Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Czarodziejka']Badanie krwi należy zrobić 2 tyg po podaniu drugiej tabletki. Tak więc mamy jeszcze ponad tydzień. Wizyta już zaklepana ;)[/QUOTE]

Ok,Super :)

Posted

Sakusiowi plątały się dzisiaj tylne łapki...Nawet miał problemy z bieganiem... Może to przejściowe, ale nieco się zaniepokoiłam. Kilka dni temu Duke stracił władzę w tylnych łapach i dochodzi do siebie dzięki zastrzykom... Ogólnie Sako jest bardzo radosny, szczekliwy, wszędobylski i łakomczuch ;)

Posted

[quote name='Czarodziejka']Sakusiowi plątały się dzisiaj tylne łapki...Nawet miał problemy z bieganiem... Może to przejściowe, ale nieco się zaniepokoiłam. Kilka dni temu Duke stracił władzę w tylnych łapach i dochodzi do siebie dzięki zastrzykom... Ogólnie Sako jest bardzo radosny, szczekliwy, wszędobylski i łakomczuch ;)[/QUOTE]

że łakomczuch to my wiemy ;) i zlodziejaszek w dodatku ;)
Przy tego typu chorobach zdarzają się czasem gorsze dni, wiem bo mam to na codzień :( kiedy jest wilgotno nóżki bardziej szwankują, kiedy gorąco nie chce się nawet chodzić. Ja mojej psicy zawsze robię badanie krwi jak idę na trzecią dawkę.

Posted

[B]Sory za OFFa ale sprawa mało ciekawa.
Piękny DONek do uśpienia:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/210774-DON-Norton-do-UŚPIENIA-zbieramy-na-hotel-BŁAGAMY-O-POMOC[/url]!!!
Potrzebna pomoc, dosłownie każda :([/B]

Posted

Sakuś chodzi gorzej, ale może to faktycznie winia dużej wilgotności powietrza, ulew i burz, które nas wciąż nawiedzają. Duke wcale się dziś nie podniósł...ani kroczka...Qoopa sama wyszła, nawet nie poczuł pewnie, bo był zajęty rzewnym patrzeniem mi w oczy. Masuję, rozcieram, Sako nie lubi zabiegów wokół swojej osoby i podwarkuje, ale poddaje się, bo widać przynosi mu to ulgę. Podaję mu wciąż 5 ml Athofleksu i to ze strzykawki wprost w zmarszczoną papę, bo wtedy wiem, że napewno dotarło ;) Po 28 dniach trzeba Arthofleks odstawić.

Posted

Po prostu przerwa, potem znowu może dostawać, albo można mu zmniejszyć dawkę(mój dupek prawie cały czas dostaje 2ml, też ze strzykawki- pije bardzo chętnie ;) tak ustaliliśmy z hodowcą i wetami )

Posted

Naklejka napisał(a):
Po prostu przerwa, potem znowu może dostawać, albo można mu zmniejszyć dawkę(mój dupek prawie cały czas dostaje 2ml, też ze strzykawki- pije bardzo chętnie ;) tak ustaliliśmy z hodowcą i wetami )

A na ile trzeba odstawić?

Posted

Przepraszam za off'a, ale chciałam Was zaprosić na wątek kolejnej bidy z Sosnowca. Bary został bardzo pogryziony, u weta rany zostały oczyszczone, pies dostał antybiotyk. gdyby wrócił do schroniska, mogoby dojść do sepsy! Dlatego został przewieziony do hotelu. Koszt to 250zł/miesiąc +karma. Nie mamy ŻADNYCH deklaracji !

Oto wątek "Malucha" http://www.dogomania.pl/threads/210863-Pogryziony-Bary-cierpi-i-czeka-na-nowy-dom-!!!-Zbieramy-na-hotelik-i-leki-!

Posted

jagpie napisał(a):
zakończył się bazarek, z którego dochód będzie podzielony na 3 psiaki
Koniec.ROZLICZAMY - MEGA BAZAREK do 04.07.2011
Na jednego pieska wyszło 55 pln i taką kwotę przeleję dla SAKO (jak tylko dostanę wszystkie wpływy, czyli na dniach :-))

Betkaa możesz mi przesłać jeszcze raz nr konta, bo gdzieś zagubiłam...;-/

Jasne,już wysyłam :):):):) ładna kwota :):):)

Posted

Mam nadzieje że nóżki już mniej pobolewają i Sako już śmiga śmiało :) niech się wygrzewa na słońcu.

Na dniach podeślę moją deklarację :)