marra Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Mysia_ napisał(a):i jak tam u Was? ;) Sakuś nic nie nie narozrabiał? ;) Ponawiam ;);) Quote
unixena Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Zagladam do pieknego zmarszczonego pycholka ...Sakusia ...:loveu: Quote
Martika&Aischa Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Cioteczki proszę zajrzyjcie :( ON znaleziony na trasie szybkiego ruchu czeka na operację łapy :( amputacja ??? http://www.dogomania.pl/threads/213272-Piękny-ON-znaleziony-na-trasie-szybkiego-ruchu-..amputacja-łapy-Czeka-na-operacje! Quote
Czarodziejka Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Sakuś nic nie narozrabiał, bo on jest chłopak przyzwoity. Czasem ukąsi, ale na tym się ekscesy kończą ;) Mamy straszne upały, a ja zajęta jestem grodzeniem wybiegu dla psów. Quote
Mysia_ Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Czarodziejka napisał(a):Sakuś nic nie narozrabiał, bo on jest chłopak przyzwoity. Czasem ukąsi, ale na tym się ekscesy kończą ;) Mamy straszne upały, a ja zajęta jestem grodzeniem wybiegu dla psów. a zapowiadają jeszcze większe upały :-( Quote
Kocurek Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Sakusiu wybacz mi.Cioteczki zajrzyjcie http://www.dogomania.pl/threads/213221-Bardzo-chory-Kapselek-wyrzucony-na-stacji-paliw-błaga-o-DT Quote
Beatkaa Posted August 23, 2011 Author Posted August 23, 2011 U nas też piekielne upały teraz...Buziaki Sakusiu! Quote
Beatkaa Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 marra napisał(a):U nas w piatek podobno 36 stopni !!! O nie :placz: jakie to lato dziwne :roll: Quote
anula42 Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 ale staruszki mają się dobrze (wbrew naturze:eviltong:) Quote
marra Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Beatkaa napisał(a):O nie :placz: jakie to lato dziwne :roll: Cieszmy sie moja droga, cieszmy !!! ;) Quote
Czarodziejka Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Jesteśmy po straszliwej burzy i ulewie, która rozpętała się nad ranem. Sakuś od jakiegoś czasu staje się bardziej przytulaśny. Nagle widzę jego łeb podklejony do mej nogi i już nie słyszę warkotu ;) Daje się troszkę ukochać, ale zaraz idzie sobie zmieszany, że oto go taka słabość ogarnęła. Najlepiej wtedy burknąć na któregoś ze świadków owej słabości. Quote
Syla Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Odwiedzam Sakusia i też boję się jutra.Moje dziadki też nie lubią takich upałów. Quote
Beatkaa Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 Może Sakuś udaje tylko takie groźniaka,a w środku to jest bardzo miękki:cool3: Quote
marra Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Czarodziejka napisał(a):Jesteśmy po straszliwej burzy i ulewie, która rozpętała się nad ranem. Sakuś od jakiegoś czasu staje się bardziej przytulaśny. Nagle widzę jego łeb podklejony do mej nogi i już nie słyszę warkotu ;) Daje się troszkę ukochać, ale zaraz idzie sobie zmieszany, że oto go taka słabość ogarnęła. Najlepiej wtedy burknąć na któregoś ze świadków owej słabości. O proszę jak miło, Sakuś się zapomniał ;) ale ciiiiiiiii...nie zawstydzajmy go ;) Quote
Czarodziejka Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Wciąż parno jak w saunie. Sako najchętniej sypia na dworze. Ma swoje ulubione grajdołki i miejsca. Quote
marra Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 U nas już chłodniej, myślę że te upały były pierwsze i ostatnie w te lato. Quote
Recommended Posts