Linssi Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [quote name='Beatkaa']Już wpłata jest ;)[/QUOTE] To super! Miziance dla Sakusia! :) Quote
Beatkaa Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 Sakuś ile cioteczek Cię dogląda :) masz powodzenie:cool3: Quote
lika1771 Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Cioteczki zapraszam na bazarek mozna cos kupic i umiescic psa w potrzebie http://www.dogomania.pl/threads/210350-MOŻESZ-ZDOBYĆ-PIENIĄDZE-DLA-SWOJEGO-PODOPIECZNEGO-karmy-książki-rośliny-11.07-21.00?p=17170265#post17170265 Quote
Czarodziejka Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Sako obszczekuje wszystko jakby tu spędził całe życie ;) Zawsze pierwszy przy bramie, zawsze z uśmiechem na paszczy. Quote
Beatkaa Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 [quote name='Czarodziejka']Kąpiele u mnie możliwe są tylko w lecie, kiedy woda w wężu nagrzewa się płynąc - bo jest bardzo długi. Tak więc wkrótce się Sakusia wykąpie.[/QUOTE] Przeoczyłam wcześniej Twój post dlatego tak się zastanawiam teraz jak Sakuś w ogóle zniesie kąpanko :D Ale myślę,że wtedy to już w ogóle będzie się prezentował :cool1: [quote name='Czarodziejka']Sako obszczekuje wszystko jakby tu spędził całe życie ;) Zawsze pierwszy przy bramie, zawsze z uśmiechem na paszczy.[/QUOTE] Kochana,wysłałam 310zł za hotelikowanie Sakusia w lipcu ;) Cieszę się,że tak się przyzwyczaił i jest szczęśliwy...o tym marzyłam przeprowadzając tą całą akcję wyciągania go ze schroniska i zbierania deklaracji.Pięknie! Czarodziejko,a jak z tym trocoxilem?Podawałaś mu go już może?Po dwóch tygodniach jest ta druga dawka a później te badania krwi.. Quote
Mysia_ Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 wspaniale, że Sako tak łatwo się zaaklimatyzował u Czarodziejki :) Quote
Czarodziejka Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Kolejny termin na Trocoxil, to 3 lipiec. Potem możemy zrobić badanie. Sako ma 10 zł nadpłaty, bo miesiąc to 300zł, a tylko w przypadkach niepełnych miesięcy liczę po 10zł, bo łatwiej ;) Obecnie Sakuś jest w bardzo pozytywnej formie. Apetyt dopisuje. Dziś po kolacji wraz z innymi dostał przydziałowy wędzony gnacik do obgryzania i bardzo się ucieszył. Mamy ulewne i burzowe dni. Część psów leży pod gołym niebem i zażywa kąpieli. Sako również dał się wykąpać naturze ;) Quote
Beatkaa Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 [quote name='Czarodziejka']Kolejny termin na Trocoxil, to 3 lipiec. Potem możemy zrobić badanie. Sako ma 10 zł nadpłaty, bo miesiąc to 300zł, a tylko w przypadkach niepełnych miesięcy liczę po 10zł, bo łatwiej ;) Obecnie Sakuś jest w bardzo pozytywnej formie. Apetyt dopisuje. Dziś po kolacji wraz z innymi dostał przydziałowy wędzony gnacik do obgryzania i bardzo się ucieszył. Mamy ulewne i burzowe dni. Część psów leży pod gołym niebem i zażywa kąpieli. Sako również dał się wykąpać naturze ;)[/QUOTE] Dobrze,czyli mogę wysłać 290zł w sierpniu ? U nas też cały czas leje i burze...:shake: Z jedzenia Sakuś zawsze się cieszył,a teraz to juz w ogóle ma tam raj na ziemi :multi: Quote
Beatkaa Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 [quote name='Czarodziejka']Jasne, albo będzie na badanie krwi ;)[/QUOTE] ooo dobry pomysł :) Quote
unixena Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Zycze Sakusiowi kolorowych snow ;)..niech mu sie przysni wielka gora wedzonych gnatow ...i innych smakowitych rarytasow .:razz::wolfie: Quote
Czarodziejka Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Sakuś dostał dziś pierwszy klaps w doopsko, bo mając gar większy i pełniejszy pokuśtykał na swych pajęczych łapinach i wyżarł Bejkowi jego kurze kuperki fundując mu wegetariański posiłek. Swoje też wyżarł w tempie ekspresowym. Czaił się jeszcze tu i tam, ale pilnowałam. Pokazał mi w odwecie ząb 8) Quote
Beatkaa Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 Sakuś Ty żarłoku :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Czarodziejka Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 ...i zaradny. Jako jeden z niewielu przeczekuje ulewę na kocach w garażu. Reszta stylowo moknie. Quote
anula42 Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 a co- ma moknąć?nie ma to jak w ciepełku:fadein: Quote
marra Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 hahaha Sakuś lubi kurze kuperki, złodziejaszek jak mój były tymczasowicz Lisek chytrusek-jak samo imie wskazuje radził sobie w tym temacie :D Quote
unixena Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 :megagrin:Fajnie sobie tam poczynia Sakus spryciarz .:diabloti: Quote
Recommended Posts