czarodziejki. Mysle, ze da Wam na wątku ostateczna odpowiedz. Quote
Beatkaa Posted June 11, 2011 Author Posted June 11, 2011 bela51 napisał(a):Ja napisałam jeszcze raz do Czarodziejki. Mysle, ze da Wam na wątku ostateczna odpowiedz. Ok,dzieki bardzo :) Quote
Celebrinfea Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Martika jestem, przeczytam i pomyślę co można by tu pomóc. A chwilowo podnoszę. Quote
Martika&Aischa Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Celebrinfea napisał(a):Martika jestem, przeczytam i pomyślę co można by tu pomóc. A chwilowo podnoszę. Dziękuję kochana że przybyłaś :) Quote
Martika&Aischa Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 ocelot napisał(a):Zajrzałam:(ale pomóc nie mogę... Dziękujemy kochana że jesteś :) Quote
lika1771 Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Beatko trzeba zrobic allegro cegiełkowe,wydarzenie na fb.Sytuacja jest powazna moze troche gotowki wpadnie. Quote
gosia2313 Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Hej, właśnie zajrzałam i mam pytanie czy Sako ma firmówkę? Nie wiem czy w waszym schronie takie się robi, ale to jest taki jakby plakat ze zdjęciami psa i informacjami o nim + kontakt w spr. adopcji. Jak macie to prześlijcie mi na maila (igemelli@o2.pl) to zaniosę do kilku zoologicznych ; ) Quote
Martika&Aischa Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Podnieiemy wysoko .......rozesłałam tyle zaproszeń a odzew praktycznie znikomy :( ech..... Czy któraś cioteczka potrafi zrobić piękne allegro cegiełkowe ???? Quote
Aleksa. Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Hej ! :) Przyszłam,ale ja mogę tylko poczytać i podnosić,niestety :( Quote
jagpie Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 melduję się i ja. W poniedziałek w pracy porozsyłam prośbę o darowiznę fantów na bazarek, może się coś uzbiera, póki co tylko tak mogę pomóc i oczywiście podnosząc wątek.... Quote
Martika&Aischa Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Pięknie Wam dziękuję że jesteście z nami u Sako :) Każda pomoc na wagę złota ....Dziękuję cioteczko jagpie za ewentualny bazareczek ....... Quote
Martika&Aischa Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Tak na szybciutko wystawiłam allegro cegiełkowe dla Sako... http://allegro.pl/pozwolcie-mi-zyc-zbieram-na-lekarstwa-by-zyc-i1662983035.html Niestety musi być na razie takie gdyż nie mam wykupionych szablonów aukcji :( No trudno .....miejmy nadzieję że ludzi ruszy los naszego Sako :( Quote
Beatkaa Posted June 11, 2011 Author Posted June 11, 2011 Martika,jesteś kochana,ogromnie Ci dziękuję za pomoc. [quote name='lika1771']Beatko trzeba zrobic allegro cegiełkowe,wydarzenie na fb.Sytuacja jest powazna moze troche gotowki wpadnie. Tutaj link do wydarzenia : http://www.facebook.com/event.php?eid=227953203883172 Martika już wystawiła allegro cegiełkowe. ;) [quote name='gosia2313']Hej, właśnie zajrzałam i mam pytanie czy Sako ma firmówkę? Nie wiem czy w waszym schronie takie się robi, ale to jest taki jakby plakat ze zdjęciami psa i informacjami o nim + kontakt w spr. adopcji. Jak macie to prześlijcie mi na maila (igemelli@o2.pl) to zaniosę do kilku zoologicznych ; ) U nas nie ma firmówek niestety... :( W razie czego moge podać kontakt w sprawie adopcji,bo reszta jest na wątku i zdjęcia i tekst. Kontakt z Gosią (pracownikiem schroniska) e-mail: gosha160@wp.pl tel.: 692-581-343 Quote
gosia2313 Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Dzięki, dzisiaj albo jutro postaram się zrobić Sako firmówko-plakat i prześlę Wam zdjęcia, a Gosi na maila. Mogłybyście porozwieszać gdzieś, albo poroznosić po sklepach? Ja postaram się do kilku zoologów w katowicach zanieść. Quote
Beatkaa Posted June 11, 2011 Author Posted June 11, 2011 gosia2313 napisał(a):Dzięki, dzisiaj albo jutro postaram się zrobić Sako firmówko-plakat i prześlę Wam zdjęcia, a Gosi na maila. Mogłybyście porozwieszać gdzieś, albo poroznosić po sklepach? Ja postaram się do kilku zoologów w katowicach zanieść. Kochana sęk w tym,że DT dla Sako najprawdopobniej jest...tylko pieniędzy brak :( Można oczywiście porozwieszać po zoolagach i sklepach itd, tylko ,że nie wiem czy w przypadku Sako to nie jest za późno już na to...dzisiaj sobota,a w przyszłym tygodniu Sako musiałby juz jechać do DT,a deklaracji brak - o to się martwię wiesz :( Quote
Martika&Aischa Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Nie poddaje się .........rozsyłam dalej ....... Quote
Beatkaa Posted June 11, 2011 Author Posted June 11, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Nie poddaje się .........rozsyłam dalej ....... Boże kochana,jesteś niesamowita...:crazyeye::loveu: Ja też zaraz ślę dalej... Quote
Aleksa. Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Nie poddaje się .........rozsyłam dalej ....... Super ! :) Quote
Recommended Posts