Beatkaa Posted July 7, 2011 Author Posted July 7, 2011 [quote name='Czarodziejka']Badanie krwi należy zrobić 2 tyg po podaniu drugiej tabletki. Tak więc mamy jeszcze ponad tydzień. Wizyta już zaklepana ;)[/QUOTE] Ok,Super :) Quote
szafra Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Widzę, że u Sakusia same dobre wieści !!! Fajnie tam u Czarodziejki. Quote
Czarodziejka Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Sakusiowi plątały się dzisiaj tylne łapki...Nawet miał problemy z bieganiem... Może to przejściowe, ale nieco się zaniepokoiłam. Kilka dni temu Duke stracił władzę w tylnych łapach i dochodzi do siebie dzięki zastrzykom... Ogólnie Sako jest bardzo radosny, szczekliwy, wszędobylski i łakomczuch ;) Quote
marra Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 [quote name='Czarodziejka']Sakusiowi plątały się dzisiaj tylne łapki...Nawet miał problemy z bieganiem... Może to przejściowe, ale nieco się zaniepokoiłam. Kilka dni temu Duke stracił władzę w tylnych łapach i dochodzi do siebie dzięki zastrzykom... Ogólnie Sako jest bardzo radosny, szczekliwy, wszędobylski i łakomczuch ;)[/QUOTE] że łakomczuch to my wiemy ;) i zlodziejaszek w dodatku ;) Przy tego typu chorobach zdarzają się czasem gorsze dni, wiem bo mam to na codzień :( kiedy jest wilgotno nóżki bardziej szwankują, kiedy gorąco nie chce się nawet chodzić. Ja mojej psicy zawsze robię badanie krwi jak idę na trzecią dawkę. Quote
Luzia Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 [B]Sory za OFFa ale sprawa mało ciekawa. Piękny DONek do uśpienia: [url]http://www.dogomania.pl/threads/210774-DON-Norton-do-UŚPIENIA-zbieramy-na-hotel-BŁAGAMY-O-POMOC[/url]!!! Potrzebna pomoc, dosłownie każda :([/B] Quote
Beatkaa Posted July 8, 2011 Author Posted July 8, 2011 Sakuś biedactwo kochane :( Ciekawe jak dzisiaj....może tylko gorszy dzień.Trzymaj się,ściskam Cię kochany !!!! Quote
dangos19 Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Trzymaj się na tych swoich łapinach, my trzymamy za ciebie kciuki. Quote
unixena Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Sorki za offa ..onek w oplakanym stanie ...skora to jedna wielka rana ...moze macie jakis pomysl ...by pomoc http://www.dogomania.pl/threads/210702-Wychudzony-i-zaniedbany-ON-ek-w-tragicznym-stanie-b%C5%82agam-zerknijcie-b%C5%82agam...?p=17220893#post17220893 Quote
Czarodziejka Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Sakuś chodzi gorzej, ale może to faktycznie winia dużej wilgotności powietrza, ulew i burz, które nas wciąż nawiedzają. Duke wcale się dziś nie podniósł...ani kroczka...Qoopa sama wyszła, nawet nie poczuł pewnie, bo był zajęty rzewnym patrzeniem mi w oczy. Masuję, rozcieram, Sako nie lubi zabiegów wokół swojej osoby i podwarkuje, ale poddaje się, bo widać przynosi mu to ulgę. Podaję mu wciąż 5 ml Athofleksu i to ze strzykawki wprost w zmarszczoną papę, bo wtedy wiem, że napewno dotarło ;) Po 28 dniach trzeba Arthofleks odstawić. Quote
Kocurek Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 To tak na pewno jak u ludzi -sprawy reumatyczne.Mam nadzieje,ze jutro bedzie sloneczko i lapeczki nie beda bolaly...:) Quote
sylwija Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 dzisiaj jest sloneczcko :) i jutro pewnie też będzie i niech Sakusiowi służy :) Quote
Beatkaa Posted July 9, 2011 Author Posted July 9, 2011 Czarodziejko,a co po tych 28 dniach? Trzeba mu cos kupić innego czy jak to bedzie wyglądało ?;) Quote
Naklejka Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Po prostu przerwa, potem znowu może dostawać, albo można mu zmniejszyć dawkę(mój dupek prawie cały czas dostaje 2ml, też ze strzykawki- pije bardzo chętnie ;) tak ustaliliśmy z hodowcą i wetami ) Quote
Beatkaa Posted July 9, 2011 Author Posted July 9, 2011 Naklejka napisał(a):Po prostu przerwa, potem znowu może dostawać, albo można mu zmniejszyć dawkę(mój dupek prawie cały czas dostaje 2ml, też ze strzykawki- pije bardzo chętnie ;) tak ustaliliśmy z hodowcą i wetami ) A na ile trzeba odstawić? Quote
unixena Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Zagladam do Sakusia .Tez jestem ciekawa jak sie dzis chlopak czuje . Quote
gosia2313 Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Przepraszam za off'a, ale chciałam Was zaprosić na wątek kolejnej bidy z Sosnowca. Bary został bardzo pogryziony, u weta rany zostały oczyszczone, pies dostał antybiotyk. gdyby wrócił do schroniska, mogoby dojść do sepsy! Dlatego został przewieziony do hotelu. Koszt to 250zł/miesiąc +karma. Nie mamy ŻADNYCH deklaracji ! Oto wątek "Malucha" http://www.dogomania.pl/threads/210863-Pogryziony-Bary-cierpi-i-czeka-na-nowy-dom-!!!-Zbieramy-na-hotelik-i-leki-! Quote
jagpie Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 zakończył się bazarek, z którego dochód będzie podzielony na 3 psiaki Koniec.ROZLICZAMY - MEGA BAZAREK do 04.07.2011 Na jednego pieska wyszło 55 pln i taką kwotę przeleję dla SAKO (jak tylko dostanę wszystkie wpływy, czyli na dniach :-)) Betkaa możesz mi przesłać jeszcze raz nr konta, bo gdzieś zagubiłam...;-/ Quote
Beatkaa Posted July 10, 2011 Author Posted July 10, 2011 jagpie napisał(a):zakończył się bazarek, z którego dochód będzie podzielony na 3 psiaki Koniec.ROZLICZAMY - MEGA BAZAREK do 04.07.2011 Na jednego pieska wyszło 55 pln i taką kwotę przeleję dla SAKO (jak tylko dostanę wszystkie wpływy, czyli na dniach :-)) Betkaa możesz mi przesłać jeszcze raz nr konta, bo gdzieś zagubiłam...;-/ Jasne,już wysyłam :):):):) ładna kwota :):):) Quote
Bambino Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Ja też zyczę Sakusiowi - zdrówka jak najwięcej !!!!!!!! Quote
marra Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Mam nadzieje że nóżki już mniej pobolewają i Sako już śmiga śmiało :) niech się wygrzewa na słońcu. Na dniach podeślę moją deklarację :) Quote
jagpie Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 jagpie napisał(a):zakończył się bazarek, z którego dochód będzie podzielony na 3 psiaki Koniec.ROZLICZAMY - MEGA BAZAREK do 04.07.2011 Na jednego pieska wyszło 55 pln i taką kwotę przeleję dla SAKO (jak tylko dostanę wszystkie wpływy, czyli na dniach :-)) Betkaa możesz mi przesłać jeszcze raz nr konta, bo gdzieś zagubiłam...;-/ Przelew poszedł :-) Quote
Recommended Posts