Beatkaa Posted November 19, 2011 Author Posted November 19, 2011 To ja witam Sakusia o poranku przy kawce :) Quote
Mysia_ Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 u nas dzisiaj pięknie słoneczko świeci, a jak tam u Was? korzysta Sako z takiej pogody? :) pewnie niedługo przyjdzie zima :-( Quote
dangos19 Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Korzystaj Sakusiu póki jeszcze ładnie na podwóreczku Quote
Czarodziejka Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Sakuś korzysta ile może, ale nocki spędza w sypialni dla zdechlaczków ;) Quote
piescofajnyjest Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 wazne, zeby cieplo w dupinke bylo:) Quote
Beatkaa Posted November 21, 2011 Author Posted November 21, 2011 Jutro obiecuję już uzupełnić rozliczenie na pierwszej stronie :) Widziałam,że była wpłata od marra,pięknie dziękujemy ! :) Quote
Mysia_ Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Czarodziejka napisał(a):Sakuś korzysta ile może, ale nocki spędza w sypialni dla zdechlaczków ;) "sypialnia dla zdechlaczków" - bardzo podoba mi się ta nazwa :evil_lol: Quote
Czarodziejka Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Sako jest zaklasyfikowany jako zdechlaczek wraz z Ząbalem, Reksiem i Daszką, ale on wcale się za takiegoż nie uważa. Zgrywa twardziela, ale wieczorkiem po kolacji, kiedy kupsko już opuści jego szacowne jelita, Sakuś niespokojnie łypie na mnie okiem, czy aby nie zapomnę go siłą wziąć za kark i w atmosferze warkotów i zmarszczeń zaprowadzić na upragnione łoże. Kiedy raz o nim zapomniałam i po ułożeniu Ząbalka na podkładach i ręcznikach, owinięciu go kocykiem wyszłam gasząc wszystkie światrła i zamykając sypialkę, napotkałam rozpaczliwie wyczekujący wzrok Sako. Aż przełknął biedak ślinę z niepokoju. Zaraz więc z powrotem zapalam światła, otwieram wrota, transformacja i już jest - nasz stary wredny zgred. Warczy, marszczy pysk, bulgocze, ale karczysko uniżenie podstawia, żeby go capnąć ;) Nie podpinam smyczy, tylko biorę go za obrożę, więc już się psisko wdrożyło w schemat. Quote
Beatkaa Posted November 22, 2011 Author Posted November 22, 2011 oj Sakuś Sakuś...z jednej strony to Ty chcesz,ale z drugiej to bulgoczesz i warczysz... ;) Quote
Czarodziejka Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Sakunia już zaprowadzona spać. Dziś będzie zimna noc. Sako wyliniał, ale na czubku grzbietu jest niedoczesany, bo przez ostatnie zawirowania w stadku nie myślałam o kosmetyce. Tak więc sierść, która wyszła ma strukturę waty i taki sobie chodzi. Dziś po kolacji , kiedy go wprowadziłam, na tej martwej sierści osiadł szron! Na żywej i u innych psów nie było ani śladu, a Sako opruszony. Wytarłam zgreda i natychmiast grzmotnął się w bety ;) Śpi dziś z Daszką, Szarikiem i Ząbalem. Kolację zjadł należycie, wyłykał kropelki i piguły i tylko kupy nie było, zatem nad ranem.....8) Zastanę gniota w prześcieradle. Quote
piescofajnyjest Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 ach te poranki z niespodziankami:) Sakusiu.... Quote
BERKANO Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Chyba Sakusia można zakwalifikować do hardcorowca z predyspozycjami sado- maso :-) Quote
Czarodziejka Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Dzisiejszy poranek był czyściutki. Ani pół kupy i ani kropelki si. Sakuś zły jak osa wyrwał z sypialni rozprostować sztywne łapy i obszczekać współbraci, żeby nie pomyśleli, że skoro on tetryk, to już tylko leży i czeka na śmierć. Quote
Mysia_ Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 uwielbiam czytać o Sako :evil_lol: super, że nie było rano kupki - wytrzymał :cool3: Quote
piescofajnyjest Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 no i brawo!!! niech wszyscy wiedza, gdzie ich miejsce :) Quote
Beatkaa Posted November 24, 2011 Author Posted November 24, 2011 Sakuś jako samiec alfa :evil_lol::evil_lol: Quote
Beatkaa Posted November 26, 2011 Author Posted November 26, 2011 Witam naszego Sakusia ;) Ciekawe czy dziś wszystkich pobudził :evil_lol: Quote
unixena Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Sakulinski to taki charakterny pies -marszczy sie ,bulgocze ,stroszy a i tak urokliwy i cudny . Quote
marra Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 haha Czarodziejka super piszesz o Sakulcu :) mój pies charakternie podobny do Sako urządził mi ostatnio taki cyrk u weta że szok. Za nic nie chciał dać się zbadać, chodziło jedynie o pomacanie łapy ale włączył mu się taki agresor że jak spojrzałam mu w oczy to nie daj Boże jakby był bez kagańca...niewdzięcznik jeden. A jak w sobotę wróciłam w nocy to mnie gnojek do domu nie chciał wpuścić, tak się przejął rolą obrońcy domu :D powiem Wam skaranie Boskie z takim charakterkiem. Zastanawiam się jak to robisz Czarodziejko jak np. chcesz go zaprowadzić do tego nieszczęsnego garażu, skoro mówisz że on już wie co się święci. Wygląda na to że on nie chce Ciebie dziabnąć wcale tylko postraszyć, dobrze myślę ? bo mój wykorzystałby okazję zapewne... Quote
Recommended Posts