róża35 Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Witam Sakusia w południe,smacznego obiadku;) Quote
dangos19 Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Pozdrowienia dla Sakusia, pewnie już smacznie śpi. Quote
marra Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Poszedł wczoraj przelew dla kudłacza :) Quote
Beatkaa Posted December 15, 2011 Author Posted December 15, 2011 marra napisał(a):Poszedł wczoraj przelew dla kudłacza :) dziękujemy,na pewno jest :loveu:..ja tylko po prostu nie miałam jeszcze chwili zerknąc na konto...:) Quote
majowa Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 sakulce warkulce :) ja mam co prawda inny gabaryt futrzaka ale ten z awatarka tuli sie i dopomina o drapanie za uchem regularnie ale jak przychodzi co do czego, ogladania podwozia, czesania to zamienia sie w puchaty armagedon Quote
Cantadorra Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 majowa napisał(a):sakulce warkulce :) ja mam co prawda inny gabaryt futrzaka ale ten z awatarka tuli sie i dopomina o drapanie za uchem regularnie ale jak przychodzi co do czego, ogladania podwozia, czesania to zamienia sie w puchaty armagedon Majowa, nie obyta jestem w małych zwierzątkach. Co to za puchaty armagedon? Jak się zwie? Quote
marra Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Cantadorra napisał(a):Majowa, nie obyta jestem w małych zwierzątkach. Co to za puchaty armagedon? Jak się zwie? Toż to szynszyl w pełnej okazałości :D Quote
majowa Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Pan szynszyl a raczej Pani szynszylowa bo poprzedni właściciele dali mu męskie imie choc kobita Smarujemy stópki czasem oliwą z oliwek bo ma bardzo suche to jest ostentacyjna obraza, obsikane łózko i pożarte książki Quote
Cantadorra Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 majowa napisał(a):Pan szynszyl a raczej Pani szynszylowa bo poprzedni właściciele dali mu męskie imie choc kobita Smarujemy stópki czasem oliwą z oliwek bo ma bardzo suche to jest ostentacyjna obraza, obsikane łózko i pożarte książki NO to szynszylówna jest śliczna, ma szczęście, że może strzelić focha i obsikać łóżko, zamiast robić za kołnierz..... Quote
majowa Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 moje futra sa na co dzień bardzo kochane każde ma swoje fochy Elmuś czasem jak zasne a ona kica potrafi nabobczyć do ucha i jak to kiedyś chyba Czarodziejka powiedziała "najwieksze tłuściochy i żarłoki próbuja sprawiać wrażenie że sa najbardziej głodne i zabiedzone" Quote
marra Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 majowa napisał(a):moje futra sa na co dzień bardzo kochane każde ma swoje fochy Elmuś czasem jak zasne a ona kica potrafi nabobczyć do ucha i jak to kiedyś chyba Czarodziejka powiedziała "najwieksze tłuściochy i żarłoki próbuja sprawiać wrażenie że sa najbardziej głodne i zabiedzone" Święta prawda ! Takie chodzące beczułki zawsze są w ich oczach głodzone :) Quote
Beatkaa Posted December 17, 2011 Author Posted December 17, 2011 Rozliczenie uzupełnione,wszystkim serdecznie dziękuję za pamięć o Sakusiu :loveu::loveu: Quote
piescofajnyjest Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 a niech mu bedzie na zdrowie!!! Quote
piescofajnyjest Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 to ja tez do glaskow sie podpinam!!! Quote
marra Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Idą najwspanialsze święta dla Sakusia :)ciekawe co nam powie:mad: Quote
róża35 Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Jak to co ,na pewno powie,że zadowolony ,i się już nie zmieni z tymim swoimi "warkotami "i "fochami",nic dodać ,nic ująć-cały pan Sako:evil_lol:;) Quote
Beatkaa Posted December 19, 2011 Author Posted December 19, 2011 to będą pierwsze święta Sakusia poza schroniskiem :multi: Quote
piescofajnyjest Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 no to moze sie odezwie w koncu....ludzkim glosem;) Quote
marra Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Gorzej jak powie że jeszcze raz go ktoś zaciągnie do garażu to innaczej pogadamy :D:D:D Quote
piescofajnyjest Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 :) hihihi :) albo...przytul mnie jeszcze raz, to sie doigrasz!!! Quote
Recommended Posts