Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Czarodziejka']Kąpiele u mnie możliwe są tylko w lecie, kiedy woda w wężu nagrzewa się płynąc - bo jest bardzo długi. Tak więc wkrótce się Sakusia wykąpie.[/QUOTE]

Przeoczyłam wcześniej Twój post dlatego tak się zastanawiam teraz jak Sakuś w ogóle zniesie kąpanko :D Ale myślę,że wtedy to już w ogóle będzie się prezentował :cool1:

[quote name='Czarodziejka']Sako obszczekuje wszystko jakby tu spędził całe życie ;) Zawsze pierwszy przy bramie, zawsze z uśmiechem na paszczy.[/QUOTE]

Kochana,wysłałam 310zł za hotelikowanie Sakusia w lipcu ;)
Cieszę się,że tak się przyzwyczaił i jest szczęśliwy...o tym marzyłam przeprowadzając tą całą akcję wyciągania go ze schroniska i zbierania deklaracji.Pięknie!

Czarodziejko,a jak z tym trocoxilem?Podawałaś mu go już może?Po dwóch tygodniach jest ta druga dawka a później te badania krwi..

Posted

Kolejny termin na Trocoxil, to 3 lipiec. Potem możemy zrobić badanie. Sako ma 10 zł nadpłaty, bo miesiąc to 300zł, a tylko w przypadkach niepełnych miesięcy liczę po 10zł, bo łatwiej ;)
Obecnie Sakuś jest w bardzo pozytywnej formie. Apetyt dopisuje. Dziś po kolacji wraz z innymi dostał przydziałowy wędzony gnacik do obgryzania i bardzo się ucieszył. Mamy ulewne i burzowe dni. Część psów leży pod gołym niebem i zażywa kąpieli. Sako również dał się wykąpać naturze ;)

Posted

[quote name='Czarodziejka']Kolejny termin na Trocoxil, to 3 lipiec. Potem możemy zrobić badanie. Sako ma 10 zł nadpłaty, bo miesiąc to 300zł, a tylko w przypadkach niepełnych miesięcy liczę po 10zł, bo łatwiej ;)
Obecnie Sakuś jest w bardzo pozytywnej formie. Apetyt dopisuje. Dziś po kolacji wraz z innymi dostał przydziałowy wędzony gnacik do obgryzania i bardzo się ucieszył. Mamy ulewne i burzowe dni. Część psów leży pod gołym niebem i zażywa kąpieli. Sako również dał się wykąpać naturze ;)[/QUOTE]

Dobrze,czyli mogę wysłać 290zł w sierpniu ?
U nas też cały czas leje i burze...:shake: Z jedzenia Sakuś zawsze się cieszył,a teraz to juz w ogóle ma tam raj na ziemi :multi:

Posted

Sakuś dostał dziś pierwszy klaps w doopsko, bo mając gar większy i pełniejszy pokuśtykał na swych pajęczych łapinach i wyżarł Bejkowi jego kurze kuperki fundując mu wegetariański posiłek. Swoje też wyżarł w tempie ekspresowym. Czaił się jeszcze tu i tam, ale pilnowałam.
Pokazał mi w odwecie ząb 8)

Posted

hahaha Sakuś lubi kurze kuperki, złodziejaszek jak mój były tymczasowicz Lisek chytrusek-jak samo imie wskazuje radził sobie w tym temacie :D