Czarodziejka Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 A dziś odwiedziła nas Anula42. Pierwszy raz była i zupełnie nie miała świdomości, jak należy się do takiej wizyty przygotować. Dla stada wilków przywiozła 4 paróweczki zapakowane w stylową folijkę 8) Potem przeszła samą siebie dzieląc je pomiędzy rozwarte pyski wokół siebie. Sakuś, nie powiem, kilka razy złapał ;) Quote
Bjuta Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Mam nadzieję, że 10 paluszków pozostało na miejscu... Quote
bela51 Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Bjuta napisał(a):Mam nadzieję, że 10 paluszków pozostało na miejscu... O tym samym pomyslalam w pierwszej chwili. Ale psiaki u Czarodziejki głodne nie chodza, to Anula chyba ocaliła palce ? Quote
Czarodziejka Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 No ba :D Do końca życia nie zapomnę Anulinych parówek :D Quote
Czarodziejka Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Palce zabrała ze sobą, ale dekolt podrapany perwersyjnie, bo Rafi jak zawsze się zakochał i pchał jedyną łapę proso w serce ;) Nie odstępował gości ani na chwilkę. Zaglądał w oczy, umył twarze, nachuchał...Sama rozkosz. Quote
Beatkaa Posted July 15, 2011 Author Posted July 15, 2011 Ooo ale fajna wizyta,psiaki pewnie miały radochę :) Quote
Bjuta Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Czarodziejka napisał(a):Palce zabrała ze sobą, ale dekolt podrapany perwersyjnie, bo Rafi jak zawsze się zakochał i pchał jedyną łapę proso w serce ;) Nie odstępował gości ani na chwilkę. Zaglądał w oczy, umył twarze, nachuchał...Sama rozkosz. Chyba Was odwiedzę.... Quote
Czarodziejka Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Jasne, zapraszamy ;) A tu dzisiejszy pajęczak Sako. Jest bardzo podobny do Fridy, która odeszła kilka dni temu i też tak samo mnie obszczekuje. Quote
ania > Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Sakuś ma raj na ziemi :) też mi się marzą odwiedziny u Czarodziejki i psiaków :) może się kiedyś wybierzemy jak Czarodziejka pozwoli? :) Beatko może skusisz się odwiedzić Sako? :) Quote
Czarodziejka Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Ja zapraszam. Torba parówek też mile widziana ;) Głodu u nas nie ma, ale jak goście, to i gifty. Psy to doskonale wiedzą. Quote
Czarodziejka Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Sokół został specjalnie przez Julkę obudzony i wyszedł się poturlać, tylko anula miast focić miziała towarzystwo ;) Quote
katarzyna09 Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 No,ale na parówę się nie załapał:-D Nie zdążył ...bidulek...:D Quote
Czarodziejka Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Parówek było 4 sztuki, więc faktycznie było ciężko i można mu wybaczyć ;) Quote
anula42 Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 palce ocaliłam- nastepnym razem sie poprawię i bedzie całe auto parówek:lol: Quote
Martika&Aischa Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Anula a będą foteczki z wizyty ???? :) Quote
anula42 Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 no pewnie-jutro wstawię bo jestem cały czas w szoku:lol: Quote
Martika&Aischa Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 anula42 napisał(a):no pewnie-jutro wstawię bo jestem cały czas w szoku:lol: W takim razie cierpliwie czekamy ;) Aniu mam nadzieję że i nasz Misiaczek załapał się na mizianie ;) Quote
Bjuta Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 To ja też czekam niecierpliwie i gratuluję ocalenia paluszków!!! Przypomniałam sobie jak nasz zabrzański Ottuś (który wychodzi sobie sam na spacerki przeskakując 2 metrowy płot) wmieszał się nad stawem w tłum i wyciągnął ludziom całą paczkę parówek hermetycznie (acz nieskutecznie) zapakowanych... Nie trwało nawet minuty... Quote
Beatkaa Posted July 17, 2011 Author Posted July 17, 2011 ania >;17260339 napisał(a):Sakuś ma raj na ziemi :) też mi się marzą odwiedziny u Czarodziejki i psiaków :) może się kiedyś wybierzemy jak Czarodziejka pozwoli? :) Beatko może skusisz się odwiedzić Sako? :) No jaaaasne !!!!:loveu: Jeśli ktoś będzie dysponował transportem(czyt.autem) to jestem już chętna :evil_lol: Czekamy na zdjęcia :cool3::cool3: Quote
marra Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Bjuta napisał(a):To ja też czekam niecierpliwie i gratuluję ocalenia paluszków!!! Przypomniałam sobie jak nasz zabrzański Ottuś (który wychodzi sobie sam na spacerki przeskakując 2 metrowy płot) wmieszał się nad stawem w tłum i wyciągnął ludziom całą paczkę parówek hermetycznie (acz nieskutecznie) zapakowanych... Nie trwało nawet minuty... hahaha ile te zwierzaki mają w sobie sprytu !!! ;) Widzę że same parówkowe wizyty się szykują :D Quote
anula42 Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 kochany Sakuś - juz chciałabym tam być- wydaje mi sie że bardziej było to potrzebne mnie niż tym psiakom..... Quote
Recommended Posts