Anula Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Agucha napisał(a):Sako ma przecież deklaracje stałe i zapas pieniązków? Myślę,że Beatkaa musi zadecydować co z pozostałymi pieniążkami Sako i oczywiście dotychczasowi darczyńcy co łożyli na Sako. Winter należy się pomoc a tym bardziej,że jest to pomoc czysto weterynaryjna i będzie potrzeba dużych nakładów w leczeniu Sako.Odpada przynajmniej opłata za "hospicjum" Quote
Bogusik Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Sako,trzymaj się maluchu!Walczysz bardzo dzielnie...i trzymaj tak dalej!Moc pozytywnej energii...i jak zawsze mocno trzymam kciuki! Quote
kika_krk Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Mina Sakusia mówi sama za siebie - jestem szczęśliwy !!! Już nie boli, leżę w ciepełku , w swoim Domku. Mam swojego Człowieka :). Prawdziwa kostka to rarytas - ten bidulek da radę gryźć - myślę, że ma ogromną wolę życia. Kasiu wysyłam Wam moc pozytywnych myśli i serdecznie pozdrawiam - wygłaskaj delikatnie ode mnie tego wspaniałego pieska. Kika i Czaki Quote
lilk_a Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 [quote name='BUDRYSEK']SZOK! już to mrozi krew a przecież było jeszcze gorzej:shake: Quote
pietrucha204 Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 nie da się na spokojnie myśleć o tym co spotkało tego psa... pod taką "troskliwą" opieką! ale z ulgą podczytuję wątek i ciagle kibicuję i zaciskam kciuki! Dasz radę piesku!!! zapomnisz o tym betonie i kagańcu, braku jedzenia, zimnie ... głęboko w to wierzę Quote
LILUtosi Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Też pokibicuje Sako. Co do warunków Hospicjum dla starszych psiaków wypowiadałam się na wątku Psiaków Budrysek zresztą zmoderowany dokładnie. Napisałam wtedy że nikt mi nie wmówi że są to warunki dla starszych psiaków. Musiało wyjść coś takiego żeby się co poniektórym otworzyły oczy. Quote
Sarunia-Niunia Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Nie było mnie od wczoraj - dziś pierwsze kroki skierowałam do Sakusia i Winter i takich cudnych rzeczy się doczytałam, i takiego psiaka o oczach ufnych i pięknych nadziei zobaczyłam........... Sako - piesku Kochany, mam coraz więcej dobrych myśli i przeczuć!!! Widać w Tobie tak wielką wolę życia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Winter! Dziękujemy, jesteś Wspaniałą Osobą, jesteś Wielka!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
ania shirley Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Cieszę sie z każdej pozytywnej wieści i z każdej godziny życia tego psa w cieple, na suchym posłaniu, bez bolu. Jak może na dogomanii egzystować hotelik dla staruszków i to prowadzony przez moderatora, gdzie chore psy leżą na betonie , w nie ogrzewanym garażu ,przy mrozie kilkunastostopniowym w dzień. Gdzie na noc przykrywane sa zasikanymi kocami , wietrzonymi w dzień- Czarodziejko, one na mrozie nie schną- robią się twarde, cieżkie i zimne!! Martwi mnie tylko, że następne psy trafią z tego hoteliku do raju!!! I to bardzo szybko, jak mrozy sie nie skończą. Winter! Jesteś ANIOŁEM!!! Quote
agusiazet Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Jeśli u Winter7 istnieje potrzeba wpłacania deklaracji podtrzymuję swoją:) Quote
Beatkaa Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 (edited) Poprosiłam wszystkich deklarujących na Sako,aby wypowiedzili się na wątku : kto podtrzymuje deklarację,a kto nie.Jeśli ktoś podtrzymuje deklarację to proszę mu wysłać nowy numerek konta. Stan konta Sako i rozliczenie na pierwszej stronie: 817,71zł, więc jak coś zdecydujecie to proszę o dane na PW aby przelać na wskazane konto,na potrzeby Sakusia. Edited February 12, 2012 by Beatkaa Quote
Sarunia-Niunia Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Beatkaa, jak już jesteś na wątku, to może zmienisz tytuł np na: "Sako z dysplazją już pod dobrymi skrzydłami Winter"?, bo ten, który jest, jest raczej nieaktualny... Quote
