Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Arthoflex już się skończył. Sako łykał Arthofos ostatnio, bo akurat to miałam. Podam mu dzisiaj jeszcze Cocarboxylazę - bardzo bolesny zastrzyk domięśniowy, ale o dużej sile działania. Założymy mu kaganiec.

Posted

Czarodziejka napisał(a):
Arthoflex już się skończył. Sako łykał Arthofos ostatnio, bo akurat to miałam. Podam mu dzisiaj jeszcze Cocarboxylazę - bardzo bolesny zastrzyk domięśniowy, ale o dużej sile działania. Założymy mu kaganiec.

to ja już piszę do winter7 z prośbą o arthoflex....

Posted

OK,ale na przyszłość niech już ma....

Pisałaś o kuracji Dolagis,cena 30 zł,będzie trzeba to jakoś zamówić czy dostaniesz to od wetki? Wysłać już pieniądze?

Posted

Nie dołączaj jeszcze do Bulinki i Pikusia, które odeszły kilka dni temu, jeszcze nie pora.Niedługo wiosna, pożyj sobie jeszcze i naciesz się, tym co masz.

Posted

Serce się łamie w pół kiedy nasz ukochany psiak odchodzi...kiedy budzisz się i wiesz,że chce na dwór,karmisz,idziesz spać widząc jak on też zwija sie w kłębek..on jest...a potem nagle znika... :( to nie fair :(

Posted

Zamówiłam już athroflex 500ml.
Jak już pisałam Anett wydaje mi się, że Sakuś musi dostać Trocoxil. Przy tak przewlekłym stanie chorobowym, tylko to może poprawić mu komfort życia.

Posted

Sakusiu współpracuj kochany! masz szczęście być pod wspaniała opieką Czarodziejki, a my tu wszyscy się o Ciebie martwimy i czekamy aż Ci się polepszy!

Czarodziejko, wiesz co będzie mu potrzebne, czy konieczna jest wizyta weta, który zadecyduje co robić i jakie leki Sakusiowi podawać oprócz suplementacji arthroflexu?

Posted

Beatkaa napisał(a):
Tak,winter7 jeszcze raz bardzo Ci dziękuję i podzielam Twoją opinię odnośnie Trocoxilu.

Przepraszam Cię :) pomieszały mi się nicki :D chodziło mi oczywiście o Ciebie a nie Anett

Posted

Gdyby ten złośnik wiedział ilu osobom na nim zależy....Kolację pięknie zjadł, ale nie wołał mnie jak zawsze...Codziennie pierwszy obwieszczał, że gary idą. Dziś tylko patrzył. Po jedzeniu dał się zaprowadzić do sypialni na kołderkę - opasany pod brzuch. Podłożyłam mu pod dupkę rozłożony pampers - takie pieluchomajty dla dorosłych, bo na pewno rano będzie obsikany. Przykryłyśmy go kocem, a do grzbietu dolożyłam mu dużą puchową poduchę. Poruszałam łapkami i czucie jest, nawet mnie kopnął, więc może jakoś to będzie. Misio się podniósł, więc może i Sakuś.
Mam tu Trokoxil dla jednej z suń - musi dostać za 2 tygodnie, więc, o ile tylko wetki zalecą, a nie będzie w gabinecie - w sumie nawet nie wierzę, że będzie, bo ludzie rzadko decydują się na tak drogie leki, to podam tę tabletę. Najwyżej mi doślecie.

Posted

Ojej co za wieści, zobaczyłam tytuł i przypomniałam sobie historię swojego psa :( dokładnie tak samo się potoczyła, praktycznie z dnia na dzień była tragedia. Polecam także Trocoxil, jedna tabletka nic nie da :( trzeba kontynuować leki, zresztą co Wam będę pisać przecież sami to napewno wiecie. Sakulec daj sobie pomóc i współpracuj :(

Posted

Sakuś za pierwszym razem nie wiedział co się z nim dzieje, teraz tak jak pisze Czarodziejka poddał się i nie warczał to znaczy że już wie że to dla jego dobra. Dał się bez pyskówki doprowadzić do sypialni i przykryć.
Zdrowiej Sakusiu

Posted

Dziękuję wszystkim za obecność na wątku....za wszystko wszystkim !!!

Sakuś dalej tak jak było... :shake: dziś dostał pierwszą tabletkę Trocoxilu.Jeszcze jedna jest,za dwie razem wyszło 120zł.Dostanie też dziś bardzo bolesny zastrzyk z Cocarboxylazy(kompleks witamin z grupy b).Okazało się też,że ma zwyrodnienie kręgosłupa(ucisk na rdzeń kręgowy)...:(:(:( Wiadomości nie są dobre,musi sie po tym wszystkim podnieść....to naprawdę "końska dawka" leków o najsilniejszym działaniu.Sakusiu jesteśmy z Tobą ! Daj sobie pomóc !!!!! :-(:-(