Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sakulce warkulce :)

ja mam co prawda inny gabaryt futrzaka ale ten z awatarka tuli sie i dopomina o drapanie za uchem regularnie
ale jak przychodzi co do czego, ogladania podwozia, czesania to zamienia sie w puchaty armagedon

Posted

majowa napisał(a):
sakulce warkulce :)

ja mam co prawda inny gabaryt futrzaka ale ten z awatarka tuli sie i dopomina o drapanie za uchem regularnie
ale jak przychodzi co do czego, ogladania podwozia, czesania to zamienia sie w puchaty armagedon

Majowa, nie obyta jestem w małych zwierzątkach. Co to za puchaty armagedon? Jak się zwie?

Posted

Cantadorra napisał(a):
Majowa, nie obyta jestem w małych zwierzątkach. Co to za puchaty armagedon? Jak się zwie?

Toż to szynszyl w pełnej okazałości :D

Posted

Pan szynszyl a raczej Pani szynszylowa bo poprzedni właściciele dali mu męskie imie choc kobita

Smarujemy stópki czasem oliwą z oliwek bo ma bardzo suche to jest ostentacyjna obraza, obsikane łózko i pożarte książki

Posted

majowa napisał(a):
Pan szynszyl a raczej Pani szynszylowa bo poprzedni właściciele dali mu męskie imie choc kobita

Smarujemy stópki czasem oliwą z oliwek bo ma bardzo suche to jest ostentacyjna obraza, obsikane łózko i pożarte książki

NO to szynszylówna jest śliczna, ma szczęście, że może strzelić focha i obsikać łóżko, zamiast robić za kołnierz.....

Posted

moje futra sa na co dzień bardzo kochane każde ma swoje fochy
Elmuś czasem jak zasne a ona kica potrafi nabobczyć do ucha

i jak to kiedyś chyba Czarodziejka powiedziała "najwieksze tłuściochy i żarłoki próbuja sprawiać wrażenie że sa najbardziej głodne i zabiedzone"

Posted

majowa napisał(a):
moje futra sa na co dzień bardzo kochane każde ma swoje fochy
Elmuś czasem jak zasne a ona kica potrafi nabobczyć do ucha

i jak to kiedyś chyba Czarodziejka powiedziała "najwieksze tłuściochy i żarłoki próbuja sprawiać wrażenie że sa najbardziej głodne i zabiedzone"

Święta prawda ! Takie chodzące beczułki zawsze są w ich oczach głodzone :)