olalolaa Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Ok czyli tylko Sakusia wiozę :) Trzymajcie kciuki zeby korków nie było :P Quote
2010 Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Zapraszamy wszystkich na bazarek dla Sako http://www.dogomania.pl/threads/209410-Ciągle-dokładamy-fanty!-Ciuszki-książki-różności-dla-Sako-...22.06.2011 Gumowych drzew !!! Quote
Beatkaa Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 szafra napisał(a):To już wszystko wiem! Sako i Misiek jada jutro do Czarodziejki :multi::multi:. Niech im tam będzie jak najlepiej! Tak kochana,jadą po lepsze życie :multi::multi: Quote
Beatkaa Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 olalolaa napisał(a):Ok czyli tylko Sakusia wiozę :) Trzymajcie kciuki zeby korków nie było :P Daj mi znać troszkę wcześniej jak już będziesz jechać żebym była w klinice ;) Quote
winter7 Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Beatkaa napisał(a): Ok,ale myślę,że się uda tak jak Ola pisała i to ona go zawiezie z Zabrza do Szczercowa.Kochana pisałaś kiedyś na wątku żeby mogłabyś mu fundować ten arthoflex,moge napisać na pierwszej stronie "Twoją deklarację" w postaci tego leku ??:) . Oczywiście :) Quote
Kocurek Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Sakusiu powodzenia-i prosze zaprzyjaznij sie u Czarodziejki z moim ulubiencem Szarusiem,a ciocia Kocurek wysle Tobie,Misiowi i reszcie ferajny fajna paczke ze smakami w sierpniu:)To sobie pochrupiecie:) Quote
Martika&Aischa Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Kocurek napisał(a):Sakusiu powodzenia-i prosze zaprzyjaznij sie u Czarodziejki z moim ulubiencem Szarusiem,a ciocia Kocurek wysle Tobie,Misiowi i reszcie ferajny fajna paczke ze smakami w sierpniu:)To sobie pochrupiecie:) To się psiaki ucieszą z rarytasów:multi: Quote
Kocurek Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 No na to licze:)Bo i ja sie raduje kiedy czworonogi sie ciesza:) Quote
ania > Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 jak cudownie że chłopaki jadą do Czarodziejki i Sako nie musi wracać za kraty schroniskowego boksu :multi: Quote
Beatkaa Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 [quote name='marra']O której Sako jedzie ?? Ola ma sie ze mna skontaktować,mysle ze tak kolo popoludnia. Dzis rano bylam z mama w klinice i widziałam Sako !!! Cudowny jest,teraz wykąpany,czyściutki,świezutki :):) UWAGA Cioteczki przez najbliższe kilka dni bedzie ze mna utrudniony kontakt...głównie telefoniczny,komputer mi sie zepsuł i oddaje dziś go do naprawy...:placz::placz: teraz wpadlam na chwilke do biblioteki aby Wam to napisać i zaraz znikam :-(:-( Jeśli bede miala jakas mozliwość korzystania z komputera w weekend to postaram sie odezwać,ale nic nie obiecuje poniewaz przez weekend jestem troche poza zasiegiem i do niedzieli mnie nie ma :-(:-( Dziś zapłace za pobyt Sako i napisze Martice ile wszystko razem wynioslo to jak bedzie miala czas to napisze tutaj na wątku...Faktury zeskanuje jak bede juz miala taką możliwość. Jakbym byla potrzebna to moj nr telefonu : 507 735 887 Moje dane z nr konta jeśli ktoś chcialby wplacić na Sako można oczywiście rozsyłać..bo ja niestety nie bede miala takiej możliwości :( Prosze o cierpliwość i doglądanie Sakusia gdy mnie nie bedzie...Boże jakiego ja mam pecha z tym komputerem :(:( Quote
Czarodziejka Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Kocurek napisał(a):Sakusiu powodzenia-i prosze zaprzyjaznij sie u Czarodziejki z moim ulubiencem Szarusiem,a ciocia Kocurek wysle Tobie,Misiowi i reszcie ferajny fajna paczke ze smakami w sierpniu:)To sobie pochrupiecie:) Ciocia Kocurek nie jest jeszcze świadoma, ile musi włożyć w pakę, żeby zadowolić wszystkie pyski 8) ;) Quote
Bjuta Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Trzymaj się Sako i nic się nie bój! Te zmiany to na lepsze - sam wiesz... :) Quote
Kocurek Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Ooooo...zaczynam sie bac...Czyzbym miala szykowac jakis kontener?haha.... Podziela sie wszystkie.....Rozdzielisz sprawiedliwie....:) Quote
Czarodziejka Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Najgrubsi są zawsze najgłodniejsi i najbardziej pokrzywdzeni. Szarik wygląda jak niedźwiedź, a zawsze mu oczy wiszą do ziemi z głodu, a żebractwo ma wypisane na pysku ;) Quote
majowa Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Czarodziejka napisał(a):Najgrubsi są zawsze najgłodniejsi i najbardziej pokrzywdzeni. Szarik wygląda jak niedźwiedź, a zawsze mu oczy wiszą do ziemi z głodu, a żebractwo ma wypisane na pysku ;) zdecydowanie TAK i nie ma różnicy czy to pies, kot, koń czy np szynszyla ;) Quote
olalolaa Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Sakus już u Czarodziejki gdzieś od 19-stej.. Grzeczny był nawet w drodze, na początku się kręcił a potem leżał :) Mam zdjęcie wyników badań i wrzuce je jakos potem, teraz ide coś zjeść bo cały dzień na głodnego. Wszystko Wam tez napisze co wiem, jakie ma zalecenia leki itd.. Beatce tak jak napisała zepsuł się komputer pechowo.. Quote
róża35 Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Sako-ilekroć wychodziłyśmy z nim na króciutki spacerek obok kliniki-to on wyprowadzał nas ,ciągnął,by za chwilę zwolnić ,łapki tylne uginając dalej parł do przodu,póżniej przystawał i....patrzył w dal tymi pięknymi oczkami,patrzył ,patrzył,jakby doskonale wiedział,że właśnie tam daleko czeka na niego domek tymczasowy,że tam za horyzontem człowiek o wielkim sercu szykuje dla niego miejsce,że gotów poświęcić właśnie jemu swój czas,którego on tak bardzo potrzebuje,stary, schorowany ,nikomu niepotrzebny,ale bardzo pragnący żyć,cieszyć się każdym dniem,choć bardzo bolą stawy,a uszko wymaga codziennego zakrapiania(którego bardzo nie lubi:diabloti:). Kiedy dobiegały jego ostatnie minuty w klinice,położył się koło mnie,a ja głaskałam go po główce, on wywrócił się na grzbiecik i...chciał się bawić.Zrozumiałam,że dziękował za wszystko i wszystkim ,którzy przyczynili się do polepszenia jego losu.Odjeżdżając ,wiedziałam ,że na pewno TAM gdzie jedzie ,jego przyszłośc będzie lepsza!:multi: Quote
gosia2313 Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Prosimy o zdjęcia !!! Sako w DT - ten to się ma dobrze ; )) Quote
2010 Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Oj tak...czekamy na fotki i pierwszą relację... I zapraszamy serdecznie na jego bazarek! http://www.dogomania.pl/threads/209410-Ciągle-dokładamy-fanty!-Ciuszki-książki-różności-dla-Sako-...22.06.2011 Quote
Martika&Aischa Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Sakuś już bezpieczny ....Misiu też szczęśliwy cały i zdrowy dojechał ......cudowny piątek:multi: Quote
olalolaa Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Sako jeszcze w klinice Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Recommended Posts