Beatkaa Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 Czarodziejka już na wakacjach i na zasłużonym wypoczynku :cool1: Sakuś na pewno ma wspaniałą opiekę,za tydzień dostaniemy pewnie wieści od Czarodziejki co u niego ;) Quote
Martika&Aischa Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Przybiegłam się przywitać z Sakusiem ;) Beatko mamy jakieś zdjęcie Sako którego nie ma na wątku ? chciałam wysłać podziękowania ze zdjęciem dla osoby która kupiła Sakusiowi 5 cegiełek na allegro :) Quote
Beatkaa Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Przybiegłam się przywitać z Sakusiem ;) Beatko mamy jakieś zdjęcie Sako którego nie ma na wątku ? chciałam wysłać podziękowania ze zdjęciem dla osoby która kupiła Sakusiowi 5 cegiełek na allegro :) Kochana,raczej nie,wszystko co mam wrzucałam na wątek :) Tutaj wszystko w całości : jego album ;) Quote
Martika&Aischa Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Beatkaa napisał(a):Kochana,raczej nie,wszystko co mam wrzucałam na wątek :) Tutaj wszystko w całości : jego album ;) Ok kochana coś wybiorę i prześlę z podziękowaniem ;) pieniążki z allegro polecą razem z pieniążkami za bazarek :) Quote
Beatkaa Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Ok kochana coś wybiorę i prześlę z podziękowaniem ;) pieniążki z allegro polecą razem z pieniążkami za bazarek :) jasne kochana :* :) Quote
Beatkaa Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 marra napisał(a):Witaj Sakusiu, ciekawe co tam porabiasz ;) Też już myślę o naszym Sakusiu,co tam u niego,jak się czuje...:) Quote
Bambino Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Piękne zdjęcia u Czarodziejki - jak zaczarowany ogród. Chcialabym mieć taki trawnik. U mnie na razie pokrzywy ( malutkie, ale zawsze) Quote
unixena Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Hopsam Sakusia wysoko w gore !!!:multi::multi::multi: Quote
Beatkaa Posted June 28, 2011 Author Posted June 28, 2011 Przyszła wpłata od anula42-50zł.Serdecznie dziękujemy :) Quote
jagpie Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 a ja przypomnę o bazarku dla Sako :-) ubrania,kosmetyki,biżuteria - MEGA BAZAREK do 04.07.2011 Quote
unixena Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Dzien dobry :cool1:..ja tez tu zagladam i zycze Wszystkim milego dnia .:hand: Quote
Martika&Aischa Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Cioteczki kopiuję :( Cioteczki sorki ale wkleje to tez tu,wklejam z Owczarka: Zwracam się o pomoc do wszystkich Forumowiczów i ludzi o dobrych i kochającym sercu w znalexieniu sprawcy/ców bestialskiego skatowania suki ONka na tle seksualnym: więcej na: http://www.facebook.com/event.php?eid=197208793659861 http://www.facebook.com/event.php?eid=197208793659861 Strona o wydarzeniu z Fundacji Jestem w takim szoku,a zdjęcia są drastyczne, że nie potrafię opisać tego zdarzenia.... Może ktoś poza psiaka, sukienkę lub coś innego,co pomoże znaleźć sprawc******chola ???? Błagam o pomoc ! CHCEMY SPRAWĘ NAGŁOŚNIĆ NA SKALĘ WYDARZENIA Z BIEDNYM PODPALONYM KUBISIEM,BO TAKIE STARANIA DZIAŁAJĄ ! Quote
bela51 Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Wiem, ze to spam, ale nie przypadkiem zamieszczam go na wątku starych ONkow Blagam o pomoc dla ONka Morisa. Potrzebna mu tylko kasa na transport, aby uciekł przed smiercia. http://www.dogomania.pl/threads/2103...4#post17156504 Quote
Linssi Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Przelalam lipcowa deklaracje... Niestety z braku mozliwosci czasowych nie jestem w stanie zagladac tak czesto, jak bym chciala. :( Sprobuje podeslac jeszcze pare groszy na leczenie. Quote
Beatkaa Posted June 29, 2011 Author Posted June 29, 2011 Linssi napisał(a):Przelalam lipcowa deklaracje... Niestety z braku mozliwosci czasowych nie jestem w stanie zagladac tak czesto, jak bym chciala. :( Sprobuje podeslac jeszcze pare groszy na leczenie. Dzięki kochana :) Quote
Beatkaa Posted June 29, 2011 Author Posted June 29, 2011 [quote name='Linssi']Przelalam lipcowa deklaracje... Niestety z braku mozliwosci czasowych nie jestem w stanie zagladac tak czesto, jak bym chciala. :( Sprobuje podeslac jeszcze pare groszy na leczenie.[/QUOTE] Już wpłata jest ;) Quote
marra Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [quote name='Martika@Aischa']Cioteczki kopiuję :( Cioteczki sorki ale wkleje to tez tu,wklejam z Owczarka: Zwracam się o pomoc do wszystkich Forumowiczów i ludzi o dobrych i kochającym sercu w znalexieniu sprawcy/ców bestialskiego skatowania suki ONka na tle seksualnym: więcej na: http://www.facebook.com/event.php?eid=197208793659861 http://www.facebook.com/event.php?eid=197208793659861 Strona o wydarzeniu z Fundacji Jestem w takim szoku,a zdjęcia są drastyczne, że nie potrafię opisać tego zdarzenia.... Może ktoś poza psiaka, sukienkę lub coś innego,co pomoże znaleźć sprawc******chola ???? Błagam o pomoc ! CHCEMY SPRAWĘ NAGŁOŚNIĆ NA SKALĘ WYDARZENIA Z BIEDNYM PODPALONYM KUBISIEM,BO TAKIE STARANIA DZIAŁAJĄ ! Brak mi słów...albo innaczej, nie ma słów na taki czyn :( Quote
Recommended Posts