agusiazet Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Mam pytanie, czy materac na odleżyny macie ludzki, czy jakiś specjalny dla zwierząt? Quote
asikowska Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 ja podtrzymuję swoją deklarację, proszę o numer konta Quote
ewu Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 [quote name='Beatkaa']Poprosiłam wszystkich deklarujących na Sako,aby wypowiedzili się na wątku : kto podtrzymuje deklarację,a kto nie.Jeśli ktoś podtrzymuje deklarację to proszę mu wysłać nowy numerek konta. Stan konta Sako i rozliczenie na pierwszej stronie: 817,71zł, więc jak coś zdecydujecie to proszę o dane na PW aby przelać na wskazane konto,na potrzeby Sakusia. Podtrzymuję swoją deklarację dla Sakunia. Proszę o dane konta do wpłat. Quote
Kajka_72 Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Bezwzglednie Kasi trzeba pomoc. Potrzebuje tego , bo koszty sa i beda wysokie. Kasia probuje sie z tym wszystkim "szarpac" sama ale ja nie widze powodu dlaczego ma tak robic. Wiem, ze sama sie nie upomni i wiem chyba dlaczego...nie powiedziala mi o tym ale moge sie domyslic. Gdyby nie daj Panie Sako jednak nie stanal na lapki (stanie :-) jestem przekonana ale poteoretyzujmy) , znajda sie tutaj tacy, ktorzy "wypluja " Kasi , ze wydala niepotrzebnie pieniadze na smiertelnie chorego psa, bo przeciez wiedzialy, ze psa trzeba uspic :shake: Beatkaa postaram sie zebys dostala jak najszybciej nr konta do wplaty. Dziekuje. Ewu, asikowska:loveu: dziekujemy. Super :multi: Z nowosci to dzisiaj tyle, ze Sakusiowi juz stawy nie trzeszcza jak stare drzwi :evil_lol: Sa juz troszke rozruszane :-) Dla mnie to wspaniala informacja. Malutki kroczek do przodu :multi: Quote
piescofajnyjest Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 ja tez oplacalam moja deklaracje na Sakulca:) mam oplacone do maja....i podtrzymuje ja:))) Quote
Linssi Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Niestety, nie moge zagladac do Sakusia tak czesto, jak bym tego chciala. Jestem zszokowana tym, co zobaczylam. Absolutnie zaskoczona i ciezko mi uwierzyc, ze ten pies zostal narazony na tak bezsensowne cierpienie...:( Pomijajac wszystkie spory, jesli decydujecie sie go ratowac, to podtrzymuje swoja deklaracje. Poprosze o nr konta. Quote
marra Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Również podtrzymuję swoją deklarację, poproszę o nr konta i o ucałowanie Sako :) Quote
dangos19 Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Witam Sakusia, już wcześniej pisałam że wciąż deklaruję na Sakusia bez względu na to gdzie jest. Proszę o nr konta. Quote
wikarek Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Jestem i ja, oczywiście ze podtrzymuję deklarację dla Sakusia Quote
Kajka_72 Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 A ja nie bede komentowac postu Czarodziejki , bo i po co? Zadne tlumaczenie nie jest dla mnie wystarczajaco przekonywujace by usprawiedliwic stan Sako . To tyle! Nie dziwie sie jednak, ze Czarodziejka walczy i uwazam, ze nie ma to nic wspolnego z dobrem psow :( niestety. Co do Sakusia. Byl dzisiaj z Kasia u rehabilitantki. Nie jest latwo ale po raz kolejny powtorzono, ze szansa jest :-) Pani nawet stwierdzila, ze gdyby to byl jej pies ...zdecydowanie by probowala. Pewne ograniczenia np. w elektrostymulacji sa, bo najpierw musza sie zagoic odlezyny. Tkanka nie moze byc przerwana by skorzystac z pradow ale to tez z czasem :-) Sakus ma sie dobrze :-) Quote
agusiazet Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Sakuś ma się dobrze - i to jest najważniejsze! Quote
ania shirley Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Sako!! Walcz piesku!! Trzymamy kciuki!!! Quote
Recommended Posts