Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

anula42 napisał(a):
kochany Sakuś - juz chciałabym tam być- wydaje mi sie że bardziej było to potrzebne mnie niż tym psiakom.....

Tak kochana...radość po równi była czerpana...przebywanie z psiakami daje mi tyle frajdy co pewnie im więc wiem o czym mówisz :)

Posted

ekstra zdjęcia, widac, ze im dobrze i towarzystwo tez słuzy własne :)

a historia z parówkami przypomina mi przywieziony kilogram marchewek do stada 20 koni :)

Posted

"rozplaskany" hehe dobre słowo ;) uśmiałam się przy nim.

majowa napisał(a):
ekstra zdjęcia, widac, ze im dobrze i towarzystwo tez słuzy własne :)

a historia z parówkami przypomina mi przywieziony kilogram marchewek do stada 20 koni :)

O tak znam takich odważnych ;) i jeszcze dumnie idą do tego stada z tymi kilkoma marchewkami :D

Posted

anula42 napisał(a):
proszę się juz ze mnie nie naśmiewać:placz:tak jak obiecałam -nastepnym razem się już poprawię

Oj kochana Ty nasza ! Żartujemy oczywiście,na wątku od razu wesoło :):)

Posted

iwoniam napisał(a):
slicznie pieski, wszystkie takie spokojne, kochane
musiał im upał bardzo doskwierać..

upał daje wszystkim w kość ..
choć dziś u nas lało i nie wiem sam co lepsze ;)
za uchem smyram Sako

Posted

iwoniam napisał(a):
slicznie pieski, wszystkie takie spokojne, kochane
musiał im upał bardzo doskwierać..

o Boziu upał ??? u nas od tygodnia wspaniała polska...jesień :( płakać się chce.

Posted

U nas albo jest tak parno, że nie ma czym oddychać i zaraz potem burza z wichurą i ulewą, albo sama ulewa i zimno, jak dziś. Zgadza się - typowa polska jesień :-? Sakusiowi służy, bo tupa mi tu podszczekując pod oknami. Goni panów kochających inaczej, bo nerwa mu widać psują 8)

Posted

Czarodziejka napisał(a):
U nas albo jest tak parno, że nie ma czym oddychać i zaraz potem burza z wichurą i ulewą, albo sama ulewa i zimno, jak dziś. Zgadza się - typowa polska jesień :-? Sakusiowi służy, bo tupa mi tu podszczekując pod oknami. Goni panów kochających inaczej, bo nerwa mu widać psują 8)

Dokładnie...u nas tu na śląsku też tak,dziś akurat cały dzień leje.Sakuś w każdych warunkach zadowolony :D no chyba,że upał ale to wiadomo...